• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve tepkileri

Başlarda çok zorlandım, çok tartıştım eşimle, aileme söyledim, neden neden diye depresyon modunda takıldım. Sonra kendime zorluk çıkaran kişinin kendim olduğunu fark ettim. Hani bana göre benim özgürlük alanım çok kisitlanacakti,istediğim hiçbir şeyi yapamayacaktim, olmaz olsundu böyle evlilik.. ama sonra baktım kimsenin benden böyle bir talebi yok, arkadaşlarımla da görüşmeye devam ettim,sosyal yaşantım da devam etti,işten gelince yorgunsam uzandım, iş yüküm agir eşim evde sürekli ilgi bekleyen birisi ,ben dinlenirken annemin varlığı gerçekten beni rahatlattı yani çünkü eşim sürekli ilgi bekleyen birisi ,ilgi derken hep oturalım tv çay çekirdek meyve yapalım istiyor ve ben çok sıkılırım sürekli aynı şeylerden. Sonra eşim yemek konusunda çok seçicidir, o konuda da annem yemeğimizi yapmış oluyor çoğu kez ,yani kendi sınırlarımı kendim çizdiğimi fark ettiğim noktada rahatladım.. motivasyonum kısaca başta Allah'ın rızası. Kadın kötü biri değil, gözü yaşlı eşini kaybettiği için üzgündü.. kabul etmesem eşim de net rest çekmişti, şimdi daha huzurluyum o konuda depresif moddan kurtuldum
Birşeyler yazacaktım ama sonra dedim amann bana ne :)

İş çıkışı eşim beni çalıştığım yerden alır ve beraber döneriz eve genellikle. Bugün yine öyle oldu,her şey yolundaydı beğendiği ve almayı düşündüğümüz bir araba modelini gördük, üff kayış gibi deyip iç geçirdi vs vs klasik erkeklerin beğeni tepkileri.. Ben de göz devirip dil çıkardım, çünkü hakikaten çok sıkılıyorum bu arabalarla alakalı tepkilerden içim geçiyor. O da elindeki tespihle çeneme vurdu,tüm modumuz düştü tabi.. neymiş bir daha bana hayallerinden asla bahsetmeyecekmis hevesini kursağında bırakmışım. Ben de dedim ki bana kalırsa öyle aman aman bir model değil, bahsetmezsen bahsetme ben de sana bahsetmiyorum ki dedim. Ki bizim evde kese birdir son kuruşuna kadar. Bana senin hayallerini ciddiye almamı istiyorsan ,sen de benimkini al dedi,sanki tek kendi başına bugune kadar bir şey yapmış gibi .Ne yapmalıyım bilemiyorum çok moralim bozuldu, şimdi on gün trip atar
tespihle bana vuracak bir de bana on gün trip atacak öylemi :işsiz: afedersin ama bi bilmem ne olsun gitsin başlarım onun hayallerine hiç ama hiç umursama hatta biraz ayrı kal uzaklaş kendi tıpış tıpış gelir denyo herif

Alsın o arabayı bir tarafına montesin. Biz de güzel arabalara iç geçiriyoruz zaman zaman ama eşe dosta atarlanmıyoruz. Daha çok çalışıp kazanıp alsın o zaman hanzoya bak.
hahahah bayılıyorum sana ve yorumlarına ya :)

Şey gibi evcilik…
Neymiş eşi çok ilgi isteyen biriymiş. Adamla akşam tv karşısında çay çekirdek takılmaktan kurtulmak için annesiyle yaşamaya tamam demek. Bana hiç geçmedi ama kendisi inanıyorsa buna mutludur herhalde.

İş çıkışı eşim beni çalıştığım yerden alır ve beraber döneriz eve genellikle. Bugün yine öyle oldu,her şey yolundaydı beğendiği ve almayı düşündüğümüz bir araba modelini gördük, üff kayış gibi deyip iç geçirdi vs vs klasik erkeklerin beğeni tepkileri.. Ben de göz devirip dil çıkardım, çünkü hakikaten çok sıkılıyorum bu arabalarla alakalı tepkilerden içim geçiyor. O da elindeki tespihle çeneme vurdu,tüm modumuz düştü tabi.. neymiş bir daha bana hayallerinden asla bahsetmeyecekmis hevesini kursağında bırakmışım. Ben de dedim ki bana kalırsa öyle aman aman bir model değil, bahsetmezsen bahsetme ben de sana bahsetmiyorum ki dedim. Ki bizim evde kese birdir son kuruşuna kadar. Bana senin hayallerini ciddiye almamı istiyorsan ,sen de benimkini al dedi,sanki tek kendi başına bugune kadar bir şey yapmış gibi .Ne yapmalıyım bilemiyorum çok moralim bozuldu, şimdi on gün trip atar
Dayak bu bildiğin

Bir şey dicem sen kendini cilveli falan mı sanıyorsun çocuk çocuk hareketler? Ve dayağı nasıl normal görüyorsun

Daha önce ortak keseyle ilgili sorun yaşamışsınız. Eşiniz ev işlerine ortaklık yapıyor mu? Bir de bu şiddet meselesi ağır olmuş. Bence ciddi konuşun.

Yaptığı davranış yanlıl siz de heyecan rhh emici gibi davranmışsınız.alma verme olayı

Elinde tespihle gezen erkekleri beğenen hatta evlenenler varmış demek 📿

Back
X