- Konu Sahibi kakarakubara
bence öncelikle onu uykusunda herseyi anlattığına ikna edin ağzından laf almaya bakın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence öncelikle onu uykusunda herseyi anlattığına ikna edin ağzından laf almaya bakın
zamanında sanal üzerinden aldattı beni gene olmasından korkuyorum pcsi ayrı akşam bişeyin bahanesiyle bakıyorum bişey girilmemiş gündüz iş yerideki pcsine bakmam mümkün bile değil![]()
nasıl aldattı daha önce sanaldan?
başka bayanlarlamı konuşuyordu?
Eğer gün içinde arkadaşlarıyla falan ex aşklardan falan bahsedildiyse rüyasına girmiş olabilir..
Peki sordunuz mu tam olarak ne görmüş rüyasında?
Benim eşim de koltukta uyuyakalır bazen uyandırdığımda"tamam anne yaa 5 dk daha"der
4-5 kez yaptı bunu..
Sorduğumda da pis pis güler"valla bilmiyorum niye öle dediğimi"diyo![]()
eşim benim memleketimde görev yapıo bekar evinde kalıodu can sıkıntısından sahte face ve msn almış başka kişilerle konusuodu
ya kızlar lütfen abartmayın..bende geçen gece eski sevgilimi lanet kişiyi gördüm rüyamda adını sayıklayarak uyandım..
şimdi nişanlıyım..
neden hemen kötüye yorarsınız..
geçmişte yasanılanlar mutlaka rüyaya girer...
konu sahibinin aklını bulandrımayın..boşanma sebei falan....
ben bi keresinde mahsus yapmıştım bakim uykumda konuşsam eşim nasıl tepki verir diye
uyumuş gibi yaptım sonra fransızca birşeyler söylemeye başladım
eşimde hafif eğilmiş...yavaşça kulağıma fısıldıyor :......carrie....ne diyosun?....anlamıyorum....türkçe söyle...![]()
tabikide boşanma sebebi değil. ama cansıkıcı bi olay. şuan nişanlısın hayırlısı olsun allah tamamını erdirsin. evlenince durum daha farklı oluyor. sen evliyken sayıklasan eşin duysa inan senin olaya yaklaştığın gibi bakmaz. belki daha sakin yaklaşır ama genede kötü olur.
kızlar bugun burası aşırı yağışlı eşimde sabah yürüyerek gitmişti 6da beni aradı gelip alırmısın diye çıktım aldım yemek yapmamıştım yemeğe gittik orda söyledimm güldü geçti unuttuğunu ve artık benimle beraber oldgunu buna kafamı takmamamı söyledi hatta gülerek tapum sende kimse olmaz hayatımda dedi :2: