Eşim ve kız kardeşim...

Eşim ve kız kardeşim...

• Affederdim

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    578
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çoklu alıntı bilmiyorum çok ağır aldığım ilaçlar zor okuyorum yazdıklarınızı bile. Sağolun yazan destek olan arkadaşlar hakkınızı helal edin. Hepsini okuyorum
Kardeşim Allah sana sabır versin bir an evvel bosan 😔😔😔 senin icin en iyi karar bu bence

Merhaba
Bunu yazmak çok zor.
Kız kardeşim bir süre bizde kalıyor.
Odasında giyinirken, ben salonda toz alıyordum kovayı değiştirmek için içeri geçtim, eşimin kız kardeşimi gizlice seyrettiğini gördüm. Elim ayağım buz tuttu. Başımdan kaynar su indi. Hesabını sorduğumda, bana yanlış görmüşsün dedi. Bunu unutmaya çalışırken aradan zaman geçti.
Yine bir gün bu sefer banyodayken onu gizlice izlediğini gördüm. Siz olsanız ne yapardınız?

Savunma olarak kardeşin çok oynak bir kız, bana seviştiği erkekleri bile anlatıyor, beni bu psikolojiye o itti dedi. Ne olursa olsun o benim kardeşim isterse o... da olsa sen bunu yapmamalıydın dedim. Bu aldatmak değil ki ama dedi. Hata ettim dedi.

Ben affedemedim. Affedemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Tek kelimeyle iğrençlik eşinizin yaptiğı. Benimde kız kardeşlerim var aramızda 1 yaş var. ilk okuduğumda gözümün önüne gelen şey ne biliyor musun eşimin aldatmasından çok kardeşimin nasıl bi tacizle karşi karşıya geldiği. Adamın gözü dısarda bence senin gördüğün buydu peki senin görmediklerin ? Ben olsam asla güvenemezdim bunu kardeşime çekinmeden yapan elaleme neler yapıyodur. Allah yardımcın olsun çok kötu bir durum. bas tekmeyi gitsin dısarda ne halt yiyorsa yesin baldızına yan gözle bakmak nedir ya

Nedense kimse görmek istemiyor bu detayları. Tabiki koca çok suçlu iğrenç bi sapık ama kızda da suc var bunu anlamıyor kimse bence
Yalnız o, o sapığın iddiası. Hani vardır ya Zaten o yolun yolcusuydu, beni baştan çıkardı, rızası vardı, şöyle baktı, yan yattı diyenler. O yüzden kardeş kısmına inanmadım. İnanıp böyle sapıklara prim vermek istemedim. Sen baldızını dikizle fantezi kur, sonra ama bana sevişmelerini anlatıyor. Bi de yumuşatıp adına “içgüdü” diyor. Yok yeaa.

Ay deli çıkıcam şimdi. Adam diyor bunu karısına, doğruluğu kesin değil. Kadın evet ben şahit oldum seviştiği adamları kocama anlattı demiyor. Adamın uydurması, iftirası olabilir ki yüksek ihtimal öyle. Sapık pislik artık telefon konuşmasını mı dinledi, mesajlarını mı kurcaladı Allah bilir. Ayrıca konu sahibinin eşinin dediği gibi "oynak" bir kız olsa ablası bunu fark etmez mi? Tek fark eden enişte öyle mi?

Hadi bunları da geçtim. Benim rahmetli yengemin kız kardeşleri biraz rahat tiplerdi. Kötü niyetli ya da sapık asla değil ama abime bizim ailemize göre daha rahatlardı. Abim bundan rahatsız olup biraz mesafe koydu onlarla arasına. Memelerine bakıp "ama onlar da oynak" mı deseydi mesela? Bahane mi bunlar?

Bi bitmedi bu zihniyet ya, bir bitmedi yemin ederim. Farz edelim kız kardeş kötü niyetli. Yıllardır eniştesi onu gözetlesin diye bekliyor. Evli olan, sadakat sözü veren kız kardeş mi? Gider o sapık yavşak karısına bak kız kardeşin uygun davranmıyor der karısı da ona göre önlem alır. Nefsine yenilmiş miş. Nefsine mıçsınlar.
Konu sahibi gerekli açıklamayı yaptı bence siz onu okuyun. Gerekli cevapları orada bulacaksınız

Kız kardeşinizin sizin evinizde ne işi var yahu...

Lütfen enişte ile baldız bir evde yaşamasın hiç hoş değil. İnsan eğilir kalkar bir tarafı görünür. Sabah uyanır duş alırken denk gelinir. Bunlar hoş olmuyor .arada kan bağı yok çünkü....
Sen şaka mısın ya bunlar nasıl kafalar hiç mi anamızı bacimizi agirlayamayacagiz illaki bir pislik mi olması lazım bu zihniyetle yürümez hiç bir şey . Kadınlar eşlerinin ailesiyle kardeşiyle yıllarca yaşıyorlar bu ülkede herkes senin gibi düşünse ortalık Dallas olur . Ne olursa olsun eğer eşine evine aileni bile alamayacak kadar guvenmiyorsan o adamla olmanın mantığı yok ister kan bağı olsun ister olmasın ahlak diye bir şey var . Evine kırk kat yabancı da gelse gözüne perde çekmeyi bileceksin

Öğrencilik zamanımda ben de kaldım ablamlarda. Ben duşa girceğim zaman adam evde durmuyodu rahat olayım diye markeye gidiyodu dışarda işim var diyodu. Kaç yıllık eniştem aramızdaki o mesafe asla değişmedi . Abi kardeş gibiyiz. Ayrıca kapılarda hiç mi kilit yok gittiğin evde duşa giriyorsan kilitle yani
Aynen ben de kalırım ablamlarda eniştem abim gibidir öz kardeşimden farkı yoktur. Kardeşiniz kalmasın uzun süre ne işi var yazanları okuyunca şoke oluyorum. Ne demek kalmasın, ben evliyken benim ablam annem bende kalamayacaksa acaba bir şey olur mu düşüncesine kapılacaksam ben hiç evlenmeyeyim daha iyi. İnsanın zihniyeti kirli olmasın zihniyeti kirli insanla uzun süre kalmasan seni yılda 2 sefer görse de farketmez yapacağını yapar. Ben duşa girsem eniştem kendi oturduğu odanın kapısını bile kapatır rahat girip çıkayım diye. Şaka gibi insanların mantığı, zaten kadınla erkek yan yana gelmesin ne olacağı belli olmaz zihniyeti değişmediği sürece bu olaylara gerekçe bulmaya çalışıldığı sürece yaşananlar da bitmez.

Yeniden yazıyorum ; KONUYA ANKETİ BEN EKLEDİM, bu benim ayıbımdır konu sahibinin değil.

Bu sebeple anketi neden ekledin bunu mu soruyorsun gibi soruları sormayın.
Reis sen mi ekledin ? :KK17:Anket en sevdiğim şey çok severim ben anketleri keşke her konuda anket olsa. Hemen oy veriyorum reis. Arkadaşlar lütfen herkes oy versin ankete

Sen şaka mısın ya bunlar nasıl kafalar hiç mi anamızı bacimizi agirlayamayacagiz illaki bir pislik mi olması lazım bu zihniyetle yürümez hiç bir şey . Kadınlar eşlerinin ailesiyle kardeşiyle yıllarca yaşıyorlar bu ülkede herkes senin gibi düşünse ortalık Dallas olur . Ne olursa olsun eğer eşine evine aileni bile alamayacak kadar guvenmiyorsan o adamla olmanın mantığı yok ister kan bağı olsun ister olmasın ahlak diye bir şey var . Evine kırk kat yabancı da gelse gözüne perde çekmeyi bileceksin
Size misafir ağırlamayın diyen olmadı...

Ayrıca ülke zaten dallastan farksız. Ha siz başka ülkede yaşıyorsanız ona bişey diyemem.

Böyle bişeyi ilk gördüğünüzde keşke kardeşinizi eve davet ermek yerine biraz daha dışarda yada eşinizin olmadığı saatte gelseydi yatılı kalmasaydı. Çok zor bir durum bence boşanmayı düşünün. Kardeşinize iftira mı atıyor bi araştırın gerçekten böyle mesajlar var mı. Eşiniz pislik zaten kızkardeşiniz de eğer böyle konuşuyorsa eniştesine oda ondan pislik.
Yorumlarınızı genelde beğenerek okurum ama bu yorumun ilk satırları hiç olmamış.
Ne yani kadın böyle birşey ilk gördükten sonra kız kardeşi yatılıya gelmesin yoksa benim kocam buna göz koyar diye mi düşünmesi lazımdı. Böyle düşünecektense o gün o adama yol verseydi.
Bir insan kardeşi için hangi psikolojiyle bunu düşünebilir ki, (biz dışarda görüşelim yoksa kocam kardeşime bakar)bu insanı delirtmeye yeter.
Bence ilk gördüğünde yakıştıramamıştır, hatta niye öyle hissetti diye bile kendine kızmıştır.
O adamın içi pislikse kardeşide biraz değişik biriyse bu kadının yapacağı hiç birşey kalmamıştır. Karşıdakinin huyu kötüyse istersen sen melek ol, o yapar yapacağı pisliği.
Güzel bir dua vardır ya: Allah İyi Huylu insanlarla karşılaştırsın bizleri.

Ben olsam kafasında tabak çanak ne varsa kırıp kapiya atarım onu hem de öyle bir çı gar çıkarırım ki herkese rezil ederim. Sapık adama napcaktım bi de kızi suçluyo ayıp be ayıp ar damarı çatlamış onun

Yalnız o, o sapığın iddiası. Hani vardır ya Zaten o yolun yolcusuydu, beni baştan çıkardı, rızası vardı, şöyle baktı, yan yattı diyenler. O yüzden kardeş kısmına inanmadım. İnanıp böyle sapıklara prim vermek istemedim. Sen baldızını dikizle fantezi kur, sonra ama bana sevişmelerini anlatıyor. Bi de yumuşatıp adına “içgüdü” diyor. Yok yeaa.
Konu sahibi onaylamisti üstlerde ama haklısınız iğrenç birşey Allah sabır versin gerçekten cok zor

Merhaba
Bunu yazmak çok zor.
Kız kardeşim bir süre bizde kalıyor.
Odasında giyinirken, ben salonda toz alıyordum kovayı değiştirmek için içeri geçtim, eşimin kız kardeşimi gizlice seyrettiğini gördüm. Elim ayağım buz tuttu. Başımdan kaynar su indi. Hesabını sorduğumda, bana yanlış görmüşsün dedi. Bunu unutmaya çalışırken aradan zaman geçti.
Yine bir gün bu sefer banyodayken onu gizlice izlediğini gördüm. Siz olsanız ne yapardınız?

Savunma olarak kardeşin çok oynak bir kız, bana seviştiği erkekleri bile anlatıyor, beni bu psikolojiye o itti dedi. Ne olursa olsun o benim kardeşim isterse o... da olsa sen bunu yapmamalıydın dedim. Bu aldatmak değil ki ama dedi. Hata ettim dedi.

Ben affedemedim. Affedemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
gözünle görmüşsün işte hem de 2 kere, eşiniz iflah olmaz bir sapık ve ahlaken de çürümüş bir adam, affetmesi mi kalmış bu işin, sapığı affetseniz nolur affetmeseniz nolur, soyadını taşımaya dayanabilir misiniz bunu düşünün bence

Size misafir ağırlamayın diyen olmadı...

Ayrıca ülke zaten dallastan farksız. Ha siz başka ülkede yaşıyorsanız ona bişey diyemem.
Herkes aynı değil hanımefendi önce bir ne dediğinize bakın sonra konuşun. Bu gibi zihniyetler zaten ortalığı karıştıran sizin zihniyetle mini gitmese tecavüze uğraması zihniyeti aynı hiç bir farkı yok

Kız kardeşinizin sizin evinizde ne işi var yahu...

Lütfen enişte ile baldız bir evde yaşamasın hiç hoş değil. İnsan eğilir kalkar bir tarafı görünür. Sabah uyanır duş alırken denk gelinir. Bunlar hoş olmuyor .arada kan bağı yok çünkü....
Zaten sizin bu zihniyetiniz ve bu tarz olayları haklı çıkarma dürtüleriniz bitmediği sürece biz de bu tip pisliklerle aynı toplum içinde yaşamaya devam etmek zorunda kalırız. Kardeş kardeşin evine gidemeyecek, toplumun geldiği noktaya bak pesss.

Kardeşiniz onu deyimiyle çok ''oynak'' biri de olabilir.

Zaten yaşça da büyükmüş eşiniz, bir abi gibi yaklaşıp size gelip kardeşini uyar lütfen hareketlerine kimin yanında ne anlattığına dikkat etsin, böyle çok zarar görür demesi gerekmez miydi? Ben mi çok ütopik bir dünyada yaşıyorum?

Hadi diyelim kız kapıyı araladı bazılarına göre. Onun iradesi, nefsine hakimiyeti yok mu? İlla dikizlemek mi gerekir? Bir taraf hatayla geliyor diye yaşça büyük adamın da böyle mi karşılık vermesi lazım:KK57:

Çok zor ne denir ki çok üzüldüm 😔😔sadece dua edebilirim sizin için rabbim yardımcınız olsun en iyisini siz bilirsiniz🤲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X