teşekkür ederrim saolasın ama şöyle de bir durum var eşim en başta evlenirken sorunlarından bahsettmedi çocuğun bilmiyordum yani eşime soracak olursanızda zaten oğlunun hiç bi sıkıntısı yok çocuk geç konuşanlardan okadar tuvalet meselesinde çok dayak atıyor kendi çocuğuna ben araya girmek zorunda kalıyorum artık söylemiyorum altına yaptığını yatağa yaptığını evde huzursuzluk çıkmasın diye çocukta alıştı babam görmesin diye gece beni sessizce kaldırıyor anne değişelim üzerimi babam görmesin diye uzun bi süredir bu şekilde devam ediyor görmediği zaman çocukta sorun yok gördüğü zaman çocuğu yıpratıyor ben görmemesi nden yana kullandım tercihimi çünki ağlamasına dayanamıyorum içim sızlıyor
ahh ahh o çocuk sorunlu olmasa bile katlanamayacaktınız
bütün üvey anneler malesef ki böyle tatlım birtek sen değil
ne güzel açık sözlü olmuşsun
kocanızın başkasından bir çocuğu olması rahatsız ediyor ikinci eşleri
keşke ikinciye evlenmek yasak olsa
gerçekten benimde psikolojim bozuluyor böyle üvey annelerin çocukları kabullenememesnden
belki onlarda haklı ama çok ağır bir durum
bir üvey anne maduru olarak söylüyorum bunu bizzat yaşadığımız için
o çocuk sizin çocuğunda olabilrdi sizin çocuğunuzda sorunlu sürekli altına kakasını yapan bir çocuk olabilrdi
hatta Allah korusun Allah vermesin ama özürlü bir çocuğa bile sahip olabilrsinz o zaman kendi çocuğunuzu nasıl bakacaksınız
özürlü çocuklar 40 yaşınada gelse kendi başlarına yaşayamıyor
1 yaşındada 20 yaşındada 30 yaşındada altını temizlemek zorunda kalıyor insan
çok yazık çok üzüldüm o küçük çocuk adına
sonuçta bilinçli yapmıyor hiçbirşeyi çok yazık Allah en kısa zamanda şifa versn düzelsin
ANNEYE zaten diyecek sözüm yok hiç eğer o çocuğu arayıp sormuyorsa umursamıyorsa Allahından bulsun.:113:
ayrıca şimarıklık derken ben sorununu kastetmemiştim elbetteki onu sorunu için suçlamıyorum şimarıklı derken büyük bir araba hevesi var çocuğun hep önde oturma hevesi tüp bebek için para biriktirelim kelimesi beklerken eşimden oğlum arabasız yapamaz araba almam lazım deyip onun için para birikiyor sizce şimarıklık değilmi?
çok acımasızca ve tek taraflı yorum yapıyorsun ben üvey evlat muamelesi yapılmaması için elimden geleni yaparken senin bu sözlerini dikkate almıyorum ona gerçekten vey evlat muamelesi yapacak olsaydım olay bambaşka yerde olurdu içini bilmiyorsun kolay yargılıyorsun analık oldum diye gavur olmadım bilesin
o zaman kocanı tedavi ettir tatlım hem çok sevio çocuğunu hemde kaka için dayak atıo çocuk korkudan daha çok altına yapıodur yemin ediyorum aklımdan çıkmayacak bu durum çok üzüldüm inan ki
orda haklısın tatlım babası araba değilde 1-2bin tl harcayıp çocuğu tedavi ettirsin arta kalanlada tüp bebek içn harcasın
seninde hakkın anne olmak o konuda sözüm yok
sadece ayrı anne babanın çocuğu olmak çok acı yaşadım biliyorum bizzat
tatlım acı ama gerçek bu durum haklı olduğun yerde haklısın dedm
ayrıca o cümleyi kuran ben değil sendin
eşimin başka kadından çocuğu olmasını kabullenemiyorum yazmışsın ben söylemedim bunu ve bizim üvey annede bu durumda kocasının başka kadından çocukları olmasını kendi çocuğu olmamasını kabullenemiyor
bütün üvey anneler böyle valla
itiraf edemez kimse ama
hepsi böyle
ben sana kötü insansın demedim sadece bütün ikinci eşlerin böyle düşündüğünü söyledm bunun böyle olduğunu sende çok çok iyi biliyorsun
evet o kadınınkini kabullenemiyorum doğrudur ama bu kabullenmeme olayını farklı anlamışsın doğurup atmış önemli olan büyüymek doğurmak değil bence çocuk bu halde hala bencillik bakın ortada ne anne var ne baba sürekli benle beraber beraber yatıyoruz beni bazan göndermiyor babasının yanına ve sürekli benle yatmak istiyor sence üvey anne olarak davransaydım bu çocuk bu kaadara severmiydi veya babasından dayak yemesin diye annesinin ve babasının mışıl mışıl uyuduğu saatlerde ben kalkıp oğlumun üzerini temizlemekle meşgul oluyorum
ya eşimde aslında çok çocukları seven sevgi dolu birisi ama asker olması onu bu hale getiriyor disiplin en vazgeçilmezi sanki ev askeriye bizde onun askerleri emredersiniz denilmesini bekliyor işinden dolayıda çok stres altında onuda anlıyorum doğuda görev yapıyoruz okadar şehit srekli görev nöbet uykusuzluk emir komuta halinde heran olay saldırı çıkıcağını bilmek ağır duygular ama bu demek değildir dayak atsın ben analık olarak içim sızlıyor işleri ona çaktırmadan yapıyoruz anlayamıyorum bu evden gidincede zannetmeyinki çocuk annesine verilecek ben evlenene kadar babannesiyle yaşıyordu zaten annesi ozamanda ilgisizmiş ben olmayınca tekrar oraya gidecek yani babanneyle ne kadar düzelebilir çocuk
bence senin beynini temizlemen lazım herşeyden önce.İlk önce kendi huzurun için..
Bence çocuk yapmak yerine sorunlarınızı tamamen çözün yoksa böyle sorunlu bir evliliğe birde çocuk eklenirse seni daha zor günler bekliyor olabilir.
Ozamanda eşim benim çocuğumla ilgilenmiyor diyceksiniz..
Önce huzuru bulmalısınız bence..
ya evet haklısın bencede öyle ama beni gerçekten tanısanız ben kimseyi kıskanmam inatçı diilimdir kimsenin ne iyisi nede kötüsündeyim yani kendi halimde zannedersem beni bu düşüncelere yiten eşim ya ben en başlarda çocuğu doktora götürelim dediğimde çocuğum sapasağlam hiçbişeyi yok cevabı aldım ondan sonra kakasına felan karışmadım busefer eşim kendine yediremedi galiba oğlundan beklemediği davranış nede olsa bu sefer dayakla yanıt verdi çocuğa bu sefer tekrar ben sarıldım çocuğa ve babaya bişey belli etmiyoruz tuvalet sorununu bişey belli etmeyip suyua gidersen çok iyisin sen den iyisi yok ama doktor lafını duyunca deliye dönüyor film izlerken benzetme olayıda çok düşündürdü beni belki bi anlık ağzından çıktı ama zoruma gitti ben boşanırsam bu çocuk ne olacak üstelik lanet olsun okadar seviyorum ki eşimi
Senide anlıyorum seninde durumun zor..Ama çocuk için bişeler yapmalısın belkide önce eşin tedavi olmalı onun sorunu çocuktanda ağır bence
eşim çocuk normal deyip onu götürmüyorki doktora kendi nasıl gitsin ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhh
sihirli biri gelse bunların hepsini eşime söyelse
teşekkür ederrim saolasın ama şöyle de bir durum var eşim en başta evlenirken sorunlarından bahsettmedi çocuğun bilmiyordum yani eşime soracak olursanızda zaten oğlunun hiç bi sıkıntısı yok çocuk geç konuşanlardan okadar tuvalet meselesinde çok dayak atıyor kendi çocuğuna ben araya girmek zorunda kalıyorum artık söylemiyorum altına yaptığını yatağa yaptığını evde huzursuzluk çıkmasın diye çocukta alıştı babam görmesin diye gece beni sessizce kaldırıyor anne değişelim üzerimi babam görmesin diye uzun bi süredir bu şekilde devam ediyor görmediği zaman çocukta sorun yok gördüğü zaman çocuğu yıpratıyor ben görmemesi nden yana kullandım tercihimi çünki ağlamasına dayanamıyorum içim sızlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?