- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
Ne soku ya evınde neler donmuş kalk sırkelen kendıne gelsın yapıstırsın agzına defolup gitsin serefsız kocasıBen şuan olayın şokunda olduğunu düşünüyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne soku ya evınde neler donmuş kalk sırkelen kendıne gelsın yapıstırsın agzına defolup gitsin serefsız kocasıBen şuan olayın şokunda olduğunu düşünüyorum.
Ya bir yürüyüp gitsin bir daha dönmemek üzere. Hem yalancı, hem ensestçi.Birgün mastürbasyon yaptı yanımda diyor içkiliyken. Midem bulanıyor bunları yazmak çok ağır. Affedin
Kardeşiniz evin kapisini açıyor giriyor, eşiniz kapida mi karşılıyor ya siz bu adama nasil inanıyorsunuz. Bir arkdaşın dediği gibi dikizlerken görmüştür. Ayrıca madem kiz karşısında mastürbasyon yapmış , küçücük anahtarlıktan dikizleyen adam üstüne atlardi inanınİçkiliymiş ben uyurken kardeşim kapıyı açmış. Onda evin anahtarı var. Eşim git yatağına yat sen içkilisin demiş. Oda bunu yapmış. Yazamıyorum....
İnanamıyorum ki... Ben artık bittim.
Kesinlikle kosarak uzaklas oyle sey mi olur ya ne igrenc bir savunma bu duoeduz goz dikmek oluyor kesinlikle bu adamdan imkan falan dinlemeden uzaklasman en dogrusuMerhaba
Bunu yazmak çok zor.
Kız kardeşim bir süre bizde kalıyor.
Odasında giyinirken, ben salonda toz alıyordum kovayı değiştirmek için içeri geçtim, eşimin kız kardeşimi gizlice seyrettiğini gördüm. Elim ayağım buz tuttu. Başımdan kaynar su indi. Hesabını sorduğumda, bana yanlış görmüşsün dedi. Bunu unutmaya çalışırken aradan zaman geçti.
Yine bir gün bu sefer banyodayken onu gizlice izlediğini gördüm. Siz olsanız ne yapardınız?
Savunma olarak kardeşin çok oynak bir kız, bana seviştiği erkekleri bile anlatıyor, beni bu psikolojiye o itti dedi. Ne olursa olsun o benim kardeşim isterse o... da olsa sen bunu yapmamalıydın dedim. Bu aldatmak değil ki ama dedi. Hata ettim dedi.
Ben affedemedim. Affedemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Sormadım hiç. Kardeşim konsomatris. İsteyerek girdi o işe. Ben yapma etme dedim. Parası güzel dedi. Dinletemedim. Evin yolunu şaşırdığında bize geliyordu. Anahtarı vardı. Ben hep merhametimden kaybettim. Anahtar bile verdim ona.kardeşinizle konuştunuz mu bunları?
Konu sahibinin tutarsız söylemlerini koskoca kadınlar klübünde bi ben mi farkediyorum? Yoksa üzerine tıklayıp aaa eski üyelik hmm baya mesajıda var kesin doğru hikayedir mi diyoruz. Bir an gelip Kocam odada sen vardın sanıyordum dedi diyor bi an gelip kardeşin yollu zaten o beni tahrik etti gibi şeyler...Kapıdan girmiş merhaba enişte bak bu kuku şimdi ona bi şeyler yapıcam sen de izle mi demiş? Sapık bey de "hayır hayır bakamam eski kapının anahtar deliğinden bakmak daha heyecanlı" deyip hülya koçyiğit gibi hızlıca koşup yanınıza mı sığınmış?
Bakın gerçekten üstünüze gelmek istemiyorum ama kafanız açılsın diye bu şekilde yazıyorum. İnanmayın yahu inanmayın.
Vay anam vay neler dönmüşyine dedektiflik pesine dustum
2014 te bu konu icin uye olmussunuz. hala kocanizi affedememissiniz belli icinize dusunce yeniden yazmissiniz.
yoksa esiniz 2014 te ablanizi dikizledi simdi de kizkardesinizi mi dikizledi
Eki Görüntüle 2710792 Eki Görüntüle 2710793 Eki Görüntüle 2710794
Ay yürü git artık eski üyeymişSormadım hiç. Kardeşim konsomatris. İsteyerek girdi o işe. Ben yapma etme dedim. Parası güzel dedi. Dinletemedim. Evin yolunu şaşırdığında bize geliyordu. Anahtarı vardı. Ben hep merhametimden kaybettim. Anahtar bile verdim ona.
Aynı konu aynı sapık kocayine dedektiflik pesine dustum
2014 te bu konu icin uye olmussunuz. hala kocanizi affedememissiniz belli icinize dusunce yeniden yazmissiniz.
Fake olmak için dünyaları verirdim... Keşke bunları yaşamamış ve burda anlatmıyor olsaydım. Benim bundan ne kazancım ne eğlencem olabilir ki.. Anlattıklarım komik değil ki. Akıl almaz kötü çirkin. Ve ben bunları yaşadım..Hayır fakesiniz diyicem bende artık bildiğimde bir uyesiniz ama
Ağzım acik kaldi ne diyeceğimi bilemiyorum. Neden herkes bir garip, enişte neden baldizina masaj yapar, baldiz neden yaptırır. Bu adamin banyoya girene zaafi mi var nasil hem kiz kardesi hem ablayı dikizliyor. Sizi tebrik ederim kandirildik mi yani:)yine dedektiflik pesine dustum
Herkes aynı tepkileri vermeyebilir ilk anlarda ama evden göndermesi uygun olur bence de diyecektim ama;Ne soku ya evınde neler donmuş kalk sırkelen kendıne gelsın yapıstırsın agzına defolup gitsin serefsız kocası
yine dedektiflik pesine dustum
Ne zaman yaşadınız 2014 de mi?Fake olmak için dünyaları verirdim... Keşke bunları yaşamamış ve burda anlatmıyor olsaydım. Benim bundan ne kazancım ne eğlencem olabilir ki.. Anlattıklarım komik değil ki. Akıl almaz kötü çirkin. Ve ben bunları yaşadım..
kardeşinizin konsomatris olması eşinizin ona iftira atmasını veya röntgenlemesini haklı mı gösterir?Sormadım hiç. Kardeşim konsomatris. İsteyerek girdi o işe. Ben yapma etme dedim. Parası güzel dedi. Dinletemedim. Evin yolunu şaşırdığında bize geliyordu. Anahtarı vardı. Ben hep merhametimden kaybettim. Anahtar bile verdim ona.