- 5 Kasım 2009
- 1.431
- 1.892
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşardım.Merhaba
Bunu yazmak çok zor.
Kız kardeşim bir süre bizde kalıyor.
Odasında giyinirken, ben salonda toz alıyordum kovayı değiştirmek için içeri geçtim, eşimin kız kardeşimi gizlice seyrettiğini gördüm. Elim ayağım buz tuttu. Başımdan kaynar su indi. Hesabını sorduğumda, bana yanlış görmüşsün dedi. Bunu unutmaya çalışırken aradan zaman geçti.
Yine bir gün bu sefer banyodayken onu gizlice izlediğini gördüm. Siz olsanız ne yapardınız?
Savunma olarak kardeşin çok oynak bir kız, bana seviştiği erkekleri bile anlatıyor, beni bu psikolojiye o itti dedi. Ne olursa olsun o benim kardeşim isterse o... da olsa sen bunu yapmamalıydın dedim. Bu aldatmak değil ki ama dedi. Hata ettim dedi.
Ben affedemedim. Affedemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Kusura bakmayın da bunun affı mı olur. İğrenç bir eşiniz var. Bu nasıl bir sapıklık. Kardeşinizde banyoda veya üstünü değiştirirken kapıyı kilitlemiyor mu? Neyse nerden tutsan rezalet kardeşim. Sapıklık diz boyuMerhaba
Bunu yazmak çok zor.
Odasında giyinirken, ben salonda toz alıyordum kovayı değiştirmek için içeri geçtim, eşimin kız kardeşimi gizlice seyrettiğini gördüm. Elim ayağım buz tuttu. Başımdan kaynar su indi. Hesabını sorduğumda, bana yanlış görmüşsün dedi. Bunu unutmaya çalışırken aradan zaman geçti.
Yine bir gün bu sefer banyodayken onu gizlice izlediğini gördüm. Siz olsanız ne yapardınız?
Savunma olarak kardeşin çok oynak bir kız, bana seviştiği erkekleri bile anlatıyor, beni bu psikolojiye o itti dedi. Ne olursa olsun o benim kardeşim isterse o... da olsa sen bunu yapmamalıydın dedim. Bu aldatmak değil ki ama dedi. Hata ettim dedi.
Allah islah eylesin. Ama insan affedemez heralde yabence de haklısınız.Kardeş de eş de hatalı.Eş böyle bir durumda gidip karısına x bak kardeşine söyle edebini bilsin bana anlatmasın böyle şeyler haline hareketine dikkat etsin ya da evimden gitsin demeliydi.Kardeşinizin de eniştesini bi abi olarak görmesi gerekirdi.İğrenç ensest bir durum var ortada.
valla bence mantıksız bir düşünce baldızına bunu yapan kendi kardeşine hatta öz çocuguna da yapar adı üstünde sapıkKız kardeşinizin sizin evinizde ne işi var yahu...
Lütfen enişte ile baldız bir evde yaşamasın hiç hoş değil. İnsan eğilir kalkar bir tarafı görünür. Sabah uyanır duş alırken denk gelinir. Bunlar hoş olmuyor .arada kan bağı yok çünkü....
Bosanirim o kardeşi de silerimMerhaba
Bunu yazmak çok zor.
Öğrencilik zamanımda ben de kaldım ablamlarda. Ben duşa girceğim zaman adam evde durmuyodu rahat olayım diye markeye gidiyodu dışarda işim var diyodu. Kaç yıllık eniştem aramızdaki o mesafe asla değişmedi . Abi kardeş gibiyiz. Ayrıca kapılarda hiç mi kilit yok gittiğin evde duşa giriyorsan kilitle yaniKız kardeşinizin sizin evinizde ne işi var yahu...
Lütfen enişte ile baldız bir evde yaşamasın hiç hoş değil. İnsan eğilir kalkar bir tarafı görünür. Sabah uyanır duş alırken denk gelinir. Bunlar hoş olmuyor .arada kan bağı yok çünkü....
Konu sahibi cvp vermiyor neden se bana da inandırıcı gelmemeyr basladikonunun akışında bir mantıksızlık var buda inandırıcılıgını yitirmesine sebep oluyor benim açımdan,
Eşiniz evdeyken kardeşiniz ya giyiniyor soyunuyor ortalık yerde yada banyoda filan yine eşinizin görüş alanında hep,mantıksız
kardeşiniz sizdemi kalıyor hep
eşinize özel hayatını bu denli derin anlatacak cesareti nereden buluyor
eşiniz neden sizden hiç çekinmiyor ve hep gözetleme durumunda yakalanıyor
ikiside nasıl bir zihniyet böyle kirli beyinlerin gerçekten olmadıgını düşünmek istiyorum
insan bacısınada güvenemiycekse ne bileyim,çivisi çıkmış dünyanın...
büyük konuşmamak lazım böyle durumlarda ama herhalde bende affedememAllah islah eylesin. Ama insan affedemez heralde ya
Katiliyorum insan rahat edemezki ayni evin iicndesnKız kardeşinizin sizin evinizde ne işi var yahu...