- Konu Sahibi witchhunter
Merhaba kizlar size danismak istediğim bi konu var acaba ben mi yanlis düşünüyorum. Benim Esim öğretmen. Bu aksam bir öğrenci velisinin eşime whatsap.tan mesaj yazdigini gördüm. Aslinda daha öncede yazmisti ama ben onemsememistim.birkac mesajda oğlunun hastalandigindan ödevini kardeşine vermesinden bahsetmiş.(bunlar olabilir tamam dedim )bir kere öğretmenler gününü kutlamis bir kere müsait olduğunuzda arar misiniz demis bu son mesajda da m...yi sicak bi yere oturtursaniz sevinirim hasta oluyoda bu aralar.bu son mesaj beni niyeyse rahatsiz etti. Aslini isterseniz ladin gün asiri bi sebeple mesaj atmis buda beni rahatsiz etti. Ben kiakanc bi insan degilimdir ama neden bi veli sürekli whatsap.dan yazarki oğlunun hocasina. Ablasida ayni okulda oda gelip söylese wsim ödevini verir.
Ve bu arada bu bayan köyde ciftcilikle uğraşan bi bayan.bunuda bu insani yadirgadigim icin soylemiyorum sakin yanlis anlamayin.hani o insanlar bizden daha yoğundur ve böle internetle falan pek uğraşmazlar yada ben öyle dusunuyorum
Ve bu arada bu bayan köyde ciftcilikle uğraşan bi bayan.bunuda bu insani yadirgadigim icin soylemiyorum sakin yanlis anlamayin.hani o insanlar bizden daha yoğundur ve böle internetle falan pek uğraşmazlar yada ben öyle dusunuyorum
Son düzenleme: