Eşim ve kız kardeşim...

Eşim ve kız kardeşim...

• Affederdim

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    578
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yine dedektiflik pesine dustum
2014 te bu konu icin uye olmussunuz. hala kocanizi affedememissiniz belli icinize dusunce yeniden yazmissiniz.
yoksa esiniz 2014 te ablanizi dikizledi simdi de kizkardesinizi mi dikizledi :KK43:

Eki Görüntüle 2710792 Eki Görüntüle 2710793 Eki Görüntüle 2710794
Su mesaja cevap yazar mısın Lut_ran Lut_ran
Ciddi ciddi üzüldüm akşam akşam.
Fake diyenlere de kızdık.
Eğlenecek başka konular bulun yada gidin tedavi olun ciddi bir şekilde.

Ama arkadaşım kardeşinin mesleği ortada, e 2014de de ablam üzerinden ayni seyleri yaşamışsın hadi atlatmişsin affetmissin yine neden kocanla kardeşini bu şekilde ayni eve alıyorsun..

Kardeşin de suçlu eşin de suçlu ama sen en büyük zarari yine kendine veriyorsun... geri kalan kimseye agzini acip bisey demiyorsun intikamini almiyorsun...

Eski konuyu affedemedin kendine yediremedin yeni konu mu açıyorsun yoksa akıl oyunlarındaki mat profesörü gibi durumun mu var?

Bu kadar aynı konu olur mu? Delik de aynı anahtar deliği mi oda bari başka olsa.

kardeşin çok oynak bir kız, bana seviştiği erkekleri bile anlatıyor, beni bu psikolojiye o itti dedi.

Bittiği cümledir.

Yanlış gördünüz, yanlış anladınız, yanlış şey ettiniz.
Bu cümle bitirir.

Bu cümleyi kuranın psikolojisini s...m.

Ama arkadaşım kardeşinin mesleği ortada, e 2014de de ablam üzerinden ayni seyleri yaşamışsın hadi atlatmişsin affetmissin yine neden kocanla kardeşini bu şekilde ayni eve alıyorsun..

Kardeşin de suçlu eşin de suçlu ama sen en büyük zarari yine kendine veriyorsun... geri kalan kimseye agzini acip bisey demiyorsun intikamini almiyorsun...
Çok masumsun ❤️

yine dedektiflik pesine dustum
2014 te bu konu icin uye olmussunuz. hala kocanizi affedememissiniz belli icinize dusunce yeniden yazmissiniz.
yoksa esiniz 2014 te ablanizi dikizledi simdi de kizkardesinizi mi dikizledi :KK43:

Eki Görüntüle 2710792 Eki Görüntüle 2710793 Eki Görüntüle 2710794
Hepsi gerçek. Eline sağlık. kişiler, mekanlar, kimlikler, vasıflar ve tarihi burda değiştirme hakkına sahibim. Eski bi mevzuyu aşamayıp konu açabilirim. Bu benim yıllardır derdim zaten. Olaya odaklanın. Olay gerçek. Kimlikler önemli değil.

En yakınına bunu yapan adam midesi geniş adamdır. Belkide şimdiye kadar ne sapıklklar yaptı ruhunuz duymadı. Veya yapmasa bile, neler neler yapar nkim bilir. Benim gözümde böyle şahsen. Ne demek eşinin kız kardeşini dikizlemek.. yazarken bile elim varmıyor.. !!! Daha da ileri bilegidebilirler hiç belli olmaz. Çok çok dikkatli olun derim.. ve asla affetmeyin. Bugün bunu affedersiniz. Yarın öbür gün daha da canınız yanabilir ..

Hepsi gerçek. Eline sağlık. kişiler, mekanlar, kimlikler, vasıflar ve tarihi burda değiştirme hakkına sahibim. Eski bi mevzuyu aşamayıp konu açabilirim. Bu benim yıllardır derdim zaten. Olaya odaklanın. Olay gerçek. Kimlikler önemli değil.
Ohoo 6 yil once olmuş ve affedip beraber yaşamaya devam ettiginiz kocaniz için miydi bunca yorum....

Cok masumsun poncigim, ilerleyen sayfalarda neler oldu daha.

Neler oldu? Kocayı aklayıp yuvayı kurtarabildiler mi? Çok merak ediyorum nasıl akladılar acaba?
Psikolojim şey oldu, kardeşin şeydi, baktım amma sor bir neden baktım?...
Neyi sorgulandı ve nereye vardı daha merak ettim bak şimdi.

1hafta sonra. Baska konu baska kahraman olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X