Herkese merhaba. Ben bir süredir cinsel problemler yaşıyordum belki orgazm olamıyorum konumu okuyanlar olmuştur. Bu süreç beni biraz psikolojik olarak yıprattı. Normalde eşini kıskanan biri değilim çünkü kısmanmam için bir neden olmuyor hiç eşim de ben de dikkat ederiz hep insanlara karşı ama bu yaşadığım sorunlar onu gereksiz yere kıskanmama sebep olmaya başladı. Geceleri telefonunda bir şeyşer var mı diye karıştırır oldum. Hiçbir şey de bulmadım bulamayınca da ohh diyip mutlu olup eşime sarılıp uyudum tabi böyle bir şey yaptığım için de kendime kızdım hep. Bugün burada kocası tarafından aldatılan bir kadının açtığı konuyu okudum. Whatsappta gizli kod diye bir şey varmış. Teknolojiylede çok haşır neşirimdir bunu nasıl hiç duymadım bilmiyorum. Şimdi aklıma kurt düştü acaba eşim de telefonunda böyle bir şey kullanıyor mudur diye. Biraz araştırdım o kodu bilmeden telefonunda böyle bir şey kullanıp kullanmadığımı görmek mümkün bile değilmiş malesef. Hani adamda şüphelenmem için de hiçbir sebebim yok ama cinsellikte yaşadığım problemler özgüvenimi sarstı hiç aklıma gelmeyen şeyleri düşünmeye başladım biliyorum sağlıklı değil ama onu bir kenara bırakırsak benim bilmediğim o kodu şöyle bulmanın yolu var ya da o kodu kullanıp kullanmadığını şu şekilde anlarsın dediğiniz bir yol var mı? Bilenlerin yardımını bekliyorum