eşim ve uyku

rüyasında sayıkladı diye kötü bir şey yaptı demek değil ki bende bazen nefret ettiğim eski sevgilimi görüyorum rüyamda hemde nefret etmeme rağmen sonra uyanınca sinir oluyorum kendime neden onu gördüm diye hatta sonra ki sevgilimede anlatıyodum onu gördüm diye ama ben hep rüyamda ondan nefret ederken görüyodum gene kendimi ne yani şimdi bu rüyalardan birini görürken bir dfefasında onun ismini sayıklasam kötü mü rüyalar elimizde dğildir bunu unutmayın

birçok arkadaş demiş rüya bilinçaltıdır diye...belli bir yaşanmışlık varsa bu çok doğal birşey...aldattığı anlamına gelmez...bence hiç konusunu bile açma,ne gerek var zorla düşündüreceksin :19:

ay ne desem nerden başlasam bilmiorum ama fikirlerinize ihtiyacım var eşim 1 2 günlük eğitime gitti dün akşam 8 9 gibi geldi her neyse gece yattık eşim yorgun oldugu için hemen uyudu ama beni uyku tutmadı döndüm durdum yatakta o arada eşim meryem dedi ilk anlamadım bana öyle gelio sandım bikaç kez gene meryem diye sayıkladı bu arada meryem eski sevgilisi :( napacagımı bilmiyorum yardımınıza ihtiycım var :(

Evet İnsanın Canını Sıkar Bu Tarz Olaylar..
Ama Rüya Bu.. :32:
Hiç Duymadınız mı Rüyalar Tersinedir Der Büyükler :34:

eşinize sormanız iyi olmuş ancak yine de temkinli olmakta faYDA VAR BENCE.internette olan olayı yaşamamış olsaydınız bu sayıklama meselesinin de üzerinde durmazdınız. işte kurt düştü mü içeri kemiriyor.
önemli olan şu bence eşiniz size karşı dürüst davranıyor ve siz ona içtenlikle inanıyor musunuz?cevap evetse huzur kaçırmaya gerek yok. ama evet cvbı verremiyorsanız orda durun düşünün derim.

Back
X