Eşim video izliyor mu?

Ebruseyda

Kalbindeki iyi niyet kadar iyi bir hayat dilerim ✌
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2020
661
616
18
32
Beş yıllık evliyim bı oglum var şimdi yine hamileyim eşimle severek evlendik inançlı ve sadık bı insandır. Ama son zamanlarda etrafımda olanlar erkeklerin yaptıkları boşanmalar derken acaba benim esimde yapar mı düşüncesi sardı. Aldatma olmasa bile video falan izliyor müdür geçmişinde bişey gözükmüyor ama bu düşünceden kurtulmam mı lazım ? Yargılama dan cevap verin lutfn

Bazen durduk yere insan kuruntu yapabiliyor.Mesela ben eşim bazen bana çok sevgi gösteriyor işten vs geldiginde sanki 1 haftadır görmemiş gibi çok özledim falan diyor ben de önceden internette okudugum şeyler yüzünden (işte çok fazla sevgi gösteren erkek aldatıyordur vs gibi) kuruntu yapıyorum kendi kendime halbuki kocam işte özlemiş göresi gelmiş olabilir çok normal birşey bu sen de hamile oldugun icin böyle düşünüyor olabilirsin etrafındaki olanlar yüzünden böyle düşünüyor olabilirsin elbette bunların içinde istisnalar vardır her zaman çürük yumurta çıkar aralarından ama eşine güveniyorsan sadece insanların dedigine göre davranıp kendini üzme çok merak ediyorsan arada yine kontrol et ama uzun süre devam edersen hep bunları düşünmekten kendini yorarsın ve bu evliligine de yansır.Umarım yardımcı olmusumdur Allah evlatlarını sana bagıslasın hayırlı uzun ömürler. <3

İzlerse izlesin hatta beraber izleyin kafanızı somut hareketler veya net işaretler yoksa böyle şeylere kurup canınızı sıkmayın hiç gerek yok varsa bi işaret onu düşünelim ama olmayan bişey üstünden konuşmanında anlamı yok

Ben öyle izlerse izlesin diyemiyorum malesef neden izlesin ki ben varken yani şu an somut bişey yok ama olup olmadığı nasıl anlarım diye sordum zaten

Hamilelik hormonları yüzünden hassaslasmissiniz bence. Öyle bir şeye şahit olursanız o zaman düşünürsünüz simdi olmayan şey için üzmeyin kendinizi, her erkek yapacak diye bir şey yok ki. O tür konularda fazla zaman gecirmemeye çalışın insan ister istemez etkileniyor. Ben de sadakatsiz dizisini izleyince erkek arkadaşıma bileniyorum mesela demek hamile olsam kesicem adamı

Izliyorsa da izlemiyorsa da eslerin ozeli olmali. Bu konuyla yuz goz olmaniz evlilige zarar verir. Sadece bekarlar degil izleyenler. Bir sekilde kendilerini rahatlatma geregi duyanlar. Inanciniz geregi haram oldugunu dusunursunuz o ayri. Esiniz de biliyordur bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…