Ya dil çıkarmak değil de anlatamadım hani artık o kadar bunaldım ki araba yenileme sevdasından kiii yani yaklaşık 2 trilyona ihtiyacımız var o arabayı almak için minimum.. ortada öyle bir nakit de yok ama takıntılı gibi sürekli sarı sayfalarda ,ortamlarda araba hakkında konuşması artık bende bir bıkkınlık getirdi ve gözlerimi devirip pff dedim dil çıkardım yani. Ki ikimiz ödeyeceğiz her neyse...
Esimin kök ailesiyle sorunları çözülmedi,ben değiştim, kayinvalidemle yaşıyoruz ve biraz bakış acımı değiştirdim bilmiyorum Allah da yardım etti elbette, annemle herhangi bir sıkıntım yok çok da iyi geçiriyoruz, eşimden daha problemsiz. Pozitif ve negatif kıyaslama yapınca o konu benim nezdimde pozitif gelişti çok şükür..
Eşime dedim ben ne söylemiş olursam olayım yaptığın şey doğru değil, bir daha yapma dedim. O da işte yazdığım şeyleri dedi ,bir şeye hevesleniyorum kursağımda bırakıyorsun. Senin hayallerini ciddiye almamı bekliyorsan,benimkini de al dedi. Olay şu ki adamın hayallerinin sponsoru benim.... evet eşim olgun bir insan değil maalesef kızlar, benimle aynı olgunluğa hiçbir zaman ulaşacağını da sanmıyorum maalesef. Hani istediğim olsun diyen tipler olur ya biraz öyle..
Ne yaparsam doğru tepki vermiş olurum ve bir daha böyle aptalca bir şey yapmaz diye buraya yazdım açıkçası. Tartışmadan, düzgünce ağırlığımı koyarak nasıl ilerisini engellerim