Eşim ve kız kardeşim...

Eşim ve kız kardeşim...

• Affederdim

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    578
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba
Bunu yazmak çok zor.
Kız kardeşim bir süre bizde kalıyor.
Odasında giyinirken, ben salonda toz alıyordum kovayı değiştirmek için içeri geçtim, eşimin kız kardeşimi gizlice seyrettiğini gördüm. Elim ayağım buz tuttu. Başımdan kaynar su indi. Hesabını sorduğumda, bana yanlış görmüşsün dedi. Bunu unutmaya çalışırken aradan zaman geçti.
Yine bir gün bu sefer banyodayken onu gizlice izlediğini gördüm. Siz olsanız ne yapardınız?

Savunma olarak kardeşin çok oynak bir kız, bana seviştiği erkekleri bile anlatıyor, beni bu psikolojiye o itti dedi. Ne olursa olsun o benim kardeşim isterse o... da olsa sen bunu yapmamalıydın dedim. Bu aldatmak değil ki ama dedi. Hata ettim dedi.

Ben affedemedim. Affedemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Bunu burda sorman bile hata bu tarz insanlarda aile kavramı olmaz nitekim kendi çocuğuna bile göz dikenleri duyuyoruz ha senin kardeşin ha kendi kardeşi bunu bu gözle gormeyenden ne eş olur ne baba

Alıntı yapmadan aklımda kalan sorulara cevap vereyim.
Banyo kapısı kapalıydı eski bir kapı anahtar kısmı boş ve geniş.
Giyinirken de odanın kapısı hafif aralıktı.
Anketi ben açmadım yönetim uygun görmüş sorun değil. Ben de merak ettim böyle birşey nasıl affedilir gibisinden sordum. Yanımda olun istedim. Karşımdaki çok zeki kıvrak zekalı bir insan. Bense duygusal boşlukları olan aileden yana yüzü gülmemiş birisiyim. O an inanın şoka girdim. Şok yaşadım. Konuşamadım. Dilim tutuldu. Şu an burda sakin kalma sebebim aldığım ağır antidepresanlar. Bu insana bağ kurma sebebim benden yaşça biraz büyük ve bana çok şevkatli davranmıştı. Çok desteği emeği var üzerimde. Benim bi ailem yok arkadaşlar. Savruğuz. Kardeşimi uyarıyorum hep.. çok samimi olma insanlarla diye ama onun huyu böyle çok rahat. Tek başıma ayakta kalacağım inşallah ama sağlığım elden gitti işte. Toparlarım inşallah. Ayrılmak istiyorum zaten. Ben onu tertemiz sevmiştim. Karşımda hıçkırıklara boğuldu.Ben adi ve dürtülerine engel olamayan bi adamım dedi. Ama ben affedemem. Affetmedim.Yıllar geçse bile affetmem.

Biraz konu dışı olacak ama daldız baldan tatlıdırmış aslında o laf. Azimli sıçan, taşı deler gibi zamanla başkalaşmış. Daldız'da arıcılık yapmak için kullanılan bir çeşit kovan. Bana balık verme balık tutmayı öğret mealinde bir sözmüş yani aslında zamanla anlamsız bir hale bürünmüş.
Doğrudur. Günümüzde kullanım amacı belli işte gevrek gevrek gülerek tv lerde mehmet ali erbil gibi şaklabanlar tarafından mankenler mıncıklanırken söyleniyor bizde şakşaklıyoruz.

Farkindasiniz değil mi, kocanız olacak o herif kiz kardesinizi gizli gizli kendini tatmin etme amacli izliyor. Umarim çocuğunuz yoktur. Bu kafayla sizde onu koruyamazsiniz hala affetsem mi diye soruyorsunuz. Kiz kardesiniz umarim bir an once gider ve kurtulur ve umarim aileniz de bundan haberdar olur.

Merhaba
Bunu yazmak çok zor.
Odasında giyinirken, ben salonda toz alıyordum kovayı değiştirmek için içeri geçtim, eşimin kız kardeşimi gizlice seyrettiğini gördüm. Elim ayağım buz tuttu. Başımdan kaynar su indi. Hesabını sorduğumda, bana yanlış görmüşsün dedi. Bunu unutmaya çalışırken aradan zaman geçti.
Yine bir gün bu sefer banyodayken onu gizlice izlediğini gördüm. Siz olsanız ne yapardınız?

Savunma olarak kardeşin çok oynak bir kız, bana seviştiği erkekleri bile anlatıyor, beni bu psikolojiye o itti dedi. Ne olursa olsun o benim kardeşim isterse o... da olsa sen bunu yapmamalıydın dedim. Bu aldatmak değil ki ama dedi. Hata ettim dedi.

Böyle bir davranış kabul edilebilir mi? Bu bir aldatma değil, hata!!! Beni psikolojiye o itti nasıl bir savunma? Affedilebilir mi? İlişkinize karşı saygısını, size karşı sevgisini kaybetmiş yoksa kim karısının kardeşine bakabilir???

Aslında adam tek başına sapık değil. Baldız da bir o kadar sapık....

Gene linç yiyeceğim ama olsun. Şimdi sıradan bir erkek arkadaşınıza seviştiğinizi anlatsanız ya da size biri seviştiğini anlatsa. Anlattığı detaylar gözünüzün önünde belirmez mi ? O insana eskisi gibi saygı duyar mısınız ? Ha bu ona bakmak için neden değil ama saygıyı kaybetmek için yeterli bir neden.

Özetle tartıya vursam enişte ile baldızın ahlak yoksunluğu sağlam kapışır..
iyi de bunu adam diyor bence aslı yok kendini aklamak icin iftira atiyor insan kardeşini bilir yani böyle bişey yapıp yapmayacağını adam şeref yoksunu direk suçu kadına atıp kendini kurtaracak erkeklerin hep yaptığı şey degilmi bu

Alıntı yapmadan aklımda kalan sorulara cevap vereyim.
Banyo kapısı kapalıydı eski bir kapı anahtar kısmı boş ve geniş.
Giyinirken de odanın kapısı hafif aralıktı.
Anketi ben açmadım yönetim uygun görmüş sorun değil. Ben de merak ettim böyle birşey nasıl affedilir gibisinden sordum. Yanımda olun istedim. Karşımdaki çok zeki kıvrak zekalı bir insan. Bense duygusal boşlukları olan aileden yana yüzü gülmemiş birisiyim. O an inanın şoka girdim. Şok yaşadım. Konuşamadım. Dilim tutuldu. Şu an burda sakin kalma sebebim aldığım ağır antidepresanlar. Bu insana bağ kurma sebebim benden yaşça biraz büyük bana çok şevkatli davranmıştı. Benim bi ailem yok arkadaşlar. Savruğuz. Uyarıyorum hep çok samimi olma insanlarla diye ama onun huyu böyle çok rahat. Tek başıma ayakta kalacağım inşallah ama sağlığım elden gitti işte. Toparlarım inşallah. Ayrılmak istiyorum zaten. Ben onu tertemiz sevmiştim. Karşımda hıçkırıklara boğuldu.Ben adi ve dürtülerine engel olamayan bi adamım dedi. Ama ben affedemem. Affetmedim.Yıllar geçse bile affetmem.
Kendisi hastayken açtığınız konuyu hatırlıyorum da güzel küfürler ediyorum eşinize.
Adı kelimesi az kalır onun için.

Toparlarsiniz inşallah.

Allah yardımcınız olsun.

Lut_ran Lut_ran kardeşin bu kadar rahat davranıyorsa lütfen onuda hayatından uzaklaştır. Demek ki kan bağı yetmiyor bazen kardeş olmak için

Cem yılmazın fundamentals gösterisinde gelinin kız kardeşi parodisi vardır...

Damat seçimini yapmış ne kafa karıştırıyorsun der baldıza...

O yüzden kardeşinden uzaklaş bence...

Aslında adam tek başına sapık değil. Baldız da bir o kadar sapık....

Gene linç yiyeceğim ama olsun. Şimdi sıradan bir erkek arkadaşınıza seviştiğinizi anlatsanız ya da size biri seviştiğini anlatsa. Anlattığı detaylar gözünüzün önünde belirmez mi ? O insana eskisi gibi saygı duyar mısınız ? Ha bu ona bakmak için neden değil ama saygıyı kaybetmek için yeterli bir neden.

Özetle tartıya vursam enişte ile baldızın ahlak yoksunluğu sağlam kapışır..

Ay deli çıkıcam şimdi. Adam diyor bunu karısına, doğruluğu kesin değil. Kadın evet ben şahit oldum seviştiği adamları kocama anlattı demiyor. Adamın uydurması, iftirası olabilir ki yüksek ihtimal öyle. Sapık pislik artık telefon konuşmasını mı dinledi, mesajlarını mı kurcaladı Allah bilir. Ayrıca konu sahibinin eşinin dediği gibi "oynak" bir kız olsa ablası bunu fark etmez mi? Tek fark eden enişte öyle mi?

Hadi bunları da geçtim. Benim rahmetli yengemin kız kardeşleri biraz rahat tiplerdi. Kötü niyetli ya da sapık asla değil ama abime bizim ailemize göre daha rahatlardı. Abim bundan rahatsız olup biraz mesafe koydu onlarla arasına. Memelerine bakıp "ama onlar da oynak" mı deseydi mesela? Bahane mi bunlar?

Bi bitmedi bu zihniyet ya, bir bitmedi yemin ederim. Farz edelim kız kardeş kötü niyetli. Yıllardır eniştesi onu gözetlesin diye bekliyor. Evli olan, sadakat sözü veren kız kardeş mi? Gider o sapık yavşak karısına bak kız kardeşin uygun davranmıyor der karısı da ona göre önlem alır. Nefsine yenilmiş miş. Nefsine mıçsınlar.

Merhaba
Bunu yazmak çok zor.

Çüşşş diyorum.

Merhaba
Bunu yazmak çok zor.

Yapılacak şey besbelli bunu bize sormamalısınız bile %90ımız affederim dese affedecekmisiniz acaba çok merak ediyorum. Acaba ben yanlış anlamış olabilirmiyim die sorsanız amenna ama adam kabul ediyor

Merhaba
Bunu yazmak çok zor.

Yuhhh ama yaa!! bdv de agzim acik,gozlerim yerinden firlayacak vaziyette konulari okurken buluyorum kendimi yada kaybediyorum kendimi diyebilirim...
Canim kardesim esin bile demek istemiyorum keza bu sifat ona cok fazla!
Affetme !
Affetme !
Cunku yaptiginin affi yok,olmamali!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X