Eşim yalan söylemeye başladı...

yasam_destek

içimde büyüyen bir AŞK var :)
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
280
284
53
Arkadaşlarıyla iş çıkışı vakit geçirmek için 2 kez yalan söyledi. Üstelik arkadaşlarıyla vakit geçirebilmesi konusunda kendisine olumlu yaklaşmama rağmen. Neden peki ? Neden çalışıyorum diyerek yalan söylüyor olabilir? Hamileyim ve o kadar içerledim ki. Bugün de inanılmaz bir baş ağrım var. Bir de böyle davranınca iyice arttı. Kendimi çok kötü hissediyorum...

öncelikle kendinizi üzmeyin

sizi evde hamile halinizle bırakıp geziyorum diyemediği için yalan söyledi

çünkü öyle vicdan yapacak; öbür türlü de eden izin alan erkek konumuna düşecek bu nedenle de yalan söyledi

zira arkadaşları ile gitmesine bir şey demeseniz bile beni bu halimde evde bırakıp geziyor oysa benim ilgiye ihtiyacım var duygunuz oluşacaktı o da bunun için işte olduğunu söyledi

ama hamilelik erkekleri de geriyor; ne olacağız sorusu beyinlerini kemiriyor

azıcık kafası dağılsın; siz de üzülüp kendinizi strese sokmayın

Zamanında bu konuda sorun çıkardıysan şu an sorun çıkarmıyor olman bu erkeklerin gözünde bişey ifade etmiyor. Hep takılı kalıyorlar geçmişte. Biraz da yalan söylemek işlerine geliyor sanki. Şimdi kim iki saat açıklama yapacak diye düşünüyorlar.
Sen kendi sağlığını düşün boşver.

Evet durum hoş değil bende yalan söylenilmesinden illet olurum ama bunu önce eşinize açın bence onu suçlayarak değil bu yaptığı hareketten dolayı üzüldüğünüzü söyleyin ayrıca kendisine bu şekilde devam ederse güveninizin kırılacağını hissettirin derim. Bakalım tepkisi ne olacak belki bir açıklaması vardır..

Nedeni önemli mi?
Herhangi bir neden onun bu yaptığını haklı çıkaracak mı?
Aaaaa bu nedenle söylemiş, tamam o zaman sorun yok diyebilecek misiniz?

Hayatta en nefret ettiğim şeydir yalan, nedeni ne olursa olsun.
Hele ki karı koca arasında

Bana olsa olumlu yaklasıyorsan eğer gızlı bır ış mı ceviriyor dıye geçer aklımdan.

Zamanında bu konuda sorun çıkardıysan şu an sorun çıkarmıyor olman bu erkeklerin gözünde bişey ifade etmiyor. Hep takılı kalıyorlar geçmişte. Biraz da yalan söylemek işlerine geliyor sanki. Şimdi kim iki saat açıklama yapacak diye düşünüyorlar.
Sen kendi sağlığını düşün boşver.
Sadece evliliğimizin ilk zamanlarında 1 kez surat astım. Ama onda da haklıydım. Çünkü haftalar öncesinden birlikte çıkmayı planladığımız halde 1 gün öncesinde planı değiştirip askerliğini yakınımızda yapan arkadaşıyla eğlenmeye gitti. Ben de bütün gün evde kös kös oturdum. Ama geldiğinde surat yapmayı da ihmal etmedim.
doğuma çok az kalmış, seni yalnız mı bırakıyor, belki yüzü tutmuyodur, karnı burnunda karısına ben gidip eğlenicem demeye utanıyodur
Ama bu durum yalan söylemesini gerektirmez ki. Ben ona işinin stresli olduğunu bildiğimi, bu yüzden arkadaşlarıyla gezmek istemesinin normal olduğunu ve bunu istediği zaman yapabileceğini söyledim. Yani yalan söylemesine gerek bırakmadım. Böyle yalan söyleyerek eğlenmeye yüzü nasıl tutuyor peki?

Kuzum tam yalan söylememiş sanki bak sonrasında kendi içi dayanmadı demek ki fotoğraf attı yoksa ben mi yanlış anladım sen öğrenince mi fotoğraf attı?

Benim de aklıma gelmiyor değil doğrusu. İşte güvensizliğin başlangıcı... Bunu yaşamak istemiyorum.

Çünkü bunda bir şey yok arkadaslar demiş kı vıcdan asıl hamıle esıne yalan söyledıgı ıcın vıcdanı sızlasın , gezdıgın ıcın degıl .

Kuzum tam yalan söylememiş sanki bak sonrasında kendi içi dayanmadı demek ki fotoğraf attı yoksa ben mi yanlış anladım sen öğrenince mi fotoğraf attı?
Ben merak edip aradım. Neredesin diye. Çalışıyorum 1 2 saat daha sürer işim dedi. Yaa niye bu kadar geç kaldınız ki dedim. Öyle oldu dedi. Ben de iyi tamam o zaman deyip kapattım. Ondan sonra fotoğraf gönderdi de öyle öğrendim eğlenmeye gittiğini. :KK42:

Ben merak edip aradım. Neredesin diye. Çalışıyorum 1 2 saat daha sürer işim dedi. Yaa niye bu kadar geç kaldınız ki dedim. Öyle oldu dedi. Ben de iyi tamam o zaman deyip kapattım. Ondan sonra fotoğraf gönderdi de öyle öğrendim eğlenmeye gittiğini. :KK42:

Bencede haklısın hiçbir şekilde yalan söylenmemeli ama birde şöyle bak onunda içine sinmemiş itiraf etmiş gelince güzelce sorarsın neden durduk yere yalan söylediğini elbet bir açıklaması vardır.

Back
X