eşim ve kuzenim arasındaki yakinlik

Konunuzu okuyunca çok çok üzüldüm.. İnsan bu hayatta kuzenine güvenemeyecek de kime güvenecek.. Yaptıkları çok ayıp. Hem eşine hem de kuzenine iyi bir ayar çekmen gerekiyor. Mutfakta iş yaparken kuzenini çağır yanına yardım etsin.. Eşini de kahveye yolla.. Her kim olursa olsun.. Anne baba bile olsa.. Ben cıvık cıvık ilişkileri sevmiyorum. Arada bir mesafe olması gerekir.. Bence hiç sessiz kalmayın, sesinizi çıkartın.. Hatta kuzeninizi yollayın, bir daha kabul etmeyin.
Bu arada da bazı arkadaşlar sizi ekmek almaya yolarlar diye de yorum yapmış haklılar. Bende benim arkadaşın başına gelen olayı anlatmak istiyorum. Arkadaşımın eşi, işten gelirken her gün eve telefon açarmış, eve ekmek alayım mı ne alayım diye sorarmış.. Arkadaşımda evin eksiklerini söylermiş.. Her akşam markete uğramak istermiş. Ama eve hep geç gelirmiş, sürekli bahaneler uydururmuş.. Akşamları otururken oğlumun canı çikolata çekti diye markete gidermiş. Hatta eşine çok ısrar edermiş, markete gideyim de markete gideyim.. Meğersem, adam markette bir kızla takılıyorlarmış. Hatta takıldıkları boyut ileri derece de .. Ne diyeyim Allah kimseyi yolundan şaşırtmasın..

ben eşimin sadece yeğenleriyle böyle olmasına göz yumabilirim gerisi affedilmez.
bi şekilde uzak durun o kadından, soğuk davranın ailecek.

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: neresinden başlasam bilemedimki. Kuzeninizin 2 haftadır sizde ne işi var ki? Eşinizle neden o kadar yakınlar ki? Ve siz bu durumu nasıl kıskanmazsınız ki?? diye tonlarca soru sorabilirim....

Kızlar konuyu açan yengem di ama o ne abimle konuşabilir nede kuzenine laf söyleyebilir bu arada bu konuyu açarken kuzeniyle burdalardi gerçekten çok rahatsız edici bi durum bn kötü şeyler yaşamış biri olarak Vicdanen rahatsız oldum benim yanımda yengeme abimdeen gizli çektiği resimleri gösteriyor yengemin gözleri dolu dolu ağzını açıpta bişey demeyince belki haddim Değil ama kadının elinden telefonu alıp duvara fırlattım bagirdim cagirdim bugün al biletini s.... ol git dedim abimide iyi bir kalayladim sen ne halt yiyorsun ne yüz veriyorsun die oda benim buyugum misafir kirilmasin die seslenmedim dio töbe töbe yerim onun misafirligini aldım biletini gönderdim yengemde hala ayıp mi oldu Teyzem duyunca çok kirilcak dio allahım ya buda bi tuhaf ben yanlısmi yaptım sizce

Kızlar konuyu açan yengem di ama o ne abimle konuşabilir nede kuzenine laf söyleyebilir bu arada bu konuyu açarken kuzeniyle burdalardi gerçekten çok rahatsız edici bi durum bn kötü şeyler yaşamış biri olarak Vicdanen rahatsız oldum benim yanımda yengeme abimdeen gizli çektiği resimleri gösteriyor yengemin gözleri dolu dolu ağzını açıpta bişey demeyince belki haddim Değil ama kadının elinden telefonu alıp duvara fırlattım bagirdim cagirdim bugün al biletini s.... ol git dedim abimide iyi bir kalayladim sen ne halt yiyorsun ne yüz veriyorsun die oda benim buyugum misafir kirilmasin die seslenmedim dio töbe töbe yerim onun misafirligini aldım biletini gönderdim yengemde hala ayıp mi oldu Teyzem duyunca çok kirilcak dio allahım ya buda bi tuhaf ben yanlısmi yaptım sizce
Bence sen en doğrusunu yapmışsın. Aferin sana.. Çünkü o kuzen o dilden anlardı.. Abine de tepki verdiğin iyi olmuş. Yengen de enteresan kadın. Hem rahatsızlık duyuyor, hem de ayıp olmasın diye bir şey demiyor. Daha neyi bekliyordu ki acaba kuzeninin kocasının kucağında mı yakalamayı bekliyordu. Anlamıyorum gerçekten.

İyi olmuş gitmesi herkes haddini yerini bilsin ne midesiz ahlaksız insanlar var ya kimseye güvenilemeyecek mi ?

Bence sen en doğrusunu yapmışsın. Aferin sana.. Çünkü o kuzen o dilden anlardı.. Abine de tepki verdiğin iyi olmuş. Yengen de enteresan kadın. Hem rahatsızlık duyuyor, hem de ayıp olmasın diye bir şey demiyor. Daha neyi bekliyordu ki acaba kuzeninin kocasının kucağında mı yakalamayı bekliyordu. Anlamıyorum gerçekten.

Ya cahil bi kadında değil göz Doktoru insanlarla iletisim içinde ama tutucu bir ailesi var ondan kaynaklimi bu sessizliği bilemedim ben bile tahammül edememisken...

Merhaba arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim konunun benimle alakası yok benim uyeligimle yenge sizlere bişey danışmak istiyor...

Belki ben sacmaliyorum abartıyorum ama bu durum beni bayagi rahatsız etmeye başladı.kuzenim iki haftadır bizde uzak yerden geldi eşinden ayrı sürekli eşimle sakalasmalar birbirine takilmalar eşime gözlerin çok güzel çekip telefonumun ekranına koysam demeler oğlumun resmini çekme bahanesiyle eşimin resmini çekmeler en basitinden dün akşam ben mutfakta bişeyler yaparken onların kafa kafaya verip telefondan resimlere bakmalari falan sizce bunlar normalmi yoksa ben mi abartiyorum kıskançlık değil ama rahatsız etti beni bu durumlar ne yapmamı onerirsiniz

hiç abartmıyorsun bence benim kuzenimle eşimin da aşırı samimiyeti yakaladım sizinki kadar olmasa da gülüşmeler fln deyim

gönder onu evden tehlike çanları çalıyor

Konduramıyorsun ama dikkat et canım .Niyeti bozmuş senin kuzen , postala gitsin.Eşinde dikkat et.

İyi yapmışsın öyle olmaz böyle olur misali ..
Bende dayanamaz yapardım senin yerinde olsam ama en çok abime kızardım ..

hadi kuzeninin tavırları normal değil asılıyor kocanıza. kocanıza ne demeli hiçmi farketmiyor yakınlaşmasını.
sadece kuzende degil yarısı kocanda hatanın.
senın sadece gorduklerın hıssettıklerın onlar sen yokken de birşeyler olurmu

Hey Allah'ım.. Benim saç baş yolacağım mevzulara, abartıyor muyum diye konu açanlar cemiyeti kursam dünyayı fethederim. Abartmıyorsunuz bu ne saçma şey, kuzeninize ne eşinizin gözlerinden ? Ama şu noktaya değinmeliyim ki, suçu kuzeninizden önce kocanızda arayın. Evli bir adam olarak, bu kişi kuzeniniz olsa dahi mesafesini koruyamıyorsa, sınırlarını belirleyemiyorsa işiniz iş.. O evli bir adam olarak ağırlığını ortaya koysun, hiçbir kadının eşinizin hiçbir tarafını beğenmeye cesareti kalmaz emin olun.

Esaslı bir tepkı berip hemen evden kovun ,bn olsam bi güzel saç baş yolar öyle göndrrdım.kaldıgı her an tehlikeeee

Back
X