Eşim ve takıntıları beni çileden çıkarıyor

Iyi de sen gitme onlar gelsin demiş

Bence doğru neden çocuğun düzeni bozulsun ki

Evinde yatağında yatar uyur vs

Annenize gidince dışarı ihtiyacı gitmez ki

ailecek gezin önemli olan birlikte bir şeyler paylaşmak

Arkadaşım çocuktur hasta olur iyileşir hem sadece anneye gitmekle değil evde de hastalanabilir. 15 gün evde oturmak bana fazla gelir illa çıkarım çıkarırım çocuklarımı hayatı kendimize zindan etmeye gerek yok ama ilk çocukta eşler biraz böyle oluyor. Nedense anneyi suçlamaya meyilli oluyor erkekler. Evet anne olmak önemli ki eminim herkesten çok düşünüyorsun bebeğini önemli olan insanın kendini iyi hissedeceği şeyler yapması. O zaman hem kendine hem bebeğine daha fazla zaman ayırırsin. Anneliğinin yanında insan olduğunu da hatırlat eşine uygun bir dille. Sen ne kadar iyiysen mutluysan çocuğuna o kadar iyi bir anne olursun.

Bence ailenle ilgili değil tamamen Bebeğinizi koruma amaçlı bende hamileyim annemlerde çok sigara icildigi ve geç yatildigi için eşim pek gitmemi istemiyor Yada beraber gidip ortam ayarlaması yapıyor sigara içtirmiyor yanımda ve saat geç olmadan zorla uyutuyo yetmiyo bu bide uyurken yüz üstü dönünce uyandırıyor öyle yatma böyle oturma sürekli Böyleyiz yani bebeğini düşündüğü içindir kötü düşünme

Bnm oglan 2 gun cikmadi mi huysuzlaniyo. Ki daha 5.5 aylik.
11 aylik bi bebegi daha havalarda buuzz olmadan bu kadar evde tutmak dogru mu.. Bn yeni anneyim tecrubeli degilim. Ama mantikli gelmiyor bana, temiz hava, hava degisikligi sart..
Ayrica hasta da olacak arada..

Önceden böyle degildi diysn ama canm demkki cocukran dolayi hassasiyeti sende biraz bebiş büyüyene kadar idare et he de

Ay okudum kendi kocami gordum sanki benim kizimda 10 aylik gecen haftalarda hastalandi benim kabusum basladi cocuk öksurse bizimki basliyo annenlere giderken usuttun bilmem ne diye. 10 aydir bendr senin gibiyim evden disari cikmak annemlere gitmek tek aktivitem senin yine komsularin varmis benim oda yok . Sabahtan aksama kadar bebisimleyiz haftada 1 cikiyoruz bazen oda yokk

Bebeğin küçük,hasas bir bünyesi de varsa baba olarak paniklemiş olabilir.Hastalık sürecindede gitmemende fayda var.Sürekli annenlere gitmek yerine eşinle birlikte birşeyler yapabilirsiniz hastalık sürecini atlatınca.

Ben neden disari cikmadiginizi anlamadim. Giydirin cocugu cikin.
Kuafore gitmemeniz de uzgunum ama takdir edilecek bir sey degil. Bunaliyorsunuz bakimsiz ve mutsuz oluyorsunuz sonra bunu da ailenize yansitiyorsunuz. Hem de marifetmis gibi.

bence çocuktan ziyade annenlere sık gitmene takmış... onun ailesine de sık sık gitmiyorsan problem ondan kaynaklanıyor olabilir..

Canim bebegini saglikla buyut ins. Her cocuk hastalanir. Cocugu cok hassas alistirmamak gerek. Temiz acik hava da lazim bebeklere. Yagmur da olsa kar da olsa cikar bebegi. Sadece ev ortaminda misafirlige gitmeyin, acik alanlara her yere gidin. Uygun giydirdikten sonra hicbir sey olmaz. Virus bulasacagi varsa yazin da bulasiyor kisin da. Bagisikligi guclenmis olur hem.

Madem o kadar çocuk evde dursun taraftarı, işe gitmediği günlerde ya da işten geldiğinde çocuğa bi zahmet kendisi baksın. Siz de dışarıdaki ihtiyaçlarınızı karşılayın, iki sosyalleşin.

Bence kocaniz bebeginizi ailenizden kiskaniyor olabilir.. hani kendi ailesiylede sorunlu ya hic gitmiyorsunuz.. kendince intikam aliyor.. yani bebisinizi sakiniyor.. Hastalikta bahane olmus buna..

Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım.ni de benim eşimin inadı var inada bindirdi mi kış boyu laf edecek.o yüzden yani sesimi çıkarmamayı deniyorum şimdi de ama bunalıyo insan Can'ım ya tamam yavrularımız var Allah bizlere bağışlasın ama hep ev çok sıkıcı

Benim annem babam çok üzerime titrerlerdi küçükken. Şu top havuzları vardır ya, kaç yaşına geldim hala top havuzunda oynamak istiyorum. Küçükken çok oynamak isterdim babam oynatmazdı "Hep hasta, ateşi olan çocukları getirip oynatıyorlar" diye. Sonucu söyleyeyim, küçükken bağışıklık sistemi çok zayıf bir çocuktum, en ufak şeyde boğazlarım şişerdi, iğne vurulurdum. O kadar da sakınmak iyi değil, bağışıklık sisteminin güçlenmesi gerekiyor. Bu da mikroplarla tanışmadıkça olmaz.

Sen bebeği ona bırak 2 saatliğine bir arkadssinlaxbulusup kahve içebilirsiniz. Eşinizin evde olduğu zamanlar da böyle davranmanız hem sizin gerginliğinizi alır hem de baba olarak eşiniz bebekle daha çok bağ kurma fırsatına sahip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…