eşim ve kuzenleri

unzilee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
225
11
118
evliliğimizin 4 gününde aile ziyaretine gittik..eşimin teyzesi ve sevgili kuzenleri eşime uyarıda bulunmuşlar söyle ona senin dedikodunu yapmasınlar diye(evlerine 3 yada 4 defa gitmişimdir) o gün evlerine gittiğimizde eşimin ve babasının arkasından konuşmuşum..ve eşim sorgusuz süalsiz doğru söylüyorlar bidaha yapma diyor..ki bişey olduğunda zaten direkt söylerim açık açık....ben yüzleştir dedim aramak istedim izin vermedi..yargılamadan infaz etti beni..o kadar çok üzüldüm ki..beni çekiştirmeleri değil (herkes herkesin arkasından konuşur) eşimin bana sormadan onlara inanması çok ağırıma gitti..nebiçim bi aileye gelin geldim demektende kendimi alıkoyamıyorum..kuzenlerinden komplekslerinden ailesinden ve hepsinden nefret ediyorum

Eşiniz bile sorgusuz sualsiz "doğru söylüyorlardır..." dediğine göre belki de gerekten dedikoducu birisiniz..?

Öyle misiniz?!:82:

Yani en azından eşinize bile herhangi birilerinden yerli/yersiz bahsettiyseniz,böyle düşünmesine sebebiyet vermiş olabilirsiniz...

belkide haklı olabilirsin..ama ben eşimi niye kuzenine çekiştireyim ki..öyle bişi yapacak olsam kendi aileme söylerim yada ne bileyim arkadaşlarıma söylerim ama neden yapayım yeni evlenmişim severek evlenmişim neden aşık olduğum adamın dedikodusunu yapayım ki bi hatasını gördüğümde hep yüzüne söylemişimdir..bunu kendiside bilir..ama ailesine tapıyor..sorun burda..

ne demişsiniz eşinizin arkasından?

belki siz kötü niyetle söylememişsinizdir de onlar kötü algılamıştır?

görünen o ki onlar size dost değiller boyle insanlara karşı dikkatli olmak gerek ,allh vermesin daha büyük iftira bile atarlar ,eşinzin tarafına karşı daha dikkatli olun siz iyi niyetli bişe bile soyesenz kötüye çekerler gelinsinz ya göze batar:))

ne demişsiniz eşinizin arkasından?

belki siz kötü niyetle söylememişsinizdir de onlar kötü algılamıştır?

babası ne ki eşimde o olsun demişim güya...evet belki laf arasında espiri yapmış olabilirim..genelde çok takılırım böyle espiri falan yaparım insanlara..ama böyle bi cmle kurmadım yanii hatırlamıyorum..bakalım yarın soracak sevgili kuzenine ne diyecek merakla bekliyorum

haklısın canım diyorum zaten Allah bidaha yüzlerini göstermesin..yaralını biliyorum aslında düğün takılarını yedirmedim ya tüm dertleri o..ama benim saf eşim anlamıyor..söylüyorum halen onlara toz konduramıyor..

Büyük amcam sırf bu yüzden kaç defa yengemi tartakladı. Bilmeden anlamadan. Anladıktan sonra özür bile dilemezdi.

evlenince oyle oluyo kanlı kenli olduklarıyla bile yağlı ballı oluveriyolar ,yanlışlarını görseler bile ailelerine laf soyletmiyolar ,ama malesefki gelinin yaptığın bir espri bile kotüye çekiliyo

Eger böyle bi cümleyi laf arasında espiri olarak söylediyseniz bile(hatırlamıyorum böyle bi cümle kullanıpkullanmadıgımı diyosunuz çünkü)erkek tarafı bunu espiri olarak algılamaz.hem herkesin espiri anlayışı farklıdır,karşınızdaki insanlar anlamayabilir,ciddiye alabilir.ki espiride olsa sizin ailenizden birine söylense sizde hoşlanmazsınız...

gerçekten öyle bir cümle sarfettiysen hatanın büyüğü sende

hem kocanı hem babasını aşağılamışsın resmen bunun şakası olmaz

evliliğimin 4.gününde kimsenin haddine değil eşime oturup beni çekiştirsin..kii ben öyle bir cümle kurmadımda..çünkü babsıyla konuşmuyorum zaten onunla ilgili cümle kurayım...

bence oyle bir cümle kurmuş olsaydınız hatırlardınz belli ki sizin ağzınızdan laf çıkarıp sorun çıkarıyolar çekemezlik işte,onların inadına eşine daha iyi ol

böyle insanlardan uzak dur eğer görüşmen gerekirse de şaka yada ciddi kimse hakkında olumsuz konuşma.böyleleri yalan bile söyleyebilirler.eşinin sorgusuz sualsiz onlara inanması da çok kötü.sen eşinle bu konuyu konuş herkesten çok sana güvenmesi gerektiğini öğrensin

bence oyle bir cümle kurmuş olsaydınız hatırlardınz belli ki sizin ağzınızdan laf çıkarıp sorun çıkarıyolar çekemezlik işte,onların inadına eşine daha iyi ol

evet canım çekememezlik var bunu hissediyorum ilk tanıştığımz zamanlarda 5 dakikalığına kayınvalidenin evine uğramıştım,işim vardı hallerini hatırlarını sorup hemen çıkacaktım toplantım vardı..eve girdim söyledimde yani..bi baktım teyzesi elinde bi bezle geldi şunu al vitrinin tozunu al diyor..ben şok oldum tabi..buarada nişanlıydık daha :) kendi ayaklarını üzerinde duran bi bayanım çok şükür..ve tüm dertleride bu..kompleks yapıyolar her fırsatta ev işi yemek bilmem ne yaptırmaya çalışıyorlaar

evet karar verdim kendisinede söyledim zaten annesi babası ve diğer sülalesiyle bidaha görüşmeyecem..oda tamam dedi..yani kendiside görüşürse görüşsün napayım..çok tartıştık bu konuyu ama onlar ailem atamam ben onları diyor..ve ailesi ona okadar iyi davranıyorki el üstünde tutuyorlar,yani çok çabuk yanlarına çekiyolar..kendiside söylüyor zaten..onlar bana yanlış bişi söylesede ben yine dinlerim,yapmamı istedikleri şeyi yaparım.asla ve asla kalplerini kırmam diyor..bakalım bu durumları nasıl aşıcaz..vazgeçtim artık zamana bıraktım.

işin varmış ya gerisi boş ev işini bilsen ne bilmesen ne nasıl olsa yapacak biri bulunur ...helal olsun sana alçak yanını bulamamışlar saçmasapan yolları deniyolar

evlenince oyle oluyo kanlı kenli olduklarıyla bile yağlı ballı oluveriyolar ,yanlışlarını görseler bile ailelerine laf soyletmiyolar ,ama malesefki gelinin yaptığın bir espri bile kotüye çekiliyo

haklısın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…