- 1 Mart 2010
- 45.318
- 115.757
- 1.123
Birde aldatilmis veya kandirilmis erkeklerde baski uygular....
hiç aldatmöa yönünü düşünmedim çünki gizlisi saklısı yok..
telf vs ortadadır..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birde aldatilmis veya kandirilmis erkeklerde baski uygular....
canım çok şiddetli kavgalar ediyoruz sinir krizi geçiriyorum ağlıyorum söyleniyorum tartışıyoruz yeter artık boğuyosun beni sen böyle yaptıkçasenden soğuyorum diyorum o halimi görünce yumuşuyo biraz sarılıyo felan sonra yapcanı yine yapıyokısı kendınden bılır hesabı olmasın sakın!
valla hıc bellı olmuyor belkı kendı ıcınde aldatma potensyelı tasıyordur.
gozdagı ver canım,cılddı cıddı gozdagı ver yeter artık duzelmezsen ayrılıcam senden de
busekılde bır omur gecmez,ben 4yıl cektım kafayı sıyırmak uzereydım sen 8senedır yasıyomussun cooooooooooook zor
erkekler genelde evlendikleri kadını sahiplendiklerinde böyle davranırlar. aşırı kıskanç tavırlar bunu gösterir. sizin bu konuda onu ikna etmeniz gerekir. size güvenmesi gerektiğini ve bu davranışlarının sizi rahatsız ettiğini anlatarak ona bir sınır çizmeniz gerekir. evli olmak evlendiğimiz insanın ruhunu bile kontrol etmeyi gerektirmez ki. herkesin kendi özgü şahsi sınırları yine korunmalıdır ki arada sevgi, saygı ve heyecan yine korusun. bu konuda eşinize siz yol gösterin. belli ki kendisi davranışlarının sonuçlarının yeterince farkında değil...
okurken benim ruhum sıkıldı seni düşünemiyorum bile
arada ki yaş farkına ve psikolojik durumuna bağlıyorum
tedavi olmazsa hayatını zehir eder
ergen çocuktan kıskan yaşla amcadan kıskan oldu başka
kimse de seni seviyor kıskanıyor demesin sevmek bu değildir resmen hasta yani
Bazen kendimi ona itaat etmem gereken biri gibi hissediyorum..
kendi benliğinden çıkmış pasif düşünceleri beyni olmayan onun her dediğini yapmak zorunda olan bir robot gibi hissediyorum ve kendimden nefret ediyorum..
Herşeyin sınırı olmalı sınırını bilmiyo
konuyu okurken kendimi buldumaynı şeyler bana da oluyo malesef ama sevdiğim için katlanıyorum biz daha sevgiliyiz sevgili olduğumuz halde bu denli kıskanç ve baskıcı.eşininzin de böyle olması ya dar görüşlü bir yerde yetişmesinden ya da arkdaşın dediği gibi aldatılmışssa eskiden bayanlara GÜVENİ kalmadıysa ondan böyle yapıyo olabilir bu tür insan oldukça şüphe eder gibi tavırda sergiler.bu arada eşiniz burcu başak ya da oğlak mı :26:26:
burcu ne canım?
yengec burcu erkegı paronoyak oluyoda ondan sordum canım
hı hı biliyorum cnm o burcun erkekleri öyleymiş..
oğlumda ikizler..
Terazi burcu aslında kendimden de bildiğim üzre daha sakin daha anlayışlı oluyo ama yok buna burç murç hayır etmiyo
konuşmuyorum bende dünden beri iftarı yaptı gitti gece 1 de gelir
Bende artık o konuşmayınca konuşmuyorum hem suçlu hemde surat asan o bugün gitmiceksin dedi yine gitmedim..
dünde zaten gitmedim hala suratı bi karış artık umursmaıyorum suratına bakmıyorum nereye kadar giderse gitsin konuşsam kavga edicem en iyisi susmak
oğlumla oynuyorum sohbet ediyorum tv izliyoruz sonra salonda koltukda sızıyorum
Mübarek günde bile kalbimi kırıyo Rabbim ıslah etsin.
sen terazı dıyınce baktım bıraz netten,dedıgın gıbı terazı burcu erkegı kıbar sakın kavga etmeyı sevmeyen bırısı olur falan yazıyodu
offffffffff canım ya bende yasadım aynılarını senın okdar ıyı anlıyorum kıcok zor
benımkı duzeldıyse senınkıde duzelır canım ama nasıl:44:arkadaslarımlabır ortama gırerdım,dakka bası arardı kontrol amaclı
nefes aldırmıyodu bana,bıgun karsı komsu cagırdı,aksam oturmasına kız kıza muhabbetlerı edıcez bıkac arkadasla beraber
cok hos muhabbetlerımız oluyodunısanlıydık ozaman esım gıtmıceksın dedı ıkna etmeye calıstım olmadı aksam sozlestıgımız saatte
kızlar karsıdan seslenıyor yasemın hadı gelsene hadı cabuk kahve yapıyoz felan,eee benımde kanım kaynadı dayanamadım gıttım
bu ogrendı aman allahım kıyametlerı kopardı,kıskanclıgından ben duzelecegıne ıhtımal vermıyordum o hallerınden eser kalmadı
canım bu cekılecek dert degıl,bır cozumu olmalı:26:kesın kararlı gozuksen ayrılmaya:44: benımkı benı kaybedıcegınde emın olunca duzeldı
Bilmiyorum kaç saatir ağlıyorum yine kavga ettik
SEbep hazırlanıyorum o evde yatıyo pazara gidicem annemle henüz üzerimi giyindim takılarımı takmadım bile odaya çantamı almaya girdim yüzüğün niye yok? dedi..
evde takmıyorum biliyo takarım daha yeni giyindim hem sen takıyomusunda bana hesap soruyosun dedim
Ben takmıyorum sen takıcaksın bi daha görmicem yüzüksüz çık da görim seni gibi laflar söylemeye başladı
Bende iyice sinirlendim takmıyorum dedim zorla taktırda görim..
sen takmazsan bundan sonra bende takmıcam dedim
oysa evde takmam ama dışarda hep takarım çıkarken
İiyilik güzellikle söylemek yok
takmada görim
onsuz çıkda görim he bi göz korkutma hep bi emrivaki bıktım usandım
Kocana itaat etmeyi öğreniceksin dedi bide iyice zıvanadan çıktım
ağzıma ne geliyosa saydım
elime ne geçerse kafasına fırlatmak istiyorum
Evde durdukça bana sarmaya başladı artık sabredemiyorum
yüzüğüm olsa kesin giydiklerime laf edicekti
sanki adam hep bişiler arıyo bana karışmak için takım tokam giyim gittiğim yer gidip hastaneye yatıp tedavi olucam artık çünki ataklarım başlıcak diye korkuyorum(panikatak var bende) anti depesanı çok zor bıraktım
ağlayarak çıktım evden eve geldim hala ağladım
Şimdi bi de üzerine küser günlerce konuşmaz cidden artık niye yaşıyorum bilmiyorum boğuluyorum duvarlar üzerime üzerime geliyo
Bilmiyorum kaç saatir ağlıyorum yine kavga ettik
SEbep hazırlanıyorum o evde yatıyo pazara gidicem annemle henüz üzerimi giyindim takılarımı takmadım bile odaya çantamı almaya girdim yüzüğün niye yok? dedi..
evde takmıyorum biliyo takarım daha yeni giyindim hem sen takıyomusunda bana hesap soruyosun dedim
Ben takmıyorum sen takıcaksın bi daha görmicem yüzüksüz çık da görim seni gibi laflar söylemeye başladı
Bende iyice sinirlendim takmıyorum dedim zorla taktırda görim..
sen takmazsan bundan sonra bende takmıcam dedim
oysa evde takmam ama dışarda hep takarım çıkarken
İiyilik güzellikle söylemek yok
takmada görim
onsuz çıkda görim he bi göz korkutma hep bi emrivaki bıktım usandım
Kocana itaat etmeyi öğreniceksin dedi bide iyice zıvanadan çıktım
ağzıma ne geliyosa saydım
elime ne geçerse kafasına fırlatmak istiyorum
Evde durdukça bana sarmaya başladı artık sabredemiyorum
yüzüğüm olsa kesin giydiklerime laf edicekti
sanki adam hep bişiler arıyo bana karışmak için takım tokam giyim gittiğim yer gidip hastaneye yatıp tedavi olucam artık çünki ataklarım başlıcak diye korkuyorum(panikatak var bende) anti depesanı çok zor bıraktım
ağlayarak çıktım evden eve geldim hala ağladım
Şimdi bi de üzerine küser günlerce konuşmaz cidden artık niye yaşıyorum bilmiyorum boğuluyorum duvarlar üzerime üzerime geliyo