esim ve para takintilari

Valla tam anlamadım ama sanırım eşi bir şey alırken hesap öderken pahalı diyormuş canım bunu abartmadığı sürece sorun yok ki ne demiş adam biri 44 lira biri 55 demiş benim eşimde bazen pahalı der abartmıyorsa sorun yok bence takılmayın. Ayrıca biz de bebek için tedavi gördük her doktora gittiğimde 300 lira bırakırdım ve ikimiz derdik of pahalı tuttu diye bilemedim

Folik asit de d vitamini de sağlık ocağındaki doktor yazmıştı bana. Çok ucuza da almıştım. Sadece arkadaş tavsiyesiyle o kadar para vermeye gerek var mı bilemedim

Çok normal bunlar o eşiniz artık iyice samimi oluyorsunuz ki ben daha çok derim gitti şu kadar para diye

öyle çok tartışacak şey çıkıyor ki bence bu olaylar cimriliğe kadar gidip sizi çok bunaltmıyorsa sorun değil.

Herşeyde tartışa tartışa aradaki perde yırtılıyor artık diline ne gelirse moduna geçiliyor.

bence evde niye yoksun ben eşşekbaşımıyım daha büyük sorun.

Bence siz biraz abartıyorsunuz.bu adamın cimri olduğunu göstermez cimri olsa zaten almasını isteğin şeyi de almazdı.bende aldığım veya alicagim şeylerin fiyatını araştırır dillendiririm.hatta bazen satıcının yanında bile söylerim falan yerde aynısı daha ucuz diye:KK48:.yani daha uyguna almak yerine niye daha fazla para vereyim.hatta eşim bir şeyi beğendiği zaman hiç düşünmez alır ben engel olmaya çalışırım.bir de ikinizin de ilk evliliği ise alışma
süreci böyle sıkıntılı olabilir.

Yarin bi gun dogumuydu beziydi mamasiydi kremiydi ilaciydi hepsinin fiyatini duymakla gecer omrunuz.

Yarin bi gun dogumuydu beziydi mamasiydi kremiydi ilaciydi hepsinin fiyatini duymakla gecer omrunuz.

Ben de bilirim hepsinin fiyatını ki eşimde şunu şurdan aldım daha uygun bunu burdan şu fiyata aldım der. Fiyat duyunca ne olacak ki?

Hatta bir matematikçi arkadaşım bezi tane olarak 10 kuruş dahi uygun almanın yıllık getirdiği kazancı hesaplamıştı.ki gayet hesaplanacak tutarlar.

Ben de eşimde memuruz ve gelen miktar belli giden miktarı göz ardı ederek basıl geçim sağlanacak ki?

Gerekli yerde çok da para harcarım ama tutumlu olmayı da severim. Bu kızımın geleceği için şart zaten...

D vitaminini tahlil yapmadan kullanmayın.doktor tavsiyesi ile alın.tanesi 2 tl idi ampul olanların.bende fiyat sorarım eşime alırken söylerim de.bunda kötü bişey yok.huyudur o.

Keske baska örnek verseydim yada ilaç örnegini vermeseydim bazı yorumlarda dalga konusu olmuş

Estagfurullah cimri diyemem kimseye esimede ama diyorum ya alsada almasada alinanin parasi konusulunca sıkılıyorum bi canin sagolsun desene be adam
Bunu kendılıgınızden bılmek ıstemenız gerekırdı eşının söylemesı gayet normal ilaçta pahalı gercekten sızden sunu beklemıştır pahalıymış demenızı paraya deger vermedıgınızı dusunuyor ve rahatsız oluyor sızcede pahalı oldugunu ama gereklı oldugunu belırtsenız ne kaybedersınız .

Sadece para konularini bildirim gibi söylemesi mi sorun yoksa biseyler almaniza karisirmi maddi durumunuz nedir...

Benzer sahneyi aynı cümleleri yasadim. Bi gün güzel bi yemek yedik çıktı yüzü asik 50 tl tuttu diyo. Dedim bi daha daha ucuz yerim dedim sinirlendim ama malesef huyu degismedi

sevgili ya da nişanlı iken para mevzusu çirkin olabilir belki ama evlilikte neden yanlış olsun.bir hayatı paylaşıyoruz her şey konuşulmalı,bilinmeli.

Back
X