eşim ve kuzenim arasındaki yakinlik

Kuzen falan dinlemem yolar saçını kapını önüne atarım! O kim oluyo da eşimin gözlerini ekrana koyuyo resmen asılıyor dahası mı var

Kızlar konuyu açan yengem di ama o ne abimle konuşabilir nede kuzenine laf söyleyebilir bu arada bu konuyu açarken kuzeniyle burdalardi gerçekten çok rahatsız edici bi durum bn kötü şeyler yaşamış biri olarak Vicdanen rahatsız oldum benim yanımda yengeme abimdeen gizli çektiği resimleri gösteriyor yengemin gözleri dolu dolu ağzını açıpta bişey demeyince belki haddim Değil ama kadının elinden telefonu alıp duvara fırlattım bagirdim cagirdim bugün al biletini s.... ol git dedim abimide iyi bir kalayladim sen ne halt yiyorsun ne yüz veriyorsun die oda benim buyugum misafir kirilmasin die seslenmedim dio töbe töbe yerim onun misafirligini aldım biletini gönderdim yengemde hala ayıp mi oldu Teyzem duyunca çok kirilcak dio allahım ya buda bi tuhaf ben yanlısmi yaptım sizce
aferim iyi yapmışsın yengen de neden birşey söyleyemiyor peki?

Kızlar konuyu açan yengem di ama o ne abimle konuşabilir nede kuzenine laf söyleyebilir bu arada bu konuyu açarken kuzeniyle burdalardi gerçekten çok rahatsız edici bi durum bn kötü şeyler yaşamış biri olarak Vicdanen rahatsız oldum benim yanımda yengeme abimdeen gizli çektiği resimleri gösteriyor yengemin gözleri dolu dolu ağzını açıpta bişey demeyince belki haddim Değil ama kadının elinden telefonu alıp duvara fırlattım bagirdim cagirdim bugün al biletini s.... ol git dedim abimide iyi bir kalayladim sen ne halt yiyorsun ne yüz veriyorsun die oda benim buyugum misafir kirilmasin die seslenmedim dio töbe töbe yerim onun misafirligini aldım biletini gönderdim yengemde hala ayıp mi oldu Teyzem duyunca çok kirilcak dio allahım ya buda bi tuhaf ben yanlısmi yaptım sizce

Aşırı ce gereksiz tepki göstermişsiniz. Bu durumun hoş olmadığını ve rahatsız olduğunuzu gitmesi gerektiğini soylemeniz yeterdi.
Bazı insanlar rahatlar, abartılı durumda. Kızında buna benzer bir hali olabilirdi.
Bu yaptığınızla çok yaralamış olabilirsiniz ya da aklına sokmuş olabilirsiniz.

Sertçe uyarılması gereken tek kişi abinizdi.

önce bir güzel saçını başını yollll sonra kapının önüne koy kocanın telefonundan onun numarasını engelle arayamasın

hiç aşırı bir tepkı değil aferin iyi yapmışsın böyle yellozlar ancak bu dilden anlarlar.

Yengenin yapmasi gerekenleri sen yapmissin dua etsin sana..

Birde ayip oldumu diye uzulen yengenmi safmi bukadin:KK57:

Kuzeninizi kovun, eşinizi de pamuklara sarın.

Yazık zorla nelere maruz kalmış adamcağız.

Merhaba arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim konunun benimle alakası yok benim uyeligimle yenge sizlere bişey danışmak istiyor...

Belki ben sacmaliyorum abartıyorum ama bu durum beni bayagi rahatsız etmeye başladı.kuzenim iki haftadır bizde uzak yerden geldi eşinden ayrı sürekli eşimle sakalasmalar birbirine takilmalar eşime gözlerin çok güzel çekip telefonumun ekranına koysam demeler oğlumun resmini çekme bahanesiyle eşimin resmini çekmeler en basitinden dün akşam ben mutfakta bişeyler yaparken onların kafa kafaya verip telefondan resimlere bakmalari falan sizce bunlar normalmi yoksa ben mi abartiyorum kıskançlık değil ama rahatsız etti beni bu durumlar ne yapmamı onerirsiniz
Ben kadinlarin hislerine guvenirim oyle hissediyosan oyledir

Tabiki hic normal bir durum degil.

Ozelikle gozlerinin resmini cekip ekranima koysam demesi ..

yollaain evine hemde acik acik kovun bence .

gerçekten en yakınımızdaki insana bile güvenemez olduk... sözde kuzen!
rahatsız olmakta haksız değilsiniz bence

Merhaba arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim konunun benimle alakası yok benim uyeligimle yenge sizlere bişey danışmak istiyor...

Belki ben sacmaliyorum abartıyorum ama bu durum beni bayagi rahatsız etmeye başladı.kuzenim iki haftadır bizde uzak yerden geldi eşinden ayrı sürekli eşimle sakalasmalar birbirine takilmalar eşime gözlerin çok güzel çekip telefonumun ekranına koysam demeler oğlumun resmini çekme bahanesiyle eşimin resmini çekmeler en basitinden dün akşam ben mutfakta bişeyler yaparken onların kafa kafaya verip telefondan resimlere bakmalari falan sizce bunlar normalmi yoksa ben mi abartiyorum kıskançlık değil ama rahatsız etti beni bu durumlar ne yapmamı onerirsiniz
ohaaa oda ne yaa, bak dikkat et yoksa dağdan gelip bağdakini kovacağa benziyor

niçin mesafayi korumuyor..eşi mutfakta iken kadın yaklaştı ise..ben bir eşime bakayım deyip yanından kalkmıyor..aklımda deli sorular :)

Aklıma kendi kuzenim geldi, bende onun yılışıklıklarından muzdaribim de, eşlerimizin tepkisi farklı, benim eşim senin ki gibi, kuzenime uysa ikiside soluğu kapının önünde alır:KK62:
Ne olursa olsun, herkes yerini, haddini sınırını bilecek, eşini sert dille uyar mesafe koysun, kuzenini de mümkünse eve çağırma bir daha.

Kesinlikle değil bu ne taa

Öle şey mi okur ben de olsam rahatsız olurum biraz mesafenin koruyacaktır o ne ya labali

kıskanmakta haklısınız
eşiniz de durumdan hoşnut demek ki
öyle kuzeni 5 dakka evimde tutmam

Back
X