- 7 Ocak 2011
- 844
- 60
- 323
- Konu Sahibi kakarakubara
anlatacagım konum biraz uzun olablir onun için herkes hakkını helal etsin.Kendi memleketimdne 12 saat uzaklıkta eşimin memleketindeyiz kimsemiz yok kayınvalidemler falan ilçede kalıyorlar ve burada çok çevrem yok bugun eşime bana bayramda giymeye bişeyler alalım dedim çünkü koca yazı 2 tsörtle geçirdim neyse çıktık avm ye gidiyoruz konu benim çalışmamamdan açıldı bir iş vardı gitmedin dedi bende buranın yabancısıyım oraya nasıl gidilir bilmem dedim çünkü şehrin baya dışında bana çıkacaktın duraga sora sora gidecektin dedi bilmediğim yere nasıl gidecektim dedim tartışma başladı bana çalış kıyafetini kendin al,çalış tatil istiyosun paranı biriktir gidelim dedi inanın bu hakaretlerin üzerine aglayarak dolaştım heryeri eve gelincede senin huyun bu bi yerden bişey almıyorsun ancak bakıyorsun dedi siz söyleyin bu kadar hakaretten sonra nasıl alayım kendime bişey
eve gelince iş ilanlarına baktım yok hiç iş temizlik firmalarına bile evlere temizliğe gitmek için cv bıraktım ailem duysa nasıl üzülürler
artık katlanamıyorum,çok yoruldum çok...