Eşim ve kız kardeşim...

Eşim ve kız kardeşim...

• Affederdim

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    578
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız kardeşinizin sizin evinizde ne işi var yahu...

Lütfen enişte ile baldız bir evde yaşamasın hiç hoş değil. İnsan eğilir kalkar bir tarafı görünür. Sabah uyanır duş alırken denk gelinir. Bunlar hoş olmuyor .arada kan bağı yok çünkü....
Ben ablamda bir ay kaldıım üstelik aynı yerde çalışıyorduk eşiyle birlikte gidip geldik ablam bizden erken çıkar geç gelirdi. Bizim hep bir mesafemiz abi kardeş durumumuz oldu. Ablamda asla böyle bişeyden şüphelenmedi yada ben yanlış bi hareket görmedim. Bence böyle düşünmeniz yanlış.

Merhaba bunu yazmak çok zor. kız kardeşim bir süre bizde kalıyordu. odasında giyiniyordu. Ben salonda toz alıyordum kovayı değiştirmek için içeri geçtim. Eşimin, kız kardeşimi gizlice seyrettiğini gördüm. Elim ayağım buz tuttu. Başımdan kaynar su indi. Hesabını sorduğumda, bana yanlış görmüşsün dedi. Bunu unutmaya çalışırken aradan zaman geçti. Yine birgün bu sefer banyodayken onu gizlice izlediğini gördüm. Siz olsanız ne yapardınız? Savunma olarak kardeşin çok oynak bi kız dedi.bana seviştiği erkekleri bile anlatıyor. O beni bu psikolojiye itti dedi. Ne olursa olsun o benim kardeşim isterse o... da olsa sen bunu yapmamalıydın dedim. Bu aldatmak değil ki ama dedi. Hata ettim dedi. Ben affedemedim. Affedemiyorum.Siz olsanız ne yapardınız?
Ne demek siz olsaniz naparsiniz ya sen napcagini bilmiyomusun yav ben gozumle gordukden sonra adama soru bile sorsam yuzune okkali bi tukurukle aninda bosarim rabbim esirgesin bu dunyanjn civisi cikti vallahi

Birisi eğilince açılan bölgesine bakmıyor her adam. Konu sahibinin eşi ahlaksız....
Bende her adam bakar demedim zaten. Adamın ahlaksız olduğu verdiği cevaplardan belli. Ama enişteye seviştiği adamları anlatıyorsa baldızda da sıkıntı var.

Ben ablamda bir ay kaldıım üstelik aynı yerde çalışıyorduk eşiyle birlikte gidip geldik ablam bizden erken çıkar geç gelirdi. Bizim hep bir mesafemiz abi kardeş durumumuz oldu. Ablamda asla böyle bişeyden şüphelenmedi yada ben yanlış bi hareket görmedim. Bence böyle düşünmeniz yanlış.
Ben birşey düşünmüyorum maalesef toplum olarak bastırılmış cinsellik insanları böyle yanlış yönlere itebiliyor. Önlem almak iyidir demek istiyorum. Altında başka bir anlam yok dediğimin.

Emir edersin Paşam 🤣 Kesin Fake kızlar yorum yapmaya değmez bence...
Biliyor musun şu an en az senin kadar dertsiz tasasız olmayı isterdim... Kızmıyorum sana inan. Ben hayatın ve hayatımı verdiğim insanların çok çirkin yüzünü gördüm. Kimse inanmak zorunda değil. Konuyu açma nedenim,bu affedilecek bişey mi.. Affedemiyorum.Bir insan kulu affet diyecek mi.. Diye merak ettim. Çünkü inatla bana bu bi aldatma değil bu içgüdülerime yenildim diyor.

Bende her adam bakar demedim zaten. Adamın ahlaksız olduğu verdiği cevaplardan belli. Ama enişteye seviştiği adamları anlatıyorsa baldızda da sıkıntı var.
Bana yalan gibi geldi o kısım. Yani baldızına iftira atıyor bence adam. Lut_ran Lut_ran en iyi siz tanırsınız kardeşinizi. Eğer bu doğruysa yani seviştiği kişileri anlatıyorsa kardeşinizlede ciddi bir konuşma yapmanız lazım.

Ben birşey düşünmüyorum maalesef toplum olarak bastırılmış cinsellik insanları böyle yanlış yönlere itebiliyor. Önlem almak iyidir demek istiyorum. Altında başka bir anlam yok dediğimin.
Böyle bişeyden şüphelenme durumu olunca önlem almak daha mantıklı ben ablama bana gelme diyemem yada ablam bana. Yorumda biraz keskin konuştunuz farklı anlam çıkıyor ondan dedim.

Demek istediğim o değil. Böyle uzun süreli yatılı kalma durumları hep sıkıntılıdır. Çünkü enişte ile kan bağı yok. En basiti ev hali insanın bir yeri açılabilir adamın niyeti kötü olmasada hoş değil bir evde yaşamak. Misafirlik ayrı konu
ne alaka ya benim kardeşim gibi sevdiğim arkadaşım gelir kalır bize. şort atlet oturur akşamları. bir kere bile eşimin tuhaf bakışını görmedim.

Merhaba bunu yazmak çok zor. kız kardeşim bir süre bizde kalıyordu. odasında giyiniyordu. Ben salonda toz alıyordum kovayı değiştirmek için içeri geçtim. Eşimin, kız kardeşimi gizlice seyrettiğini gördüm. Elim ayağım buz tuttu. Başımdan kaynar su indi. Hesabını sorduğumda, bana yanlış görmüşsün dedi. Bunu unutmaya çalışırken aradan zaman geçti. Yine birgün bu sefer banyodayken onu gizlice izlediğini gördüm. Siz olsanız ne yapardınız? Savunma olarak kardeşin çok oynak bi kız dedi.bana seviştiği erkekleri bile anlatıyor. O beni bu psikolojiye itti dedi. Ne olursa olsun o benim kardeşim isterse o... da olsa sen bunu yapmamalıydın dedim. Bu aldatmak değil ki ama dedi. Hata ettim dedi. Ben affedemedim. Affedemiyorum.Siz olsanız ne yapardınız?
Pislik nasıl bir zihniyet ya kardeşiniz de görüştüğü kişileri anlatması eşinizin tabirini kullanmak istemiyorum çok yanlış kardeşinizi aileniz varsa yanına yollayın eşinizi ne yapacağınız sizi ilgilendirir ama büyük konuşmuyorum ben koca gözüyle artık bakamam

Ülkedeki gizli ensestçilerden biri daha ortaya çıkmış işte neden fake olsun ki?! Yok mu sanıyorsunuz bunlar? Geviş getire getire baldız baldan tatlıdır demiyor muyuz? Nerelerden çıkıyor bu sözler acaba...
Konu sahibesi zihniyet olarak kocandan çok farksız sayılmazsın farklı olsan 2 defa yakalayıp üzerine birde cevap hakkı tanıyıp açıklamasını dinlemezdin. Affedemiyorsun öyle mi? İnşallah bu adamı defetmişsindir ama affedemediğine göre........
Eşinin kardeşine yan gözle bakan annesine de bakar. Kendi annesine, kardeşinede bakar.
Ben o zihniyette değilim. Israrla odada sen varsın sandım sana bakınıyordum dedi. Senin aklını sorgulamaz mıydın o esnada?suçlayıp yargılamadan önce. Doğru mu diyor acaba diye. Şu an yaptığınız konuyu saptırıp beni yargılamak. Olumsuz hiç bir mesaja cevap vermeyeceğim. Teşekkür ederim. Yoruldunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X