Eşim ve kız kardeşim...

Eşim ve kız kardeşim...

• Affederdim

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    578
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu fake mi çıktı yoksa konu sahibi eski konuyu unutamayıp şimdi mi açmış?

Hepsi gerçek. Eline sağlık. kişiler, mekanlar, kimlikler, vasıflar ve tarihi burda değiştirme hakkına sahibim. Eski bi mevzuyu aşamayıp konu açabilirim. Bu benim yıllardır derdim zaten. Olaya odaklanın. Olay gerçek. Kimlikler önemli değil.
Ne demek istiyorsunuz, niye bilmece gibi konusuyorsunuz? Eski olmus bu olayi yeni gibi mi anlattiniz yani? Huh???

Neler oldu? Kocayı aklayıp yuvayı kurtarabildiler mi? Çok merak ediyorum nasıl akladılar acaba?
Psikolojim şey oldu, kardeşin şeydi, baktım amma sor bir neden baktım?...
Neyi sorgulandı ve nereye vardı daha merak ettim bak şimdi.
Kardes kocanin yanında masturbasyon yapmis ve konsomatrismis.

Bir de olay 6 yillikmis

Hepsi gerçek. Eline sağlık. kişiler, mekanlar, kimlikler, vasıflar ve tarihi burda değiştirme hakkına sahibim. Eski bi mevzuyu aşamayıp konu açabilirim. Bu benim yıllardır derdim zaten. Olaya odaklanın. Olay gerçek. Kimlikler önemli değil.
Abla daha neyine odaklanalım ya
sen bu adamı ne boşarsın ne kapının önüne koyarsın
biz napalım simdi sana
ah kıyamam üzülme geçer mi diyelim?
anlamadım ki sen ne istiyorsun
bunca yıl adamla aynı yatağa bile girmişsin bize söyleyecek söz mü kaldı

du bakalim tahmin edelim. olay gercekse o ablan olacak kadınla iliskini derhal kestin ve erine yuvanin diregine sahip ciktin, ee o zaman bu konuda insanlardan bekledigin yorum nedir? ablani hayatinizdan cikar esine saril diyenleri okuyup icini rahatlatmak mi istedin?

Bu eski bir konuysa bu şekilde bu evliliği sürdürmeniz de başlı başına yanlış. Bu evlilik sürecekse ya affedip önünüze bakın, sürmeyecekse de ayrılın. Hem evli kalayım hem de sürekli bu yaşananı hatırlayayımla evlilik yürümez.

Sizin adamın ar damarı çatlak filan değil bildiğin yok.
Bende senelerce ablamlarla birlikte yaşadım. Eniştem benim babam oldu. Bırak kardeşliği çocuğuna gösterdiği ihtimam, sevgiyi gösterdi. Baba eksikliğimi tamamladı. Öl dese neden demem. Nasıl öleyim diye sorarım. Zamanında bende hızlı yaşayan bir insandım. Ama eniştem hep arkamda dağ gibi durdu. Hatam olsa önce o destek oldu. Kırılmayım, üzülmeyeyim istedi hep. Elimden tutup kaldırdı. Sizde kardeşinizin başına bişey gelse ilk eşiniz olacak tıniyetsiz faydalanmaya çalışır gibi konuşmuş. Cidden mideniz kaldıracak mı böyle bir iğrenç adamı koynunuza almayı?

Ayni şey değil ama dalga mı geçiyorsunuz bizimle?
Üzerinden 6 yıl geçmiş, yorumlar başka olur bunu bilirsek.
6 yıldır beraber yaşayıp sevişiyorsaniz neden yoralim kendimizi bu konu için.

Ayrıca boşandım demişsiniz o yorumlarda.
Olsun oda önemli değil önemli olan kocanız bir sapık sizinde hala onun yanında olmanız.

du bakalim tahmin edelim. olay gercekse o ablan olacak kadınla iliskini derhal kestin ve erine yuvanin diregine sahip ciktin, ee o zaman bu konuda insanlardan bekledigin yorum nedir? ablani hayatinizdan cikar esine saril diyenleri okuyup icini rahatlatmak mi istedin?
bizden onu istiyor galiba
ee yorumlarımızı değiştirme hakkına sahibiz sonuçta.. :issiz:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X