eşim ve kuzenim arasındaki yakinlik

ahahahah ne yanlisi cok ii yapmışsın sacmalama tabikii.
agzina saglik yengende garibim.ne saf ne temiz gerekirse teyzesini ara konus kizin bunlari yapti yengem bisey diyemedi falan de hem kiz gidince ailesindende tepki gorsun. ben boyle yapardim haddini bilsin herkes

Çok güzel yapmışsın arkadaşim eline koluna diline sağlık! Keşke herkes senin gibi olabilse. Işte bunu okuyunca öyle rahatladım ki:KK71:

Allah razı olsun kurtardın yengeni maşallah:KK16:

Son düzenleme:
Yuh artik daha neler duyucaz ne terbiyesiz bi insanmis kuzenin tabikide abartmiyorsun evden atmak icin daha neyi bekliyorsun guzel bir dille izah et ve bir an once defolup gitsin !

Birtane abim var zaten :) yengemin psikolojisinin yerinde olduğunu sanmıyorum ki normal olsaydı kadın gittikten sonra teyzesi aradı die gelip benimle kavga etmeye çalışmadı ben ona sebep abimle kötü oldum bir sürü tantana ettim ne demişler iyilikten Maraz dogarmis köpek gibi pişman oldum karıştığı gelip bana ağlayıp dert yanıyor Abine sirnasiyor cilve yapıyor ben napcm cok uzuluyorum die sonrada bana gelip tantana yapıyor ne hali varsa görsün böylesine müstahak ama yegenime kiyamiyorum benim çocuklarım öksüz büyüyor ben kadın başıma mücadele ediyorum oda bunları yaşamak zorunda kalsın istemem ama ne halleri varsa görsünler

Abartmıyorsun..
Bu insanlarda ki ne cürret! Anlamakta çok zorlanıyorum, nasıl bir rahatlıktır evli bir adamle o şekilde yakın olmak.
Bence davet etmeyin eve, geldiği zamanda hizmet falan etmeyin, eşine de net şekilde söyle, ister kıskançlık desin ne derse desin eşin, fazla rahatlık bu..

Birtane abim var zaten :) yengemin psikolojisinin yerinde olduğunu sanmıyorum ki normal olsaydı kadın gittikten sonra teyzesi aradı die gelip benimle kavga etmeye çalışmadı ben ona sebep abimle kötü oldum bir sürü tantana ettim ne demişler iyilikten Maraz dogarmis köpek gibi pişman oldum karıştığı gelip bana ağlayıp dert yanıyor Abine sirnasiyor cilve yapıyor ben napcm cok uzuluyorum die sonrada bana gelip tantana yapıyor ne hali varsa görsün böylesine müstahak ama yegenime kiyamiyorum benim çocuklarım öksüz büyüyor ben kadın başıma mücadele ediyorum oda bunları yaşamak zorunda kalsın istemem ama ne halleri varsa görsünler
simdi yengen bu yazdiklarini da okuyor mu yani?
valla bana cok anormal geliyor sadece bu konu degil, hemen her konun.

Onun üyeliği yok internet kullanamiyor ayrıca okusa ne olcakki kocasına asılan ben değilim dimi normal yada anormal hayat tom pembe olmuyor herkese malesef

Atı alan üsküdar ı geçmiş diyeceğim daha ne olsun?
Rezillik ben yeriniz de olsam defol git der yaygarayı basardım.
Görüpte susmanız hata yapacaksınız biraz çirkeflik ki herkes haddini bilsin.
Gidecek olan da gitsin

Kuzeninizin genel yapısı samimi ve herkeze böyle davranıyorsa çokda dert değil ama sadece eşinize karşı aşırı samimiyet gösteriyorsa durdurmakda geç kalmayın.

Kadinlar ayrı sapıttı, erkekler ayrı. Allaım sen akil fikir ihsan eyle cumlemize. Kuzenin icin tek oyleyebilecegim sey ona acil bi kocs bulup evlendirsinler. Kudurukluk bu resmen.

Back
X