- 7 Ocak 2015
- 2.021
- 1.331
- 333
Asla affegmeyin bide kendini aklamaya çalışıyor
Çok çok üzgünüm senin adına çok zor bir süreçten geçiyorsun çok ağır çok zor bir imtihan allah sabır versin biran önce kendini toplarsın umarım. Kolay olmayacak tabiki çok zor atlatmak ama açını çek ağla sizle depresyona gir sonu inan çok daha güzel olacak ağladığın gözyaşların mutluluk olarak sana dönecek inşallah. Vee sakın sakın affetme silahindan bulsun de yürü git yoluna sakın anlaşmalı boşanma ne varsa al daha fazlasını ona yap sonra çok pişman olursun o 2 gün sonra birini bulur zaten ama sen vicdan yapma tavsiyem . Allah yüreğini ferahlatsin sana hiç versin dilerimAlıntı yapmadan aklımda kalan sorulara cevap vereyim.
Banyo kapısı kapalıydı eski bir kapı anahtar kısmı boş ve geniş.
Giyinirken de odanın kapısı hafif aralıktı.
Anketi ben açmadım yönetim uygun görmüş sorun değil. Ben de merak ettim böyle birşey nasıl affedilir gibisinden sordum. Yanımda olun istedim. Karşımdaki çok zeki kıvrak zekalı bir insan. Bense duygusal boşlukları olan aileden yana yüzü gülmemiş birisiyim. O an inanın şoka girdim. Şok yaşadım. Konuşamadım. Dilim tutuldu. Şu an burda sakin kalma sebebim aldığım ağır antidepresanlar. Bu insana bağ kurma sebebim benden yaşça biraz büyük ve bana çok şevkatli davranmıştı. Çok desteği emeği var üzerimde. Benim bi ailem yok arkadaşlar. Savruğuz. Kardeşimi uyarıyorum hep.. çok samimi olma insanlarla diye ama onun huyu böyle çok rahat. Tek başıma ayakta kalacağım inşallah ama sağlığım elden gitti işte. Toparlarım inşallah. Ayrılmak istiyorum zaten. Ben onu tertemiz sevmiştim. Karşımda hıçkırıklara boğuldu.Ben adi ve dürtülerine engel olamayan bi adamım dedi. Ama ben affedemem. Affetmedim.Yıllar geçse bile affetmem.