Esim ve ogrencisinim velisi

witchhunter

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2013
386
89
53
35
İstanbul
Merhaba kizlar size danismak istediğim bi konu var acaba ben mi yanlis düşünüyorum. Benim Esim öğretmen. Bu aksam bir öğrenci velisinin eşime whatsap.tan mesaj yazdigini gördüm. Aslinda daha öncede yazmisti ama ben onemsememistim.birkac mesajda oğlunun hastalandigindan ödevini kardeşine vermesinden bahsetmiş.(bunlar olabilir tamam dedim )bir kere öğretmenler gününü kutlamis bir kere müsait olduğunuzda arar misiniz demis bu son mesajda da m...yi sicak bi yere oturtursaniz sevinirim hasta oluyoda bu aralar.bu son mesaj beni niyeyse rahatsiz etti. Aslini isterseniz ladin gün asiri bi sebeple mesaj atmis buda beni rahatsiz etti. Ben kiakanc bi insan degilimdir ama neden bi veli sürekli whatsap.dan yazarki oğlunun hocasina. Ablasida ayni okulda oda gelip söylese wsim ödevini verir.
Ve bu arada bu bayan köyde ciftcilikle uğraşan bi bayan.bunuda bu insani yadirgadigim icin soylemiyorum sakin yanlis anlamayin.hani o insanlar bizden daha yoğundur ve böle internetle falan pek uğraşmazlar yada ben öyle dusunuyorum

Son düzenleme:
Watsapp i Hic Bilmiyorum cahilligimi bagislayin, ama Facebook gibi birseyse hani, Anlamadim kim kimi eklemis ve Neden sosyal medyada velilerle muhatap oluyor esiniz.. sacma geldi bana cnm..

Merhaba kizlar size danismak istediğim bi konu var acaba ben mi yanlis düşünüyorum. Benim Esim öğretmen. Bu aksam bir öğrenci velisinin eşime whatsap.tan mesaj yazdigini gördüm. Aslinda daha öncede yazmisti ama ben onemsememistim.birkac mesajda oğlunun hastalandigindan ödevini kardeşine vermesinden bahsetmiş.(bunlar olabilir tamam dedim )bir kere öğretmenler gününü kutlamis bir kere müsait olduğunuzda arar misiniz demis bu son mesajda da m...yi sicak bi yere oturtursaniz sevinirim hasta oluyoda bu aralar.bu son mesaj beni niyeyse rahatsiz etti. Aslini isterseniz ladin gün asiri bi sebeple mesaj atmis buda beni rahatsiz etti. Ben kiakanc bi insan degilimdir ama neden bi veli sürekli whatsap.dan yazarki oğlunun hocasina. Ablasida ayni okulda oda gelip söylese wsim ödevini verir

kadın eşinize bir daha yazarsa, eşinizin telefonundan bundan böyle velilerle telefonda haberleşmiyorum, isteklerinizi direkt okula veya çocuğunuza belirtin o söylesin diye cevap yazdırın. direkt soğuk duş etkisi oluşur bence. dikkatli olun.

Art niyet degil de velilerin genel durumunu bildiğimden böyle aşırı evhamlı yada iş bulamayan tipli çok veli profili var. Olur olmaz şeylerle öğretmeni rahatsız etmeyi çocuğuyla ilgiliymiş görüntüsü sağladığını sanıyorlar. Ama asıl bir problemde hiç laf anlatamazsın böylelerine. Eşiniz evde olduğum vakitlerde mesaj atmazsanız sevinirim o benim özel vaktim önemli bir durumda gelir konuşursunuz filan desin.

Merhaba kizlar size danismak istediğim bi konu var acaba ben mi yanlis düşünüyorum. Benim Esim öğretmen. Bu aksam bir öğrenci velisinin eşime whatsap.tan mesaj yazdigini gördüm. Aslinda daha öncede yazmisti ama ben onemsememistim.birkac mesajda oğlunun hastalandigindan ödevini kardeşine vermesinden bahsetmiş.(bunlar olabilir tamam dedim )bir kere öğretmenler gününü kutlamis bir kere müsait olduğunuzda arar misiniz demis bu son mesajda da m...yi sicak bi yere oturtursaniz sevinirim hasta oluyoda bu aralar.bu son mesaj beni niyeyse rahatsiz etti. Aslini isterseniz ladin gün asiri bi sebeple mesaj atmis buda beni rahatsiz etti. Ben kiakanc bi insan degilimdir ama neden bi veli sürekli whatsap.dan yazarki oğlunun hocasina. Ablasida ayni okulda oda gelip söylese wsim ödevini verir
hep whatsap yüzünden millet ..... çıkardı resmen:KK53:

Bence büyütülecek bişey yok. Pimpirikli bir veli olabilir. Öğretmeni eşiniz değil de bir bayan olsaydı da aynı şekilde davranırdı diye tahmin ediyorum. Kafanızı takıp huzurunuzu bozmayın bence.

tamamen bu konuya uzak oldugum icin merak ettim boyle bir iletisim sekli var mi artik veli ogretmen arasinda?varsa da zirt pirt yazilmamali bence,empati yapiyorum hic hoslanmazdim ama kadina mesaj da atmazdim,esinizin tepkisi nasil peki

Kesinlikle engellesin esiniz.gerektiginde normal msj atar ve fazla rahatsız edemez.bende pimpirikli bir veliyim öğretmenimiz bayan ve bekar yinede rahatsız etmemek için tutarım kendimi huzursuz etmem.bu anormal.derdi varsa normalden msj atar onuda sık yapamaz bence arada.engellesin

Son düzenleme:
Hayir yani ne gerek var ?
Whatsappten yazmaya , bune samimiyet .
Her veli yaziyormu hayir sanmiyorum.

Back
X