• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve kuzeninin eşi beni delirtiyor

çok teşekkürler hepinize ..içim rahatladı sonunda .sırf bu sorun yüzünden 24 saattir uyuyamadım ,şimdi biraz dinlensem iyi olacak.mutlu günler geçirmeniz dileğimle.

Merhaba hanımlar sabah sabah moralim çok bozuldu derdimi beni anlayacak birileriyle ,yani hanımlarla paylaşmak istedim.Eşimin teyzeoğlunun eşi benim derdim.Eşimle tanıştıımdan beri kadın beni kıskanıyor.Nişan elbisemden takılarıma kadar ..her şey bana iyi yapılıyor da neden ona iyi yapılmıyormuş!ben tek taş aldım diye gidip tek taş aldı. kayınvalim bana elbise diker bu da bana dik der.üstüne üstlük eşimle arkadaşken eşimle başka bi bayanı tanıştırmaya kalkan birisi!ben aradığımda açmaz eşim aradığında aefenddiim der yapmacık yapmacık! eşime onunla görüşmemesini söyledim ama ister istemez kuzeninin evi olduğu için gitmek zorunda ben de başka bir ildeyim iş dolayısıyla.bu sabahta eşmle telefonda tartıştım oraya gittiği için.napıcam bilemiyorum çok sinirleniyorum çokkkkk!!!
sizce ne yapmalıyım ?
gidip saçını başını yolsam mı?:47:

kayınvalidenizle aranız iyiyse bu durumu onunla paylaşın. o oğluyla konuşsun. o gelinin bakışlarını pek beğenmiyorum mesafeli ol desin. :34:
benim de böyle birşey başımdan geçti ve daha beteri. abisinin eşiydi. kayınvalidemin üstünde oturuyordu. biz gittiğimiz gibi damlardı. ama kayınvalidem eşimin peşini bırakmaz. ona konuşacak laf vermezdi.:kkk:

Back
X