Eşim veya sevgılısım onceden çapkınmış diyen var mı?

Bir erkek illa gezip tozmak bara gitmek zoruda mı hevesini alması için. Sonuçta bar ortamını sevmeyebilir beraber de çok güzel gezip tozabiliriz yani sevgiliyken ya da evlendikten bana göre. Bana saçma geliyor evlenmeden önce gezsin tozsun her gece bir alemde olsun evlendikten sonra durulsun. Evlendikten sonra noluyor sihirli bir değnek mi değiyor erkeklere o imzayı attıktan sonra bar bar gezme tozme hevesi birden sönüyor?

eger gercekten hicbiseye bakmadan kapatacagini zannetiyse ya sana cok güveniyor yada yedigi halti unuttu. yada ortada bi halt yok gocunmasi gereken
konustun mu onunla, ne diyor?

oyun oynamayı dusunuyorum aslında yapmam ama bu sefer hakettı kendıme yakıstırmasamda yapcam bazı seyler bu kadar da yalan soylenılmez kı

Bir erkek illa gezip tozmak bara gitmek zoruda mı hevesini alması için. Sonuçta bar ortamını sevmeyebilir beraber de çok güzel gezip tozabiliriz yani sevgiliyken ya da evlendikten bana göre. Bana saçma geliyor evlenmeden önce gezsin tozsun her gece bir alemde olsun evlendikten sonra durulsun. Evlendikten sonra noluyor sihirli bir değnek mi değiyor erkeklere o imzayı attıktan sonra bar bar gezme tozme hevesi birden sönüyor?

dogru sıhırlı degnek felan degmıyo bıraz degısıyolar sonra ozluyolar hepsı degıl tabı

oyun oynamayı dusunuyorum aslında yapmam ama bu sefer hakettı kendıme yakıstırmasamda yapcam bazı seyler bu kadar da yalan soylenılmez kı

eminsen hic ugrasma bence. onun icin harcadigin zamana bile degmez...
ama icinde bi süphe varsa konus, dinle, öyle bitir istersen...

fake bi hesap mi acicaksin napicaksin?

eminsen hic ugrasma bence. onun icin harcadigin zamana bile degmez...
ama icinde bi süphe varsa konus, dinle, öyle bitir istersen...

fake bi hesap mi acicaksin napicaksin?

ya benım ağrıma gıden bızım akrabanın kızıyla konusmaları numaralarını bırbırlerıne vermelerı tabı bu olay benle ayrıyken olmus halbukı bana o bana asıldı felan dedı halbukı ben oyle bı sey sormaamıstım yanı hava atıyo aklınca sevgılımde akrabam oluyo o kızda zaten sulanmadıgı erkek kalmadı oyle bı kız bu cok agrıma gıttı ıkısınıde butun sulaleye rezıl etmek ıstıyorum

İster gezip tozma olur ister seks olur senden önce olan çapkınlığın ne zararı var ki sana. Bence dikkat edilmesi gereken tek nokta çarpık ahlaklı olup olmaması. Çarpık ahlaktan kastım ne, bir insan grup seks yapar çarpık ahlaklı demem, ama atıyorum arkadaş dediği insana bakarsa öyle olduğunu söylerim.

sevgilim öyleydi.çıktığı kızların haddi hesabı yoktu,ilk bana aşık oldu düzeldi.

ben baskı yapmadım.mesela clube gitmeden önce benle konuşuyordu.güzel konuşuyorduk eğleniyorduk,beni bırakıp gidemiyor vazgeçiyordu.

gittiğinde "sıkıldım senle konuşmak istiyorum seni özledim" diyordu.

arkadaşlarıyla alkol aldığında ben onla konuşmak istemiyordum,saçmalar ilişkimizi zora sokacak şeyler söyler diye,benle konuşmamaya dayanamayıp alkol almıyordu.

kız arkadaşlarıyla çok samimiydi,ben de erkeklerle samimiyetimi kesmedim,bu tür şeylerin bizi bitirdiğini gördü,farkında olmadan birbirimizden ibaret bi dünya yarattık.kısacası kendime bağladım hiçbişey benle vakit geçirmesi kadar tat vermemeye başladı ona.

ama evlenene kadar ya da 1 seneden sonra değişmeseydi ayrılırdım,o huydur çünkü..

ya benım ağrıma gıden bızım akrabanın kızıyla konusmaları numaralarını bırbırlerıne vermelerı tabı bu olay benle ayrıyken olmus halbukı bana o bana asıldı felan dedı halbukı ben oyle bı sey sormaamıstım yanı hava atıyo aklınca sevgılımde akrabam oluyo o kızda zaten sulanmadıgı erkek kalmadı oyle bı kız bu cok agrıma gıttı ıkısınıde butun sulaleye rezıl etmek ıstıyorum

akrabaysa isler karisir, sonunda sen zararli cikmayasin? onlarda akrabaysa belki öylesine bi konusmaydi, kötü niyetli oldugunu nasil anladin?

benim eşimde çok çapkınmış.hem ailesinden, arkadaşlarından duydum, hem de kendisi anlattı. zamanında iki kızla aynı anda çıktığı olmuş.hatta abla-kardeşle bile çıkmış aynı anda.Tarık Akan'ın bir filmi vardı onun gibi :1:
eşimle ilk tanıştığımızda 1 hafta sonra ondan ayrıldım.sonra barıştık.arkadaşlarına kimse beni terk etmedi onun gönlünü alıp ben terk edicem demiş. bak bak :27:
şimdi derseniz; 6 yıldır birlikteyiz ve 3 yıllık evliyiz. :21:
eski günler eskide kaldı.şimdi kocam bana aşık :nazar:

6 yıldır cıkıyodum bu sene ogrenmıs oldum gercek yuzune ben zararlı cıksamda yapcam bı seyler, ThirtyFouR sagol cnm ya:71:

benim eşimde çok çapkınmış.hem ailesinden, arkadaşlarından duydum, hem de kendisi anlattı. zamanında iki kızla aynı anda çıktığı olmuş.hatta abla-kardeşle bile çıkmış aynı anda.Tarık Akan'ın bir filmi vardı onun gibi :1:
eşimle ilk tanıştığımızda 1 hafta sonra ondan ayrıldım.sonra barıştık.arkadaşlarına kimse beni terk etmedi onun gönlünü alıp ben terk edicem demiş. bak bak :27:
şimdi derseniz; 6 yıldır birlikteyiz ve 3 yıllık evliyiz. :21:
eski günler eskide kaldı.şimdi kocam bana aşık :nazar:

buyuk konusmus esın :1:

Konu içeriği nedeniyle "Eşi ve eşinin ailesi"başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

valla ben eşimden örnek verdim ki o evlendikten sonra değil bana aşık olduktan sonra duruldu biz 3 yıl flört ettik ki ben onu aşık olmadan 2,5 yıl önce tanıdım benim arkadaşımdı biliyorum neler yaptığını

ki ben çok net de bişi söyledim eşim çok kızla gezmiş tozmuş ama hiçbirini aldatmamış benim için gereken ölçüt oydu

evlenince elbette kimseye sihirli değnek değmez ama evliliğin gerekleri var değil mi evine karşı eşine karşı sorumluluğun olur sadakat sevgi ve saygı borcun olur sadakat borcunun gereğini yerine getirmen gerekir ki daha önce çok kızla kısa süreli de olsa gezip tozmana rağmen aynı anda ikinci kızla beraber olmayan adamın evlilik gibi bir bağ içinde aynını yapma olasılığı da düşüktür

muhtemelen iki cümleyle anlatamadım ama ben zamanında bekarken param yoktu yapamadım şimdi param var gezer tozarım diyen çok erkeğin boşanmak isteyen eşine vekillik yaptım oradan biliyorum yapmaması her zaman için yapmasından daha kötü

öenmli olan seninle beraberken ne yaptığı o adamın senden önce değil nişanlıyken aldatılmıştım affettim gene yaptı diyen çok okudum ben burada ben bunu anlatmaya çalışıyorum adamın geçmişine takılmayın şu anda sizle ne yapıyor ona bakın yapmışsa da sizden önce hevesini aldı ne güzel diyin diyorum

benim sevgilim çapkının önde gideniymiş :1:
adama yanımda bile kızlar telefon numaralarını veriyorlardı :63:
aynı anda 2-3 kızla da çıkmış,günü birlik farklı amaçlı birlikte takılmaları da olmuş.
ilişkimizin başlarında bu nedenlerden dolayı kendisine hiç güvenmezdim. aşık olmaktan korkardım.en az 15 kere terk etmişimdir:9:ama her seferinde didindi,beni geri döndürdü.
inat etti aşık etti beni kendine:27:
son durumumuz da ; 3yıldır birlikteyiz, güvenimi sarsacak tek bir olay yaşamadım:nazar:ki ben çok fazla didiklerim herşeyi. ayrıca şu an ders çalışıyor harıl harıl ki; bir an önce okulu bitirip benimle evlensin :1:

benim için çapkın deyince, allem kullem edip ağzı bol laf yapıp herangi bir kızla kolayca tanışıp sevgili gibi olabilen biridir.
sevgilim önceden sürüyle kızla takılmış mı? evet. komşusundan, fen lisesindeki sınıfındaki bütün kızlara kadar, almanyadaki kuzeninin arkadaşlarına kadar takılıp/çıkmış mı? evet.
ama enteresan bir şekilde onun yavşaklık yaparak takıldığını asla düşünmüyorum. hani kimi tipler vardır etrafta küçük kız kuzeninizi fln tanıştırmak istemezsiniz onlarla iki kakara kikiri yapıp sararlar fln asla o tipler gibi olmuş olabileceğini düşünemiyorum.
biz de tanışırken onu hiç tanımıyordum, gelip adam gibi kendini tanıtıp tanışmıştı benimle, ama bu kadar adam gibi durup yavşaklık yapmayan biri olduğunu anlayınca zaten demiştim içimden, işte bu! diye. o yüzden şimdi de içim rahat, arkamdan iş çevireceğini düşünmüyorum açıkçası, ileride ayrılırsak da bu beni aldattığı için değil sevgisi bittiği için olur. allah korusunn tabi :)

Back
X