- 23 Eylül 2014
- 3.621
- 4.098
- 333
Hepsi gerçek. Acı ama gerçekAy yürü git artık eski üyeymiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepsi gerçek. Acı ama gerçekAy yürü git artık eski üyeymiş
Yok ya alişık bu şoklaraHerkes aynı tepkileri vermeyebilir ilk anlarda ama evden göndermesi uygun olur bence de dedim ama;
bu mesajı gördüm ve evet şokluk bir şey yokmuş.
Ee esiniz niye durmus yaninda. Ha pardon içkiliydi tepki veremedi, kiyamam oylece izlemistir adamcagiz![]()
Ne diyorsun bacım sen kardeşin konsomatris mi?Sormadım hiç. Kardeşim konsomatris. İsteyerek girdi o işe. Ben yapma etme dedim. Parası güzel dedi. Dinletemedim. Evin yolunu şaşırdığında bize geliyordu. Anahtarı vardı. Ben hep merhametimden kaybettim. Anahtar bile verdim ona.
Hayır kesinlikle...kardeşinizin konsomatris olması eşinizin ona iftira atmasını veya röntgenlemesini haklı mı gösterir?
Gercek olan suan o kocanla aynı nefesı soluman ve cocugunda var o serefsız cocuguna bısey yapsaHepsi gerçek. Acı ama gerçek
Hep aynı konular ya artık gerçekliğinden şüphe ediyorumyine dedektiflik pesine dustum
2014 te bu konu icin uye olmussunuz. hala kocanizi affedememissiniz belli icinize dusunce yeniden yazmissiniz.
yoksa esiniz 2014 te ablanizi dikizledi simdi de kizkardesinizi mi dikizledi
Eki Görüntüle 2710792 Eki Görüntüle 2710793 Eki Görüntüle 2710794
Hepsi gerçek. Acı ama gerçek
ben ne güzel lucifer izliyordum ya nerelere geldi mevzuyine dedektiflik pesine dustum
2014 te bu konu icin uye olmussunuz. hala kocanizi affedememissiniz belli icinize dusunce yeniden yazmissiniz.
yoksa esiniz 2014 te ablanizi dikizledi simdi de kizkardesinizi mi dikizledi![]()
Konsomatrıs ne demekNe diyorsun bacım sen kardeşin konsomatris mi?
Vuralar karışacak vaziyet alalım
Ablanizi dikizleyince kardesinize ayip olmasin, hatri kalmasin demistir.Fake olmak için dünyaları verirdim... Keşke bunları yaşamamış ve burda anlatmıyor olsaydım. Benim bundan ne kazancım ne eğlencem olabilir ki.. Anlattıklarım komik değil ki. Akıl almaz kötü çirkin. Ve ben bunları yaşadım..
Konslar hayat kadini degil. Lutfen yanlis bilgi verme. Konslar kirmizi çizgim.2014 te aynı olayı ablanla yaşadın. 2020de kız kardeşinle. Hep merhametinden kaybettin. Kardeşin de hayat kadını. Yine merhametinden evini açtın. Peki tamam.
Birileri bizimle eğleniyor bence neyse banlanmaya değmez2014 te aynı olayı ablanla yaşadın. 2020de kız kardeşinle. Hep merhametinden kaybettin. Kardeşin de hayat kadını. Yine merhametinden evini açtın. Peki tamam.
Emeğinize sağlık.yine dedektiflik pesine dustum
yoksa esiniz 2014 te ablanizi dikizledi simdi de kizkardesinizi mi dikizledi
Eki Görüntüle 2710792 Eki Görüntüle 2710793 Eki Görüntüle 2710794
Pavyonlarda beylerin masasına gidip muhabbet eden, dans eden hanımlar.Konsomatrıs ne demek
kardeşinizin konsomatris olması eşinizin ona iftira atmasını veya röntgenlemesini haklı mı gösterir?
Hayat kadınımı kardesı2014 te aynı olayı ablanla yaşadın. 2020de kız kardeşinle. Hep merhametinden kaybettin. Kardeşin de hayat kadını. Yine merhametinden evini açtın. Peki tamam.
kaldı ki hayat kadını da olabilir yine de eş kişisi hatalı.Konslar hayat kadini degil. Lutfen yanlis bilgi verme. Konslar kirmizi çizgim.