Eşim ve kız kardeşim...

Eşim ve kız kardeşim...

• Affederdim

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    578
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba bunu yazmak çok zor. kız kardeşim bir süre bizde kalıyordu. odasında giyiniyordu. Ben salonda toz alıyordum kovayı değiştirmek için içeri geçtim. Eşimin, kız kardeşimi gizlice seyrettiğini gördüm. Elim ayağım buz tuttu. Başımdan kaynar su indi. Hesabını sorduğumda, bana yanlış görmüşsün dedi. Bunu unutmaya çalışırken aradan zaman geçti. Yine birgün bu sefer banyodayken onu gizlice izlediğini gördüm. Siz olsanız ne yapardınız? Savunma olarak kardeşin çok oynak bi kız dedi.bana seviştiği erkekleri bile anlatıyor. O beni bu psikolojiye itti dedi. Ne olursa olsun o benim kardeşim isterse o... da olsa sen bunu yapmamalıydın dedim. Bu aldatmak değil ki ama dedi. Hata ettim dedi. Ben affedemedim. Affedemiyorum.Siz olsanız ne yapardınız?
Derhal o adamdan ayrıl şuana kadar hiç kimseye boşanın demedim.ama bu resmen tacizz hemde kizkardişinize Allah korusun daha curkinkeşmeden daha kötüsü olmadan bı an önce ayrilin.

Böyle bişeyi ilk gördüğünüzde keşke kardeşinizi eve davet ermek yerine biraz daha dışarda yada eşinizin olmadığı saatte gelseydi yatılı kalmasaydı. Çok zor bir durum bence boşanmayı düşünün. Kardeşinize iftira mı atıyor bi araştırın gerçekten böyle mesajlar var mı. Eşiniz pislik zaten kızkardeşiniz de eğer böyle konuşuyorsa eniştesine oda ondan pislik.

Keşke yalan olsa da içim böyle yanmasaydı. Fake nedir ki yaşadım ben bunu. Allah ne size ne de düşmanıma bile yaşatmasın
Bence bi daha o adamı evine alma yarında git boşanma davası aç üzülerek söylüyorum senin kocan tam bi sapık sıkma canını bunun affı olmaz kız kardeşin hala sendeyse yolla ailenin yanına sonra da kocanı kapı dışarı yap kardeşinde duysa böyle bişeyi çok üzülür diye düşünüyorum Allah yardımcın olsun

Merhaba bunu yazmak çok zor. kız kardeşim bir süre bizde kalıyordu. odasında giyiniyordu. Ben salonda toz alıyordum kovayı değiştirmek için içeri geçtim. Eşimin, kız kardeşimi gizlice seyrettiğini gördüm. Elim ayağım buz tuttu. Başımdan kaynar su indi. Hesabını sorduğumda, bana yanlış görmüşsün dedi. Bunu unutmaya çalışırken aradan zaman geçti. Yine birgün bu sefer banyodayken onu gizlice izlediğini gördüm. Siz olsanız ne yapardınız? Savunma olarak kardeşin çok oynak bi kız dedi.bana seviştiği erkekleri bile anlatıyor. O beni bu psikolojiye itti dedi. Ne olursa olsun o benim kardeşim isterse o... da olsa sen bunu yapmamalıydın dedim. Bu aldatmak değil ki ama dedi. Hata ettim dedi. Ben affedemedim. Affedemiyorum.Siz olsanız ne yapardınız?
Kız kardeşinizin sizin evinizde ne işi var yahu...

Lütfen enişte ile baldız bir evde yaşamasın hiç hoş değil. İnsan eğilir kalkar bir tarafı görünür. Sabah uyanır duş alırken denk gelinir. Bunlar hoş olmuyor .arada kan bağı yok çünkü....

Fake yazıp durursanız yönetimden rica edip konuyu kapattırırım gerçekten üstüme varmayın ve yargılamadan pozitif yazın
Yani ne desem bilemiyorum ki yenilip yutulacak bir şey değil. Daha da kötüsü eşiniz utanmaz bir adam verdiği cevaplar bile iğrenç. Hadi insanlık hali insanın gözü kayar ama bunun ki bildiğin şerefsizlik olmuş

Ülkedeki gizli ensestçilerden biri daha ortaya çıkmış işte neden fake olsun ki?! Yok mu sanıyorsunuz bunlar? Geviş getire getire baldız baldan tatlıdır demiyor muyuz? Nerelerden çıkıyor bu sözler acaba...
Konu sahibesi zihniyet olarak kocandan çok farksız sayılmazsın farklı olsan 2 defa yakalayıp üzerine birde cevap hakkı tanıyıp açıklamasını dinlemezdin. Affedemiyorsun öyle mi? İnşallah bu adamı defetmişsindir ama affedemediğine göre........
Eşinin kardeşine yan gözle bakan annesine de bakar. Kendi annesine, kardeşinede bakar.

Lütfen enişte ile baldız bir evde yaşamasın hiç hoş değil. İnsan eğilir kalkar bir tarafı görünür. Sabah uyanır duş alırken denk gelinir. Bunlar hoş olmuyor .arada kan bağı yok çünkü....
Bir tarafı görünse de edebi olan dönüp bakmaz. Bence sorun orada kalması değil. Ben ablamın evine gidemeyecek miyim mesela?

Bir tarafı görünse de edebi olan dönüp bakmaz. Bence sorun orada kalması değil. Ben ablamın evine gidemeyecek miyim mesela?
Demek istediğim o değil. Böyle uzun süreli yatılı kalma durumları hep sıkıntılıdır. Çünkü enişte ile kan bağı yok. En basiti ev hali insanın bir yeri açılabilir adamın niyeti kötü olmasada hoş değil bir evde yaşamak. Misafirlik ayrı konu

Birisi eğilince açılan bölgesine bakmıyor her adam. Konu sahibinin eşi ahlaksız....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X