Eşim yalan söylüyor ve göz çapkınlığı var

karameleq

MeLeqim ßediRim
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
220
0
26
İstanbul
kızlar esım bana asırı derecede yalan soyluyo ve qöz capkınlıqı var ben yanındayken bıle bı bayan qecsın qozumun ıcıne baka baka resmen bakıyo benım qormedıqımı sanıyo ama ben herseyın farkındayım ama aldatması kesınlıkle yok bnm bıldıqım kadarıyla ama cok yalan konusuyo qecenlerde bı yalanını yakaladım burda yazmak ısdemıyorum bıraz ozel bı konu ve yakaladıqımı soyluyorum hala daha yalan soyluyo 7 aylık bı kızım var ve bu ıkıncı evlılıqım napım ne edım nolur akıl verın bundandamı ayrılım daha henuz yasım 23 ( arkamda aılem yok ılk evlılıqım qorucu usulu oldu anlasamadık sevemedım ayrıldık bunlada severek evlendık cok yalan konusuyo bundan damı ayrılım bu yasda ıkıncı evlılıqım zaten napcam bılemıyorum cok konusdum cok kavqa ettık duzelcek qıbı deqıl (

karsılıklı konussanız ona derdını anlatsan .. ben bu davranıslarından rahatsız oluyorum fılan desen.. bıde sana olan ılgısı nasıl.. eger sana deger verıorsa ve el ustunde tutuorsa zamana bırak bence..

karşılıklı konuşmaktan başka bı yol göremıyorum üzüldüğünüzü söyleyın ıyıce anlatın sonuçta bır evladınız var hemen boşanmayı getırmeyın aklınıza 23 yaş ıkı evlilik yapmak için çok erken ilk evliliğinizden sonra bıraz bekleseydınız keşke ama bulunduğunuz ortam nasıl bilemıyorum malum kadın dul olunca herkesın gözüne batar

Konusun... Yalan soylemek psikolojik bi hastaligi olabilir. Belki terapi almasi gerekir..
Bi evliligi bitirmek cok kolay, evliligin ilk yillari zor olur derler. Biraz daha cabalayin, cocugunuz da cok kucuk daha

Son düzenleme:
yalan söylemek huydan çok takıntı aslında....ama çaresiz değilsiniz...biraz sabredin bakalım...bu sabır sürecinde ona sürekli dürüstlük dersi verin...mesela basit olsun mühim olsun her konuda ondan bişey gizlemeyin, bi toplulukta laf açıldıkça ben eşimden bişey saklamam bizim aramızda gizem yoktur içimizi dışımızı biliriz vs gibi şeyler söyleyin, özellikle onun duyması imkansız olan bir konuda bile bitanem böyle böyle bir durum var içim sıkıldı sana anlatmadan duramam, sen benim kocamsın senle paylaşmayacam da kimle paylaşcam gibi şeylerden dem vurun...zamanla sizin dürüstlüğünüz onda vicdan muhasebesine sebep olacaktır emin olun...psikologlar bu tarz basit taktiklerle başarıya ulaşmanın mümkün olabileceğini söylüyorlar....
sizi yaralayan konunun zıddıyla kıyas yapmak...
o yalan söyledikçe siz dürüst olun, asla şaka ile bile olsa yalan söylemeyin ona...zamanla anlıcaktır...

Bence ona zaman vermelisiniz. Bu zamanda da karşılıklı konuşmalısınız. Çok kırıldığınızı ve üzüldüğünüzü söylemelisiniz.

esım alkol baqımlısı her aksam 5 taneden assaqa bıra ıcmez halıyle sarhos oluyo aksamları hergun ve bana cekdırmedıqı ezıyet kalmıyo ara ara kalkıp vuruyo yanı resmen ınsanı esır edıyo ..

Maksadım sizi ne kırmak ne de incitmek...
Ama eski konularınızda da gördüm ki bu adamdan size hayır gelmez.
Böyle birinden çocuk yapmak yerine ilk çocuğunuzun velayetini alsaydınız keşke...
Yazık olan hep çocuklara oluyor ya kahroluyorum...

Konunuzu detaylı yazmamışsınız o yüzden pek anlamadım.

Yalan söylüyorsa bunu sert bir dille söyleyerek, davranışlarınızla kırıldığınızı belli ederek halledebilirsiniz.

Benim anlamadığım, bu yaşta neden bu kadar evlilik için acele ettiniz :26:

Gerçekten olan sadece çocuklara oluyor..

önemli olan kaç evlilik yaptığınız değil mutlu huzurlu olup olmadığınız diğer konularınıza da bakınca yalan söylemesi, göz çapkınlığı yapması size yaptığı en masum şeylerden biri.. bunu alkolik olup sizi dövmesiyle kıyaslarsak.. ikinci evliliğim bu boşanamam diye düşündüğünüzü eşinizde biliyor sanırım ve nasıl olsa onu terkedemezsiniz diye size böyle rahat rahat her istediğini yapabiliyor. ona kaybetme korkusunu hissettirin derim ben, her an çekip gidebileceğinizi söyleyin. gerçi ne kadar yararlı olur bilemem ama bu evlilik sizin için hiç hayırlı gözükmüyor. allah yardımcınız olsun, kocanızı ıslah etsin..

şimdi bizler onun ne yaşadığını çok ta anlayamayız çunku ne yaşladığı çevreyı nede ilişkiyi biliyoruz.o yuzden neden acele ettın demek çok doğru olmaz sanırım.soruna gelınce yalan soyleyen ınsanlar yalandan vazgeçemıyorlar yanı onlarda bağımlılık ,alışkanlık.onu değiştirmek ıstemen yada düzelmesını beklemen boşa kürek çekmek olur.çünkü bıllıyorum ya hanı bı ınsanın suçu olur yalan soler kurtulmak için neyse kımısıde gunluk hayatta kı olayları anlatırken bıle bunu yapıyor buda alışkanlık olduğunu anlamama yardımcı oluyor.

daha çok gençsin çok üzüldüm gerçekten ki birde bebeğin var... canım yani hemen bitirmek olmaz biraz daha sabret derim ama sende senlikten gidiyorsan yapıcak birşeyin yokki Allah yardım etsin

Madem bunu başta biliyordun çocuk için biraz zaman verseydin,Alah korusun ayrılmayı düşünüyorsun günah değil mi o bebeciğe
Hakikatten üzülüyorum,evlenmek için yol arayıp,evlendikten kısa süre sonra ayrılmalar başlıyor.Zor durum Allah yardımcın olsun uzlaşmaya çalış,daha çok gencsin.Ne diyeceğimi şaşırdım maddi manevi yardımcı olabilsem keşke.

Benim bikac sorum vardi
Siz oglunuzun velayetini alacaktiniz aldiniz mi?
Bide hala kayinvalidenlerle mi kaliyosunuz?
Esinin alkol sorunu vardi hala icmeye devam ediyormu?

Son düzenleme:
arkadaşım bir yavaş git yaa ... 23ünde ikinci kez evlenmişsin .. insanlar o yaşta daha yeni evleniyor .ne acelen vardı anlamıyorum ... adamı tanımadan etmeden evlendin tabi ..şimdide gerçek yüzünü gösteriyor sana .yapılcak birşeyin yok tutup bundanda boşan diyemiyeceğim ... çekiceksin elin mahkum ...adamın karekteri böyleyse ne yaparsan yap boş ...

durumunuza üzüldüm, Allah kolaylık versin.

Sizi tenzih ederim ama, bazı kadınlar aldatıldıklarını bile bile evli kalmaya devam ediyorlar

tek sebebi de kendi nefisleri ve hırsları

başkasıyla evleneceine benimle kalsın, başkasına koca olacağına zaten avucumda diye hırs yapıp kendilerini sevmeyen, aldatan erkeklerle aynı çatı altında nasıl yaşıyorlar

hiç anlayabilmiş değilim

bence bu durumdaki kişilerin aldatılması da müstehak, bu evlilikler de yıkılmaya layık

hiç olmasın daha iyi

Benden sadece 3 yas buyuksun 2.evlılıgını yapmışsın.
Şok oldum cok sasırdım.

Ustelık 7 aylık bır cocugun var ah canım afedersın ama ne bu acele keske ıkıncı evlılıgını hemen yapmasaymışsın.
Iyıce tanıyıp oyle evlenmeye karar verseymışsın.

Yalan soylemek kotu bır alıskanlıktır bırakması zor olur.
Capkınlık desen bır huydur.
Can cıkar huy cıkmaz derler artık ne yaparsın bılemıcem.

Cahillik cahillik.. Senin sorun sinava saatler kala arkadaslar hic calismadim, hangi konulara bakayim demeye benziyor.

Daha 23 yasindasin, iki evlilik her evlilikten bir cocuk! Insan biraz dusunerek hareket eder.

Simdi yok efendim olan olmus ne diye kizi uzuyorsunuz diyenler olacaktir ama gercek maalesef aci, ektigimi biciyorum dunyasi

Senin ailen bosansan arkanda duracak mi? Yasadigin yerde calisma imkanin var mi?

Eger bunlar varsa al kocani karsina guzelce konus, rahatsiz olduklarini belirt, hafiften bosanmayi dusundugunu de anlasin belki duzelir

bende alşveriş merkezlerinde bebekleriyle ilgilenen eşlerinin yanında çıtır kesen kocalara çok söverim

kadının haberi yok sanırdım meğer biliniyor ama ses edilmiyor

demek ki ağırlğın yok yumruğu masaya vursanda bi etkisi olmaz üzüldüm senın adına.

Temizlik yapmisim uyumsk uzereyim konuyu goruyorum ve cok uzuluyorum nedenn
Esinle sorunun oldugu icin degil
Herseyden ote sevfigini ve ozledigini soyledigin oglundan nasilll olurda ayri kalirsin
Birdr bebek yaparsin
Zaten aksam oldugunda inceden inceye vurmali biseyler dogru olmasi gereken bu
Dort gun balayinda kaldimda gozyasim durmadi benim 25 yasinda 2.evliligim 3 yasinda oglum
Iki oda yanda uyuyorda ben onu uyurken bile ozluyorumm ;$ ekim ayinda kurtaj oldum ha pismanmiyim evet ama hayirlisi daha ogluma ve bana yeni hayat kurmusken ve esimle bu bize fsxla gelir suanda diye istemedim
Kaldiki bebegim bir baska yerde uyurken nefes alirkan baska bi bebek yapmak bi kenara dursun
Hersey duzgun gitmez evet cunku gunah yapmissiniz
Hatalar yapmissiniz ardindan
Gox yaslarin icine icine akmiyormu benim suanda goxlerim dolu dolu...
Babada babadirda analik baskadir ya
Ya da ben daha cok seviyorum oglumu
Ailem bi hata sonucu bebegimi benden gizli karsi tarafa vrrir diye ben oglumu uc hafta is yerime goturdum
Evkendim annem babam cok seviyo oglumu bi haftalik evliyken yer yeribden oynadi oglumu sadece cuma cumartesi pazar alayim diye
Yeniyiz diye
Kisa sureligine ustelik... Iste boyle her insan turlu turlu
Esinde cocugu istemiyorsa senin gercegini sindiremeyen biriyle ne isin var guzelim agzinla soyluyorsun olan cocuklara oluyor diye. Daha ne diyeyim

Eski konularında varmış, bakmadım... Güzelim daha çok gençsin, evlilik için birşey diyemem de bu yaşta iki çocuk? Üstelik ilki için velayetle uğraşıyorsun (yorumlardan anladığım kadarıyla) Yazık inan yazık, o çocukların günahı ne?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…