Eşim ve Sinir Olan Ben...

Sorun şu ki istisnasız her bir araya geldiğimizde onun pintiligi yüzünden şikayet etmesi beni geriyor. Tuvalet kağıdı alamiyorum diye dert yaniyor ama bir ev daha almayı planlıyor. Maaşı bu kadar iyiyken telefonum bozuldu alamiyorum diye dert yanmasi sonucu asgari ücretle çalışan diğer kaynimin kendi telefonunu vermesini kabul ederek alıp kullanmasi beni sinir ediyor.
açıkçası milletin derdinin sizi germesi ve bunu tabiri caiz ise dırdır söylenme olarak eşinize yansıtmanız evliliğinizin ömrünü uzatmıyor ... Yeri gelince yapılan ataklar her zaman daha etkilidir ;)

Sorun şu ki istisnasız her bir araya geldiğimizde onun pintiligi yüzünden şikayet etmesi beni geriyor. Tuvalet kağıdı alamiyorum diye dert yaniyor ama bir ev daha almayı planlıyor. Maaşı bu kadar iyiyken telefonum bozuldu alamiyorum diye dert yanmasi sonucu asgari ücretle çalışan diğer kaynimin kendi telefonunu vermesini kabul ederek alıp kullanmasi beni sinir ediyor.
Icinde tutma soyle ozaman. Benim yanimda maddiyattan bahsetme de. Konu acilirsa ayyy slklldlm daral geldi de yuksek sesle.

Elimde değil sinir oluyorum. Çünkü kardeşi insanları cimri diye eleştiriyor. Herkese çıkarcı diyor. Kendisi ise 1 tl yi bile hesaplıyor. Maaşının %90'ini yatırıma ayırıp sonra ay boyunca çok sıkısıgız diye dert yaniyor. :sinirli:
Ben de sinir oluom.valla olelerine elimde degil maasinin sonuna kadar yatirim yapiolar ki harcabmasin sonra ona para yok buna para yom habire sıkisigiz bnm kafami utuleme bari her muahbbeti para

Eşimin kardeşi tayinle yaşadığımız şehre geldi. Çok problemli ve cimrilikte doktorası olan bir insan. Daha bu akşam kayinbabasinin evinden yumuşak tuvalet kağıdı rulosu aldığını anlatıyordu. Kendileri alamiyormus kaliteli kayinbabasinin evinden almış çocuklarının burnunu silmek için. Alamıyoruz dediği şey 32 tanesi 19.90. Bütün konuşmaları para üzerine ve hep mağduru oynar. Eşim de tutturmus kendilerini yalnız hissetmesinler 3 güne bir ordayiz. Beni sinir eden eşimin kardeşinin daha doğrusu ailesinin hiçbir kötü özelliğini kabul etmemesi. Bu akşam epeyce söylendim. Sanırım eşimde bozuldu bana gitti erkenden yattı ama elimde değil. Sizler bu gibi durum larda nasıl davraniyorsunuz?

Eşin senin ailenin olumsuz yönlerini sana söylese sende savunmaya geçersin...

Normal bu bence kse ailesine laf söyletmez heralde kocasına...oda tepkiyi gösteriyo sana ne var bunda..

eşinin ne suçu var ki ailesinin özelliklerini o ayarlamıyor sonuçta. ailesinin hatalarını kabul etmemesi de senin karşında ezildiğini gösteriyor. çaresizce de olumsuzlukları hep örtbas etmeye çalışıyor, sevdiği karşısında sorunsuz ve mükemmel bir aileye sahip olmayı herkes ister. sen niye söyleniyorsun yazık adama.

Adamın cimriliğini konuşmasını eşine şikayet etmen çok saçma eşinin ne alakası var bu konuyla ilgili boşu boşuna gerginlik çıkarmışsın. Çok rahatsız oluyorsan sizin paradan başka konuşacak bir şeyiniz Yok mu ben sıkılıyorum bu muhabbetlerden de kapat konuyu. Nedir ki yani dertlenecek bir durum yok ortada

İş çıkar kendine eşine yansıtmadan koy mesafeni. Bişey deme derim. Dua et eşinden para tırtıklamasın. Benimde içim soğurdu gıcık olurdum.

Kız say bakiyim sizdeki ruloları bu adam tekin değil galiba :D
Şaka bir yana cimriliğin tedavi edilmesi gereken bir psikolojik rahatsızlık olduğunu düşünüyorum...

Tuvalet kadiginin 32 tanesi 19.90tl mi bursa 35 tane yumusacik kokulu en iyi markayi 4.99€ ya aldim xD saka maka bi yana cimri insanla ugrasmak zor bilirim kayinbabamda master yapmisdir bu konuda biz versek sesi cikmaz sagol oglum kesene bereket ben dolabini acsam ama ne alacak diye akli gider herseyu sakla:63:

Adamın cimriliğini konuşmasını eşine şikayet etmen çok saçma eşinin ne alakası var bu konuyla ilgili boşu boşuna gerginlik çıkarmışsın. Çok rahatsız oluyorsan sizin paradan başka konuşacak bir şeyiniz Yok mu ben sıkılıyorum bu muhabbetlerden de kapat konuyu. Nedir ki yani dertlenecek bir durum yok ortada

Ben adalet istediğim için eşime söyleniyorum. Eşim her fırsatta cimri insan sevmem der ama en ağır cimrilerden birisi kardeşi onu hiç görmez. Beni anneme tek göndermekte sakınca görmez ama kendi tarafına tek gidemez. Kaynim kuzenini cimri diye eleştirir ustelik o çocuk tek maaş la geçinmeye çalışıyor kendisini hiç. Elimde olmadan sinirleniyorum. Eşim de sadece haklisin dese yeter ama nerde.

Ben adalet istediğim için eşime söyleniyorum. Eşim her fırsatta cimri insan sevmem der ama en ağır cimrilerden birisi kardeşi onu hiç görmez. Beni anneme tek göndermekte sakınca görmez ama kendi tarafına tek gidemez. Kaynim kuzenini cimri diye eleştirir ustelik o çocuk tek maaş la geçinmeye çalışıyor kendisini hiç. Elimde olmadan sinirleniyorum. Eşim de sadece haklisin dese yeter ama nerde.
Hayatta kabul etmezler çünkü onların ailesi mikemmel :) valla herkes de ayni herhalde bizimkilerde ağlar ama surekli gezerler şehir içi şehir disi pahali kıyafetler ki bi borca girdilermi bizden de para isterler verdirmem ben o ayri da isteyip bizi kavga ettirmeleri yeter benim esimde kor acamam gozumu sen don alamiyon herseyde rahat takiliyolar sonra sıkışınca sana geliyorlar kaynimin maasi esimin maaşının iki katidir bekar adam bide bide kaynimda istemez direkt annesi ister demezki bu oglum tek calisiyo bebekleri var kredileri var hep bu sebeplerden kavga ederiz biz kimseye aglanmayiz ama sizde eşinize değilde ona soyleyin aglancak haliniz yok agliyosunuz sonra aglancak hale geleceksiniz şükür etmeyi ogrenin deyin

Hayatta kabul etmezler çünkü onların ailesi mikemmel :) valla herkes de ayni herhalde bizimkilerde ağlar ama surekli gezerler şehir içi şehir disi pahali kıyafetler ki bi borca girdilermi bizden de para isterler verdirmem ben o ayri da isteyip bizi kavga ettirmeleri yeter benim esimde kor acamam gozumu sen don alamiyon herseyde rahat takiliyolar sonra sıkışınca sana geliyorlar kaynimin maasi esimin maaşının iki katidir bekar adam bide bide kaynimda istemez direkt annesi ister demezki bu oglum tek calisiyo bebekleri var kredileri var hep bu sebeplerden kavga ederiz biz kimseye aglanmayiz ama sizde eşinize değilde ona soyleyin aglancak haliniz yok agliyosunuz sonra aglancak hale geleceksiniz şükür etmeyi ogrenin deyin

Ülke şartlarına göre iyi durumdayız şükretmek gerekiyor diyorum ama boş tabi. Haklisin yenge diyor ama yarım saat sonra herşey aynı.

Takma kafana ..erkeklerin geneli öyle ailesi haklıysa da haksızsa da savunur ..Ama sonunda haksız olduğunu anladığı anda senin gönlünü almaya çalışır .Boşver böyle konular için kocanla aranı bozma .Hayırlısı herşeyin ..

Back
X