- 21 Haziran 2016
- 226
- 73
- 18
- 37
- Konu Sahibi Dilruba2387
-
Oraya hiç gitmiyor ailesi sorunlu zatenBen soracaktım valla cidden desene bi gün annenlere gidelim diye bakalım napcak
yani bebeğe yazık bu havalarda bnde kıyamm çocuğaasana katiliyorum bugun esimlede bunu konustuk artik sogdu havalr kapiyi ortup oturcam ya soguk artik gelen eve gelir dedim tabiki cocuklusun ve hamilesin once kendinizi dusunun dedi illaki cikarsiniz canim konu sahibine soyluyorm
Ben gezmeye alışkın biriyim ama öyle çarşı pazar avm değil .annem Bi kaç arkadasım komşum o kadar.çocuğum var diye evde bunalmak şımarıklık mı oluyor anlayamadım.biraz da sen fedakarlık etmelisn her gün anneye mi gidilir ben koca olsam bende derim bu ne böle diye gitmeyiver sende kış geldi zatn çocuğu düşünmk zorundasın fazla şımarıklık ediyrsun gibi geldi 15 gün olmuş çıkmamışsın sorun bu mu yani evlat sonuçta bu zor gelmicek hiçbişey annesin sen artk
aynen valla kuafore bile gidemedim ama dert etmedm esimin tatil olmasini bekledim yani gezme tozma onemli degil komsum var arada onlara gidiyorm onlar gelio sklmiyorumyani bebeğe yazık bu havalarda bnde kıyamm çocuğaa
gezmeye aliskinmissiniz ama cocugnuzu dusunun en onemlisi oBen gezmeye alışkın biriyim ama öyle çarşı pazar avm değil .annem Bi kaç arkadasım komşum o kadar.çocuğum var diye evde bunalmak şımarıklık mı oluyor anlayamadım.
ya iyi de kış geldi be arkadaşım bu senin kocanın takıntısı değil en doğal isteği her gün anneye gideceksen niye evlendn senin de bi ailen var artk şımarıklık tabi bende severm gezmeyi ama kocam bana bişey derse onu yaparım sorumluluğumuz onda sonçta ayrıca kışın senin çocuğu dışarı çıkarmaya nasıl için elveriyor hassas zatn çocuk hemn hasta olur bu yüzden ağlamak saçmalık eşine hak ver biraz o da çocuğunu düşünecek tabii sen annesin asıl senn düşnmen lazım bebeğini senin çıkmak istememn lazım kış ayı geçsin yine çıkarsın yni bu kdr zor muBen gezmeye alışkın biriyim ama öyle çarşı pazar avm değil .annem Bi kaç arkadasım komşum o kadar.çocuğum var diye evde bunalmak şımarıklık mı oluyor anlayamadım.
Hakkusunız tabii ki ama size gittiğinizde yüz vermeyen siZinle sorunlarınızla ilgilenmeyen bir şey anlattığınızda bana anlatma diyen bir kayınvalideniz varsa yine de annenize gittiğiniz sıklıkta kv gider misimiz ?bence aynı sıklıkta gitmek mümkün değil o anne sonuçtaonun ailesi sorunlu diyosunuz oda farkinda diyosunuz belkide siz gitmek istemiylsunuz oda gidelim diyemiyo ama sizde surekli anneme gidelim diyosan sonunda patlamistir benimde 1 bucuk yasinda kizim var ben pek gitmem annemgle cunku gercekten cok soguk benim gezmemden onemli cocugum esimden once ben karsi cikarim aslinda pek kalabaliga girmemeye falan kv yde annemgilede ayni sklikta gidiyorum hem oda sonucta esimin ailesi ki kvgil cok kalabalik ve cocukda var kizima dirlikte vermiyo ama mecburuz 1 saat de olsa gonulleri olsun
seni takdir ediyrm valla arkadaşımm önemlli olan bebek kendmizi düşnmeyi bırkcz artkaynen valla kuafore bile gidemedim ama dert etmedm esimin tatil olmasini bekledim yani gezme tozma onemli degil komsum var arada onlara gidiyorm onlar gelio sklmiyorum
Ama arabayla gidip arabayla geliyoruz zaten yürüme yok kiya iyi de kış geldi be arkadaşım bu senin kocanın takıntısı değil en doğal isteği her gün anneye gideceksen niye evlendn senin de bi ailen var artk şımarıklık tabi bende severm gezmeyi ama kocam bana bişey derse onu yaparım sorumluluğumuz onda sonçta ayrıca kışın senin çocuğu dışarı çıkarmaya nasıl için elveriyor hassas zatn çocuk hemn hasta olur bu yüzden ağlamak saçmalık eşine hak ver biraz o da çocuğunu düşünecek tabii sen annesin asıl senn düşnmen lazım bebeğini senin çıkmak istememn lazım kış ayı geçsin yine çıkarsın yni bu kdr zor mu
acikcasini isterseniz ben kv ye annemglden sık gidiyorum evet belki senim kv gibi degil ama artik onlar senin ailen esin icinde cocugun icinde fedakarlik yapmalisinHakkusunız tabii ki ama size gittiğinizde yüz vermeyen siZinle sorunlarınızla ilgilenmeyen bir şey anlattığınızda bana anlatma diyen bir kayınvalideniz varsa yine de annenize gittiğiniz sıklıkta kv gider misimiz ?bence aynı sıklıkta gitmek mümkün değil o anne sonuçta
canım o bile çocuğun şifayı kapmasına yeter emin ol virüs bu solunum yoluyl bulaşıyor biliyorsun bi kaç ay sık dişini azcık sıkıl evde takıl ben yeri geliyor haftalarca çıkmıyrm eşimin içi raht olsn die ki daha doğurmadım bile düşün ama aklı bnde kalıyorAma arabayla gidip arabayla geliyoruz zaten yürüme yok ki
sagol canim senin ilk bebeginmi allah saglikla kucagna almayi nasip etsin cocuk olduktan sonrs birseyleri illaki kiscaksinseni takdir ediyrm valla arkadaşımm önemlli olan bebek kendmizi düşnmeyi bırkcz artk
evet cnm ilk bebeğim şimdiden başladım bile kısmaya o herşeyimiz sonuçta değer onun için herşeye bende çok sıkılıyorm ama napim burda oyalanıyrm bnde mecbur .. amin cnm cümlemize inşsagol canim senin ilk bebeginmi allah saglikla kucagna almayi nasip etsin cocuk olduktan sonrs birseyleri illaki kiscaksin
aynen bizde simdi allah izin verirse 4 kisi olcaz esim cok tedrgin aman askm kendinize dikkat edin hastalanmadan cikaralim kisi diyo yazik akli bizde bende daha hadi askim ben carsi pazar gezm anneme gidim desem oda der yani ben kim icin caliyorm bu havalri diyeevet cnm ilk bebeğim şimdiden başladım bile kısmaya o herşeyimiz sonuçta değer onun için herşeye bende çok sıkılıyorm ama napim burda oyalanıyrm bnde mecbur .. amin cnm cümlemize inş
tabi canm adamlar kötülüğümüze konuşmuyor ki onlar napsın bak 3 kişinin sorumluluğu var üstünde biraz hak vermek lazm adamlara yazık üzülüyrm valla evlilik artk çocuk oyuncağına döndü ufacık sorunlarda boşanmayı düşünn insanlr var karşılklı fedakarlık hatta bazn kadın fazla fedakarlık bile gösterecekaynen bizde simdi allah izin verirse 4 kisi olcaz esim cok tedrgin aman askm kendinize dikkat edin hastalanmadan cikaralim kisi diyo yazik akli bizde bende daha hadi askim ben carsi pazar gezm anneme gidim desem oda der yani ben kim icin caliyorm bu havalri diye
Ben zaten fedakarım sadece alışkın olduğum içün yazdan çok sıkılıyorumtabi canm adamlar kötülüğümüze konuşmuyor ki onlar napsın bak 3 kişinin sorumluluğu var üstünde biraz hak vermek lazm adamlara yazık üzülüyrm valla evlilik artk çocuk oyuncağına döndü ufacık sorunlarda boşanmayı düşünn insanlr var karşılklı fedakarlık hatta bazn kadın fazla fedakarlık bile gösterecek
alışkın olabilrsin anlıyorum ama bebeğin herşeyden önemli canım öncelik onun havalar çok soğudu hastalık havası o çocuğa bişey olsa yine sen çekeceksin o hasta olmasında canın sıkılsın daha iiBen zaten fedakarım sadece alışkın olduğum içün yazdan çok sıkılıyorum
katiliyorum yok erkek dursun sen git carsya yada oda dursun falan erkek sonucta ne kadar evde durur ki amaantabi canm adamlar kötülüğümüze konuşmuyor ki onlar napsın bak 3 kişinin sorumluluğu var üstünde biraz hak vermek lazm adamlara yazık üzülüyrm valla evlilik artk çocuk oyuncağına döndü ufacık sorunlarda boşanmayı düşünn insanlr var karşılklı fedakarlık hatta bazn kadın fazla fedakarlık bile gösterecek
erkeğin görevi ayrı kadınınki ayrı he arada kadına yardım eder ev içinde ama adam evde dursun ben dışarı çıkıym die bi seçenek yok yani cnmkatiliyorum yok erkek dursun sen git carsya yada oda dursun falan erkek sonucta ne kadar evde durur ki amaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?