Eşim ve kuzeni

Birde o çocuk babadan dayak mı yiyor??
Ozaman sen hala nasıl böyle bir adamdan çocuk istiyosun??
Şuan sadece çocuğum olsun istiyosun ama ya gerisi...
Sağlıklı bir evlat yetişebilecek mi o ortamda..Çok iyi düşünmeni tavsiye ederim ben..
Ama diğer arkadaşlar gibi en çok o çocuğa içim acıdı benimde

çok acımasızca ve tek taraflı yorum yapıyorsun ben üvey evlat muamelesi yapılmaması için elimden geleni yaparken senin bu sözlerini dikkate almıyorum ona gerçekten vey evlat muamelesi yapacak olsaydım olay bambaşka yerde olurdu içini bilmiyorsun kolay yargılıyorsun analık oldum diye gavur olmadım bilesin

Aşağı yukarı her erkek, çocukken de, büyüdüğünde de arabaya meraklı oluyor. Burda çocuğun araba merakı şımarıklık olarak görülmemeli bence, çocuk ister, bu isteğin yerine getirebilir olup olmadığına büyükler karar verir. Eşiniz kendi de arabaya meraklı olup, oğlunu bahane ediyor olabilir bir olçude. Ha, bir de şu var, ortada etten kemikten bir çocuk varken, erkeklerin daha olup olmayacağı belli bile olmayan bir çocuğu düşüneceğini hiç sanmıyorum. Burada, ben bir çocuk sahibi olmuşum zaten, bu eşimden de çocuğum olmayıversin diye bir düşüncenin yatmasından çok, yaşadığı psikolojik problemler nedeniyle geri kalmış bir çocuğa duyulan ilave bir ihtimam gösterme gayreti söz konusu kanımca.

tatlım acı ama gerçek bu durum haklı olduğun yerde haklısın dedm
ayrıca o cümleyi kuran ben değil sendin
eşimin başka kadından çocuğu olmasını kabullenemiyorum yazmışsın ben söylemedim bunu ve bizim üvey annede bu durumda kocasının başka kadından çocukları olmasını kendi çocuğu olmamasını kabullenemiyor
bütün üvey anneler böyle valla
itiraf edemez kimse ama
hepsi böyle
ben sana kötü insansın demedim sadece bütün ikinci eşlerin böyle düşündüğünü söyledm bunun böyle olduğunu sende çok çok iyi biliyorsun

ya eşimde aslında çok çocukları seven sevgi dolu birisi ama asker olması onu bu hale getiriyor disiplin en vazgeçilmezi sanki ev askeriye bizde onun askerleri emredersiniz denilmesini bekliyor işinden dolayıda çok stres altında onuda anlıyorum doğuda görev yapıyoruz okadar şehit srekli görev nöbet uykusuzluk emir komuta halinde heran olay saldırı çıkıcağını bilmek ağır duygular ama bu demek değildir dayak atsın ben analık olarak içim sızlıyor işleri ona çaktırmadan yapıyoruz anlayamıyorum bu evden gidincede zannetmeyinki çocuk annesine verilecek ben evlenene kadar babannesiyle yaşıyordu zaten annesi ozamanda ilgisizmiş ben olmayınca tekrar oraya gidecek yani babanneyle ne kadar düzelebilir çocuk

vay be nasıl bir ebeveynliktir bu anlamadım,
çocuğun öz annesi piyasada yok.
baba ikinciye evleniyor,
çocuğunun sorunlarını çözeceğine bilinçli olup doktora götüreceğine dövüyor 6 yaşındaki çocuğu.
o çocuk zaten terkedilmiş resmen annesi tarafından. bir de baba dayağı. ve üvey anne.
eşinin çocuğuyla oynamasına bile içerleyen bi üvey anne.
nası acıdım bilio musunuz, içim cız etti. gece size gelip babasından korkması...
allahım sen kimseye muhtaç etme çoluğumuzu çocuğumuzu
bence eşinizin kuzeni meselesi bunların yanında çözülemeyecek bi konu değil.
açıkca konuşun o konuyu. tavrınızı koyun. ne konuştuklarını öğrenin. ve uzak durun.

diğer mesajalrımın yanında bunlarıda oku sadece eleştirdiğim msjı deil cnm tamammı

o zaman kocanı tedavi ettir tatlım hem çok sevio çocuğunu hemde kaka için dayak atıo çocuk korkudan daha çok altına yapıodur yemin ediyorum aklımdan çıkmayacak bu durum çok üzüldüm inan ki

evet o kadınınkini kabullenemiyorum doğrudur ama bu kabullenmeme olayını farklı anlamışsın doğurup atmış önemli olan büyüymek doğurmak değil bence çocuk bu halde hala bencillik bakın ortada ne anne var ne baba sürekli benle beraber beraber yatıyoruz beni bazan göndermiyor babasının yanına ve sürekli benle yatmak istiyor sence üvey anne olarak davransaydım bu çocuk bu kaadara severmiydi veya babasından dayak yemesin diye annesinin ve babasının mışıl mışıl uyuduğu saatlerde ben kalkıp oğlumun üzerini temizlemekle meşgul oluyorum

bence senin beynini temizlemen lazım herşeyden önce.İlk önce kendi huzurun için..
Bence çocuk yapmak yerine sorunlarınızı tamamen çözün yoksa böyle sorunlu bir evliliğe birde çocuk eklenirse seni daha zor günler bekliyor olabilir.
Ozamanda eşim benim çocuğumla ilgilenmiyor diyceksiniz..
Önce huzuru bulmalısınız bence..

Bende o çocuğun şımarık değil, sadece psikolojik açıdan destek alması gereken biri olarak görüyorum.
Kendimi yerinize koydum ve düşündüm de kendi çocuğum bunu yapsa ona kızabilirdim ama bu çocuğa kızamam ki ben...
Annesinin veremediği ilgiyi sevgiyi vermek çok isterdim.
Haklısınız bir yerden sonra onu temizlemek sizi yoracaktır ama bunun çözümü sizde çocukta değil ki...
Siz onu psikoloğa götürürseniz o bilinçaltından neler neler çıkar kim bilir.
Annesi babasının kavgalarnı, boşanma sürecini en ağır atlatan bu çocuk. Ne anne ne de baba değil.
Siz ona annesinden görmediği ilgiyi sevgiyi verirseniz o size öz evladığınızın verebileceği en büyük sevgiyi, mutluluğu verebilir.

Bir de böyle bir babadan 2. evladınızı niye istediğinizi anlayamadım.
Ama hem kendi içinde yaşadığı sorunları olan bir çocuk, hem de böyle onu tartaklayan bir baba varken ne kadar sağlıklı büyütmeye çalışırsanız çalışın başarılı olamazsınız.
Bence siz öncelikle o yavrucağın psikoloğuna vakit ayırın.
Bu problemler hallolunca umuyorum Allah hem size eşinizin ilk eşinden olan çocuğa verecek ilgi sevgi alaka versin. Hem de öz çocuğunuza kavuştursun.

Canım, hem eşinin, hem senin şartların çok zormuş gerçekten. Çocuk sahibi olamamak da seni yaralamış, normal şartlar altında düşünmeyeceğin şeyleri düşünmene neden olmuş sanırım. Şu anda, sana anne diye sarılan,senden medet uman bir çocuk var elinde. Senin öz çocuğun değil elbet, ama 3.-5. tüp bebek denemesinde de evlat sahibi olmayanlar var, belki de bu çocuk senin öz çocuğunun yerine geçecek bir gün. Onun için, belki çocuk sahibi olma işini şu an fazla düşünmeyip, bir süreliğine Allaha bırakmak daha doğru olabilir. Görev şartlarınız düzeldiğinde, belki içiniz biraz daha hafifleyebileceği için daha kolay olabilir bazı şeyler.

ya evet haklısın bencede öyle ama beni gerçekten tanısanız ben kimseyi kıskanmam inatçı diilimdir kimsenin ne iyisi nede kötüsündeyim yani kendi halimde zannedersem beni bu düşüncelere yiten eşim ya ben en başlarda çocuğu doktora götürelim dediğimde çocuğum sapasağlam hiçbişeyi yok cevabı aldım ondan sonra kakasına felan karışmadım busefer eşim kendine yediremedi galiba oğlundan beklemediği davranış nede olsa bu sefer dayakla yanıt verdi çocuğa bu sefer tekrar ben sarıldım çocuğa ve babaya bişey belli etmiyoruz tuvalet sorununu bişey belli etmeyip suyua gidersen çok iyisin sen den iyisi yok ama doktor lafını duyunca deliye dönüyor film izlerken benzetme olayıda çok düşündürdü beni belki bi anlık ağzından çıktı ama zoruma gitti ben boşanırsam bu çocuk ne olacak üstelik lanet olsun okadar seviyorum ki eşimi

Senide anlıyorum seninde durumun zor..Ama çocuk için bişeler yapmalısın belkide önce eşin tedavi olmalı onun sorunu çocuktanda ağır bence

Senide anlıyorum seninde durumun zor..Ama çocuk için bişeler yapmalısın belkide önce eşin tedavi olmalı onun sorunu çocuktanda ağır bence

eşim çocuk normal deyip onu götürmüyorki doktora kendi nasıl gitsin ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhh
sihirli biri gelse bunların hepsini eşime söyelse

Ben en çok 6 yaşındaki çocuğa üzüldüm, annesi babası ayrılmış öz annesi sahip çıkmamış üvey annesi istemiyor babası dövüyor bu çocuğun sorunlu olmaması mucize zaten. Şımarık diye nitelendirdiğiniz çocuğun yaşadığı travmaları hiç düşündünüz mü? sizde anne olmak istiyorsunuz, ileride sizinde çocuğunuza bu şekilde davranılsa hoşunuza gider miydi? kendinize ait olmayan bir çocuğun sorumluluğunu almak zordur en başta evlenirken düşünmeniz gerekirdi, şimdi diyeceksiniz sorunlu olduğunu bilseydim kabul etmezdim. Sorunları olmayacağının garantisi olmazdı ki belki ergenlik de çok sorun yaşatırdı size...
O çocuğun acilen psikoloğa gitmesi gerekiyor, konuşmamasında altına kaçırmasında kesinlikle annesi veya babasının yanlış davranışları var. Sizin bu konuda eşinize baskı yapmanız lazım. Belki bu çocuk sizin anneliğiniz için bir sınav. Lütfen biraz daha hassas davranın...

üvey anne istemiyor derken ? tam okumadın galiba istemeyen bir üvey anne bunları yaparmı vurun ikraya nede olsa adı analık

kiyamammm cok etkilendim

doktora götürdünüzmü , kac yasinda cocuk

öncelikle Allah inşallah size de sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip etsin demek istiyorum.
çocuk konusunda belki hassas olduğunuz için baba-oğul ilişkisi hakkında bu tarz konuşuyorsunuz.
sizin de söylediğiniz gibi öz anne de ilgilenmiyorsa bu çocukla kim ilgilenecek,kim sevgi sevkat gosterecek?
size ağır gelebilir
peki kim bakacak?
esınız goturmuyor mu doktora? siz alın goturun
bu zor bısey degıl.
eger sız bu konuyla ılgılı hıslerınızı dısa vurup cocuga da bellı edıyorsanız sorunlu olan psıkolojısı daha da sorunlu hale gelır
en guzelı uzman bırınden yardım almanız.
söyledıgımı yanlıs anlamayın ama belkı de cocuk konusunda rabbım sızı bu sekılde sınıyor.
bıraz sabırlı davransanız belkı mukafatını alırsınız
esınız ve kuzenı konusunda da esınızle kesın bır dılle konusun

pardon yazilmi zaten

önce bi doktora götürüp baktirsaniz organlari ile ilgili bir problem yoksa, psikologa gitmesi gerekir yazik ediyor cocuga babasi

senin isinde zor vallahi allah sabir güc kuvvet versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…