Eşim ve kız kardeşim...

Eşim ve kız kardeşim...

• Affederdim

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    578
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alıntı yapmadan aklımda kalan sorulara cevap vereyim.
Banyo kapısı kapalıydı eski bir kapı anahtar kısmı boş ve geniş.
Giyinirken de odanın kapısı hafif aralıktı.
Anketi ben açmadım yönetim uygun görmüş sorun değil. Ben de merak ettim böyle birşey nasıl affedilir gibisinden sordum. Yanımda olun istedim. Karşımdaki çok zeki kıvrak zekalı bir insan. Bense duygusal boşlukları olan aileden yana yüzü gülmemiş birisiyim. O an inanın şoka girdim. Şok yaşadım. Konuşamadım. Dilim tutuldu. Şu an burda sakin kalma sebebim aldığım ağır antidepresanlar. Bu insana bağ kurma sebebim benden yaşça biraz büyük ve bana çok şevkatli davranmıştı. Çok desteği emeği var üzerimde. Benim bi ailem yok arkadaşlar. Savruğuz. Kardeşimi uyarıyorum hep.. çok samimi olma insanlarla diye ama onun huyu böyle çok rahat. Tek başıma ayakta kalacağım inşallah ama sağlığım elden gitti işte. Toparlarım inşallah. Ayrılmak istiyorum zaten. Ben onu tertemiz sevmiştim. Karşımda hıçkırıklara boğuldu.Ben adi ve dürtülerine engel olamayan bi adamım dedi. Ama ben affedemem. Affetmedim.Yıllar geçse bile affetmem.
Allah sabır versin kardeşim bur da kim ne derse desin konumunu durumunu en iyi sen bilirsin konuşmak kolay ama yapması değil sen kendin için durumun neyi müsade edebiliyorsa onu yaparsın ne diyeyim Allah kolaylık versin İNŞAALLAH

"bu aldatmak değil ki ama" ne demek ya gerçekten acıklaması yok bu olayın. Bu nasıl bir zihniyet cok yazık sizi bilmem ama ben derhal adliyede alırdım soluğu.. Kardesiniz de gerçekten o sekilde rahat konulara girebiliyorsa ne diyim.. Ona da dicek pek söz yok, nahoş hem de çok.

Son düzenleme:
Herkes aynı değil hanımefendi önce bir ne dediğinize bakın sonra konuşun. Bu gibi zihniyetler zaten ortalığı karıştıran sizin zihniyetle mini gitmese tecavüze uğraması zihniyeti aynı hiç bir farkı yok
Kusura bakmayın ama herşey dozunda güzel. Misafirlikte buna dahil...

Eniştenin evde olduğu saatte zaten insan rahat banyo bile yapamaz. Kız giyinirken oda Aralık oluyormuş. Hoş mu yani bunlar...

Lütfen edeple bir arada olunamıyorsa herkes evinde otursun. Ayrıca kim olursa olsun uzun süre evli insanların evinde misafir olmak zaten hoş değildir....

Evlatlar bile anne babanın yatak odasına uzak bir odaya yerleştirilir genelde özel sesler gitmesin diye. Zaten mahremiyet konusuna aykırı böyle uzun misafirlikler

Demek istediğim o değil. Böyle uzun süreli yatılı kalma durumları hep sıkıntılıdır. Çünkü enişte ile kan bağı yok. En basiti ev hali insanın bir yeri açılabilir adamın niyeti kötü olmasada hoş değil bir evde yaşamak. Misafirlik ayrı konu
Hala kan bagi yok diyorsunuz yahu?
Ee iyi tamam o zaman kocam anneme de sulansin kan bagi yok cunku (!)
Yapmayin allah askina,ulke oz kizina sulanan babalar gordu ve daha fazlasini ve kan bagi var....

Zaten sizin bu zihniyetiniz ve bu tarz olayları haklı çıkarma dürtüleriniz bitmediği sürece biz de bu tip pisliklerle aynı toplum içinde yaşamaya devam etmek zorunda kalırız. Kardeş kardeşin evine gidemeyecek, toplumun geldiği noktaya bak pesss.
Ah evet haklısınız suç bizde. Eniştemize sevişme anılarımızı anlatmadığımız ve oda kapısı aralıkken giyindiğimiz için. Tamam enişte sapık onu zaten kabul ettik

Ama tekrar diyorum insanoğlu çiğ süt emmiştir. Aklı kayar gözü kayar. O yüzden dikkat edin...

Kız kardeşinizin sizin evinizde ne işi var yahu...

Lütfen enişte ile baldız bir evde yaşamasın hiç hoş değil. İnsan eğilir kalkar bir tarafı görünür. Sabah uyanır duş alırken denk gelinir. Bunlar hoş olmuyor .arada kan bağı yok çünkü....
Kafalar pırıl pırıl. Siz almayın aile bireylerinizi hanımefendi. Varsa böyle; eğilir kalkar biyeri görünür beyim şaşar, yan bakar diye, almayın.

Allah sabır versin Arkadaşım çok zor bir durum klavyeden sallaması kolay ama yapacağın şey belli böyle biri ile hayat arkadaşı olunmaz üzülen hep sen olursun ömür boyu üzüleceğine bir kere üzül hem gençsin allah yoluna iyi insanlar çıkartsın bazen hayatın yıkılmış gibi görünür ama aslında öyle değildir yeni güne daha umutlu uyanman dileği ile 🌺🌺🤲🏻

Hala kan bagi yok diyorsunuz yahu?
Ee iyi tamam o zaman kocam anneme de sulansin kan bagi yok cunku (!)
Yapmayin allah askina,ulke oz kizina sulanan babalar gordu ve daha fazlasini ve kan bagi var....
Ee tamam işte bende onu diyorum sabahtan beri. Ülkede kediye köpeğe tecavüz ediliyor . O yüzden saygı ve mesafe şart diyorum. Hangi kısmını anlatamadım bilmiyorum ki

Merhaba
Bunu yazmak çok zor.
Kız kardeşim bir süre bizde kalıyor.
Odasında giyinirken, ben salonda toz alıyordum kovayı değiştirmek için içeri geçtim, eşimin kız kardeşimi gizlice seyrettiğini gördüm. Elim ayağım buz tuttu. Başımdan kaynar su indi. Hesabını sorduğumda, bana yanlış görmüşsün dedi. Bunu unutmaya çalışırken aradan zaman geçti.
Yine bir gün bu sefer banyodayken onu gizlice izlediğini gördüm. Siz olsanız ne yapardınız?

Savunma olarak kardeşin çok oynak bir kız, bana seviştiği erkekleri bile anlatıyor, beni bu psikolojiye o itti dedi. Ne olursa olsun o benim kardeşim isterse o... da olsa sen bunu yapmamalıydın dedim. Bu aldatmak değil ki ama dedi. Hata ettim dedi.

Ben affedemedim. Affedemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Aklı basında olan her insan affetmemeli zaten.bu aldatmanın ötesinde bi hastalık sapık ruhlu herif bu etkenlerin doyumsuz olmalarını hiç bi zaman anlayamayacağım sanırım.umarim akli basında bi karar verirsiniz

Merhaba
Bunu yazmak çok zor.
Kız kardeşim bir süre bizde kalıyor.
Odasında giyinirken, ben salonda toz alıyordum kovayı değiştirmek için içeri geçtim, eşimin kız kardeşimi gizlice seyrettiğini gördüm. Elim ayağım buz tuttu. Başımdan kaynar su indi. Hesabını sorduğumda, bana yanlış görmüşsün dedi. Bunu unutmaya çalışırken aradan zaman geçti.
Yine bir gün bu sefer banyodayken onu gizlice izlediğini gördüm. Siz olsanız ne yapardınız?

Savunma olarak kardeşin çok oynak bir kız, bana seviştiği erkekleri bile anlatıyor, beni bu psikolojiye o itti dedi. Ne olursa olsun o benim kardeşim isterse o... da olsa sen bunu yapmamalıydın dedim. Bu aldatmak değil ki ama dedi. Hata ettim dedi.

Ben affedemedim. Affedemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
O zaman ben de bana sevişmelerini anlatan erkek arkadaşlarımla yatayım ve sevgilime aynı cümleleri söyleyeyim. Böyle saçmalık mı olur?
Bu durumda kardeşinizin yanınızda durmanız son derece erdemli bir davranış olmuş, sizi gerçekten takdir ediyorum. Pekâlâ bir erkekle bir kadın cinsel hayatlarını konuşabilecek kadar samimi olabilirler bazen. Bu, anlatan kişinin oynak olduğunu göstermez. Oynak olsa bile, onu gözle, veya fiziksel olarak taciz etme hakkı hiç kimseye ait değildir.
Eşiniz olacak herif kaşınıyor. Sadık biri değil kesinlikle. Onu affetmeyin.

Kucucuk cocuk oldu, bugun haberini gordum. Zaten kalp rahatsizligi varmis, annesinin sevgilisi tarafindan istismar edilmis. Doktor fark etmis cocugun durumunu. Hayat oyle maskeli insanlarla dolu ki, igreniyorum. Konu gercek mi degil mi bilmiyoruz, lutfen foruma gercek disi hikayeler yazmayin. Psikolojimiz alt ust zaten, hele bu olaydan sonra iyice psikolojim bozuldu.

Evet aldatmış.
Evet eşiniz sapık ruhlu
Evet affetmeyin...
Yaşadığınız ruh halini anlamam imkansız... Karşınızdaki insanın timsah göz yaşlarına aldanmayın... Boşandıktan sonra ayaklarınızın üzerinde durabilir misiniz, çocuğunuz var mı bilmiyorum ama o adamla ömür geçmez...
Allah yardımcınız olsun, en kısa sürede feraha çıkın inşallah...

Kardeşinizin erkek arkadaşlarıyla yaşadıklarını anlatması normal değil ama anlatıyor diye kardeşinizi gizlice izlemeyi hak görmüş kendine adi herif. Dışarı da başka bir kadın kur yapsa aldatmayı da hak görür kendine. Bunları düşünün sakın affetmeyin

Hemen de herkes kardeşini suçlamış bakıyorum. Neredeyse kuyruk sallamasa bir sey yapmazdı diyecekler. Kapının deliğinden baldızını gözetleyen adamın "kardeşin bana seviştiği adamları anlatıyordu" lafına inanılır mi acaba? Ben olsam bu adamın Allah bir dediğinden başka lafına inanmam bu saatten sonra. Anketi da konu sahibi koymadı kazen bey koydu.

Allah size sabır versin, o adamın da boyu bosu devrilsin

Son düzenleme:
Kiz kardesiniz kapi acik mi giyinip soyunuyor yada banyo yapiyor ben anlayamadim nasil rontgenledigini. Kapi deliginden mi bakiyordu diycem o bile sacma geldi

Kusura bakmayın ama herşey dozunda güzel. Misafirlikte buna dahil...

Eniştenin evde olduğu saatte zaten insan rahat banyo bile yapamaz. Kız giyinirken oda Aralık oluyormuş. Hoş mu yani bunlar...

Lütfen edeple bir arada olunamıyorsa herkes evinde otursun. Ayrıca kim olursa olsun uzun süre evli insanların evinde misafir olmak zaten hoş değildir....

Evlatlar bile anne babanın yatak odasına uzak bir odaya yerleştirilir genelde özel sesler gitmesin diye. Zaten mahremiyet konusuna aykırı böyle uzun misafirlikler
Söylediklerinin konuyla asla alakası yok gercekten senin gibi bir ablam olsun istemezdim . Kardeşin varsa onun adına üzgünüm . Edep denen şey çok başka bir şey isterse her yeri görünsün bakmayacaksın özellikle de bu eşinin kardesiyse . Benim kardeşim isterse gelir bana yerleşir çocuğum gibi sahip çıkarım aynı hassasiyeti hayatımdaki insandan da beklerim kaldı ki onun kardeşi de kardesimdir. Bazen hayat insanları birlikte kalmaya mecbur edebilir mecburiyeti de geçtim cani öyle istiyodur kalıyordur sebebi önemli değil. Siz evinize almayın zaten kimseyi bu zihniyetle kalana yazık olur

Kızkardeş hafif mezhep olabilir amenna, savruk, kopuk bı ailedir olabilir .Belki kendisini izletmek , istek uyandırmak istiyor bunun için ahlaki çerçevelerde olmamasi gereken kişileri secmiyordur olabilir belki ablasına duyduğu bı öfke kini vardır olabilir ama kendinden bile yaşça büyük kocasının böylesi bı gaflete düşmesini her ne kadar Türkiye gibi artık edepten bihaber bı ülkede yaşıyor olsak da aklım almıyor..
Eğer konu sahibi kızkardeşin böyle bi meyli olduğunu bilse hissettirmeden önünü almaya önlem almaya çalışırdı yani bile isteye kızkardeşin kapı Aralık giyinmesine , banyoya dikkat etmemesine inanmak istemiyorum:(

Ah evet haklısınız suç bizde. Eniştemize sevişme anılarımızı anlatmadığımız ve oda kapısı aralıkken giyindiğimiz için. Tamam enişte sapık onu zaten kabul ettik

Ama tekrar diyorum insanoğlu çiğ süt emmiştir. Aklı kayar gözü kayar. O yüzden dikkat edin...
Hanımefendi lafları değiştirmeyelim. Siz cümlenize başlarken kız kardeşinizin evinizde ne işi var yazmışsınız. Ona istinaden yazdım ben bu cevabı. Herkes kız kardeşinin evinde kalabilir ama kardeşinizin yaptıkları da uygunsuz yazsanız diyecek lafım yok. Siz zaten en baştan kalmasına karşısınız. Kadınla erkek aynı ortama girebilir herkes kendi aklına ve gözüne sahip çıksın yeter. Hiçbir sebep ve bahane de yaşananları haklı çıkarmaz, biz bir bahane aramaya çalıştıkça zaten sonu gelmez bunların.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X