Eşim yalan mı söylüyor!!

Loveangel1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2016
449
160
33
35
Kızlar demin telefonuma bir mesaj geldi.Hattım TTkom.Değerli müşterimiz mobil hat başvurunuzla ilgili detaylı bilgi için 444...arayın diye.Benim hattım eşimin üzerine.Noterde bile bir işlem yapsa bana ve üzerine olan diğer hatlara mesaj geliyor.Bu arada üzerine birkaç tane hat var.Aradım müşteri hizmetlerini hattın yasal sahibi olmadığım için bilgi vermediler.Hattın yasal sahibi araması gerekiyor dediler.Eşimi aradım haberim yok yolla gelen mesajı dedi.Sonra müşteri hizmetlerini aramış.Bizde gözükmüyor o mesaj yanlışlıkla gitmiş olabilir yada üye olduğu yerler dolayısıyla gitmiş olabilir demişler.Akşam senin yanında da arayım dedi.Ben dün arayanı bil pulus a üye olmuştum 1gb bedava internet gelmedi daha sonra müşteri hizmetlerini aradım talebiniz alındı kaydınız açıldı filan diye Mesajlar geldi.Hatta bedava internet hattıma tanımlandıktan sonra da incelemeniz devam ediyor diye mesaj geldi.Acaba bu konuda da yanlışlık olabilir mi yoksa eşim yalan mı söylüyor.İçime bi kurt düştü ama o kendinden çok emin akşam arayım yanında içim rahat etsin dedi.Başına böyle birşey gelen var mı?Lütfen yardım edim.Mesajı da aşağıya ekliyorum

Eklentiler

• 7FA29ABF-4DAC-4146-86DC-EA4B38DE5C2F.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 159
yalan söylediğini sanmam. Bazen bana da bankalardan krediniz hazır gelin alın diye mesaj geliyor. bu tip mesajlar müşteri kazanmak için.

Neden bu kadar şüphe duydunuz, anlamadım. Daha önce güvenle ilgili sıkıntılarınız mı oldu? Olmadı ise bence fazla şüphecisiniz. Yanında ararım demiş zaten.
Yani ne bileyim öyle bi mesaj gelince ister istemez acaba benden sakladığı birşey mi var diye düşündüm.Her kadının aklına gelebileceği gibi.

Benim ilk aklıma gelen birinin nüfus cüzdanı bilgilerini veya fotokopisini ele geçirip üzerine hat çıkarılmış olabileceği ihtimali.
Aldatma mevzusu olacak olsa ilk söylediğinizde işlemleri iptal eder kurtulurdu.
Eğer adına hat çıkaran varsa bunun ardını araması lazım.
E devletten üzerine kayıtlı numaralara bakın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani ne bileyim öyle bi mesaj gelince ister istemez acaba benden sakladığı birşey mi var diye düşündüm.Her kadının aklına gelebileceği gibi.

Her kadının aklına gelmez, benim gelmez valla. Biraz fazla şüphecisiniz, yapılan açıklamalardan tatmin de olmuyorsunuz. Daha önce bir problem yaşamadıysanız bu kadarı güven problemi bence.

Oda geldi aklıma ama öyle olsa söylerlerdi heralde müşteri hizmetlerinden.

Her kadının aklına gelmez, benim gelmez valla. Biraz fazla şüphecisiniz, yapılan açıklamalardan tatmin de olmuyorsunuz. Daha önce bir problem yaşamadıysanız bu kadarı güven problemi bence.
Bi çok kadının diyelim o zaman.Ama biz kadınlar genelde şüpeciyizdir.

Benim eşimin adına kaç tane hat açmışlar izinsiz

Bankalardan da hesap özetleri geliyor bana. Edevletten hatları kontrol edin bence. Aldatacak adam bu kadar cesur olamaz sanki

Sizin yapmış olduğunuz islemle alakalı bir mesaj o.kendiniz demissiniz arayanı bil için üye olduğunuzu ee niye eşinizden şüphe duyuyorsunuz.eger gerçekten daha önce güveninizi sarsacak birsey olmadıysa abartılı buldum şüphenizi.gerek yok bu kadar şüpheci olmaya evliliginizi yıpratırsınız sadece.

Yok daha önce böyle birşey ile karşılaşmadığım için şaşırdım birde acaba dedim Yani.

Aklıma şey geldi o mesajın size geleceğini eşiniz bile bile neden gidip böyle bir şey yapsın?
Bence fazla şüphecisiniz. Bana da ne mesajlar geliyor bazen saçma sapan yerlerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…