• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve tutumu

Haklısın da konuşarak çözememişsiniz, tam tersine iyice gerilmişsiniz. Sen kendine program yapsan 3-4 haftasonu üst üste. Belki bu işleri yapmaktaki süreklilik onu caydırır. Bşr de abisi ne kadar süre aynı şehirde lojmanda kalacak? Bekar lojmanı gibi bişey mi?
Abisi en az 4 yıl burada. Benim en güzel zamanlarimi caldiktan sonra memleketine gitse ne olacak olan benim evliligime olmuş olacak bunu biliyorum. Ama onun gitme gibi bir dusunceside olmayacak burdan ev alip aileyi buraya tasiyacak diye düşünüyorum

Karı koca planımız yok benim ailem burda yakın bana ikinci gün falan gideriz herhalde ziyarete
Ne demek ikinci gün ilk gün her zaman anneye babaya gidilir . Hatta birinci gün git ailem gönül koyar de 2.gunde senin ailen gelsin. Hatta hafta sonlarında senin annen baban kardeşin artık ne varsa gelsin . Milletin agbisine bakacagina kendi ananı babanı ağıtlaevde yatmaya yer olmasın .

Merhaba. 4 aylık evliyiz ve benim ikinci evliligim. Ben 30 eşim 32 yaşında. Onun ilk evliligi ama hicbir zaman bu problem olmadı aramızda. Esimin annesi 2 sene önce vefat etmiş. Bizde 1 yıl içinde tanışıp evlendik. Cok merhametli biridir sevdim onu beni sevdigine de ikna olduktan sonra evlenmeye karar vermistim.
Ama evlendikten sonra gurbette çalışan abisi her hafta sonu bizde kalmaya başladı. Bugün bundan rahatsiz olduğumu abisinden değil sadece evde rahat dolasamadigimi çalıştığım için sadece hafta sonum olduğunu ama ondada dinlenemedigimi bu konuda bana yardimci olmasını istedigimi abisinin her hafta degilde iki haftada bir gelmesini istediğimi söyledim. Bana verdigi cevap o benim abim annemden sonra deger verdigim insan ne zaman isterse gelir kalır isterse bize yerleşir bu konuda Sana söz düşmez. Bende dedimki ikimiz aileyiz aile olmaya çalışıyoruz sadece hafta sonu vakit gecirebilecekken bunuda yapamiyoruz. Önemli degil abim istedigi zaman gelir kalır bu konuda birşey yapamam dedi. Beni düşünmüyorsun o zaman fikrimi onemsemiyorsun dedim öyle anliyorsan oyledir dedi. Bende ben huzursuzum bu konudan böyle bir hayat istemiyorum dedim. Ne istiyorsun bu konuda kararim net dedi. Tamam ayrılalım o zaman sen beni gözden çoktan cikarmissin dedim. Tamam dedi. Ne düşünüyorsunuz ben hataliysam lütfen söyleyin yada aydınlatın beni. Ben mutlu olmak birşeyler paylasmak için tekrar evlendim umutluydumda aslında ama benim için hüsran oldu. Şuan hala ayni evdeyiz gitmedim evden. Sakince karar vermek istiyorum.
Abisine biran önce birini bulun.Evlensin.O zaman istese de kalamaz sizin evde.

Abisi en az 4 yıl burada. Benim en güzel zamanlarimi caldiktan sonra memleketine gitse ne olacak olan benim evliligime olmuş olacak bunu biliyorum. Ama onun gitme gibi bir dusunceside olmayacak burdan ev alip aileyi buraya tasiyacak diye düşünüyorum
Lojman dediğiniz bekar lojmanı gibi mi? Kaynınızın ailesi gelince orada kalamaz mı?

Merhaba. 4 aylık evliyiz ve benim ikinci evliligim. Ben 30 eşim 32 yaşında. Onun ilk evliligi ama hicbir zaman bu problem olmadı aramızda. Esimin annesi 2 sene önce vefat etmiş. Bizde 1 yıl içinde tanışıp evlendik. Cok merhametli biridir sevdim onu beni sevdigine de ikna olduktan sonra evlenmeye karar vermistim.
Ama evlendikten sonra gurbette çalışan abisi her hafta sonu bizde kalmaya başladı. Bugün bundan rahatsiz olduğumu abisinden değil sadece evde rahat dolasamadigimi çalıştığım için sadece hafta sonum olduğunu ama ondada dinlenemedigimi bu konuda bana yardimci olmasını istedigimi abisinin her hafta degilde iki haftada bir gelmesini istediğimi söyledim. Bana verdigi cevap o benim abim annemden sonra deger verdigim insan ne zaman isterse gelir kalır isterse bize yerleşir bu konuda Sana söz düşmez. Bende dedimki ikimiz aileyiz aile olmaya çalışıyoruz sadece hafta sonu vakit gecirebilecekken bunuda yapamiyoruz. Önemli degil abim istedigi zaman gelir kalır bu konuda birşey yapamam dedi. Beni düşünmüyorsun o zaman fikrimi onemsemiyorsun dedim öyle anliyorsan oyledir dedi. Bende ben huzursuzum bu konudan böyle bir hayat istemiyorum dedim. Ne istiyorsun bu konuda kararim net dedi. Tamam ayrılalım o zaman sen beni gözden çoktan cikarmissin dedim. Tamam dedi. Ne düşünüyorsunuz ben hataliysam lütfen söyleyin yada aydınlatın beni. Ben mutlu olmak birşeyler paylasmak için tekrar evlendim umutluydumda aslında ama benim için hüsran oldu. Şuan hala ayni evdeyiz gitmedim evden. Sakince karar vermek istiyorum.
Ne demek ısterse bize yerleşir, at mahkemenin kapısına da aklı başına gelsin , adama bak yaaa...

Hafta içi lojmanı var orda kalıyor hafta sonuda bir tas sicak corba içsin diye bizde kalıyormuş
Bu çok saçma bir sebep , amaç çorba ise her yer çorbacı kaynıyor, bence sakın kabul etme , abisi gelirse hizmet etme ve istemediğini hissettir, gerekirse de boşa ama kendini ezdirme...

Ev islerini sallasam tepki vermez o konuda yardımcı olur. Mesela dediğiniz gibi gec kalksam yada hastayim yaticam desem dokunmaz gider hazırlar. Yiğidi öldür hakkını yeme :) ona da dedim tek rahatsızlığım bu ben gelmesin demiyorum bir hafta gelsin bir hafta gelmesin bende rahat ediyim biraz dedim ama yok namümkün
Siz de adamı ovecek yer arıyorsunuz,kendinizi avutmayın. Abisi kalacak,bayramda abinin ailesi gelip kalacak sizin haberiniz bile yok. Ilkel kabile gibi iç-içe mi yaşayacaksınız. Ayrıca 1 hafta gelip 1 hafta gelmemesi bile çok evli barklı adam,karısı çocuğuyla değil tek geliyor,kaynımın ne işi var sürekli benim evimde

Eşinizin tutumu tamamen yanlış.
İkinizin evi ne demek sana laf düşmez?!

Yani sadece sorun buysa çat diye boşanmayın, abisi evdeyken siz de gidin gezin dolaşın birkaç hafta ailenizle arkadaşlarınızla kalın bakalım. Birbirinizi özlememişseniz tavrı hala aynıysa o zaman ayrılığı düşünürsünüz

Abisi iyi biri abi gibi bana da. Gelmek istemediği zamanlarda oluyor. Burda sorun o bu şu değil eşimin düşüncesi bana karsi tavrı aslında
Eşiniz güzellikten anlamiyo işte zaten güzelce konusmussunuz o yüzden artık cirkinlesme vakti ya da gerçekten ayrılık eğer her konuda böyleyse eşinizin tutumu. Bir de abisi ne kadar iyi de olsa çok düşüncesiz bu anlatımınızdan insan biraz sorgular sürekli evlerine gidip duruyorum ama insanlar tüm haftasonunu bana kitlemek istiyolar mi acaba diye

Ayrılık Bir kere ağıza düştü mü ya eyleme gecilmeli ya da geçmiş olsun blöf yaptığınız hissi var karşıda. Orası sadece onun evi değil sizin de eviniz.

Abi ev almak istiyormuş dikkat edin de eşiniz ve abisinin ortak aldığı bir evde cümbür cemaat yaşıyor olarak bulmayın kendinizi😆 Şaka bir yana kendi aileniz devreye girsin,biraz da sizden birileri gelsin veya siz haftasonu planı yapın eşinize söyleyin kabul etmezse tek takılıp kafa dinleyin,bahaneyle ailenizde kalın falan. Bakalım ne tepki verecek eşiniz

Bak eşin yerden göğe kadar haksız. Densiz. Bu şekilde konuşamaz tek basına karar alamaz seni buna mecbur tutamaz. Ama sende hemen ayrılalım cümlesini kurma daha çok yeni evlisiniz. Daha tartışmalarınız kavgalarınız olacak Buda belli bi adapte olma şeklidir . Ama daha tatlı dille konusabilirdin

Evlilik kararını biraz aceleye getirmiş olabilir misiniz 1 senede hem tanışma hem evlilik… İkinci kere evlenince daha sağlam düşünülmesi gerektiğini düşünüyorum 😕
Evet aceleye geldi bu konuda ben cok acemice davrandim gerçekten hataliyim..

Bak eşin yerden göğe kadar haksız. Densiz. Bu şekilde konuşamaz tek basına karar alamaz seni buna mecbur tutamaz. Ama sende hemen ayrılalım cümlesini kurma daha çok yeni evlisiniz. Daha tartışmalarınız kavgalarınız olacak Buda belli bi adapte olma şeklidir . Ama daha tatlı dille konusabilirdin
Daha tatlı dille nasıl konuşulur bilmiyorum cok ilimliydim sakindim konuşurken kaldiki evlendigimden beri ayni problemle uğraşırken

Ben olsam her haftasonu onun ağ işiyle geçireceğine ya arkadaşlarımla 2 boş gundede program yaparım yada giderim anamın bbaamin evinde yatar dinlenirim. Adam sizi eş yerine koymuyor. Önceliği değilsiniz .
Tamam öyle yapayım ama bu bir çözüm olur mu degisirmi fikirleri

Back
X