• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim yanımda olmadı :(

ya tamam hatalıyım.keşke söylemeseydim.birincisi beni üzen eşimin davranışı.beni orda yapayalnız bıraktı.düşünsenize küçük bi çocuk gibi hissettim kendimi.herkes garip garip bakıyo suçlanıyosun.sanki adam öldürmüşsün gibi.ikinci zoruma giden şeyde k.validemin hareketi.herzaman eltimle bana unutun görmeyin affedin diyen kadın kızı için aynı şeyi yapmadı.her zaman ılımlı yaklaşır herşeye bu sefer neden olmadı.diyorumya eltimin öyle hataları olduki.bi tek insana bile hatta k.pederime bile duyurmadılar.ama benm yaptığımı yan komşu bile duydu anlattıklarını duydum kulağımla.onu geçtim k.pederimede söylediler.o cok kincidir şimdi her gördüğü yerde cok hata yaptın coook diyip duruyo bana.kendimi katil gibi hissediyorum inanın.hepsi beni kınıyor bunun için.bu kadar abartılması yanlış değilmi bunun.işte problem burda....

ya tamam hatalıyım.keşke söylemeseydim.birincisi beni üzen eşimin davranışı.beni orda yapayalnız bıraktı.düşünsenize küçük bi çocuk gibi hissettim kendimi.herkes garip garip bakıyo suçlanıyosun.sanki adam öldürmüşsün gibi.ikinci zoruma giden şeyde k.validemin hareketi.herzaman eltimle bana unutun görmeyin affedin diyen kadın kızı için aynı şeyi yapmadı.her zaman ılımlı yaklaşır herşeye bu sefer neden olmadı.diyorumya eltimin öyle hataları olduki.bi tek insana bile hatta k.pederime bile duyurmadılar.ama benm yaptığımı yan komşu bile duydu anlattıklarını duydum kulağımla.onu geçtim k.pederimede söylediler.o cok kincidir şimdi her gördüğü yerde cok hata yaptın coook diyip duruyo bana.kendimi katil gibi hissediyorum inanın.hepsi beni kınıyor bunun için.bu kadar abartılması yanlış değilmi bunun.işte problem burda....

bak eltinle sana demis:89: kizina dememis,kaynanam söle iyi böle iyi demeden önce bunu düsün,kizina deseeydide gelinim sen duy olurdu:36:
sen elsin hakli olsan bile haksizzsin anlayis bekleme hicbizaman:95:
yani özetle kizimin yanlislarini görmeyin duymayin ama sizinki asla unutulmaz ona göre adiminizi atin diyor kaynanatör:88:
zamanla unutulur bu essek sakasi, üzülme bosver takma bukadar:36:

belki kızacaksınız ama hatanın büyüğü sizde bence. görümce alınıp tepki vermiş, konuşup düzeltmek isteyince de muhtemelen olay hala taze olduğundan kızgınlığını belirtmiş. (bence eşek lafına alınması anormal değil, samimiyet olsa da oyunun da heyecanıyla sinir olmuştur.) eşinize anlatırken ağlayınca siz, eşiniz suçsuz yere kalbiniz kırıldı diye aşırı tepki vermiş. sonra da ablasının size bağırmadığını sizin hassasiyetiniz nedeniyle ağladığınızı anlayınca bu sefer de hatasının öfkesiyle size kızmış. basit bir olay sizin ağlamanız nedeniyle bu noktaya gelmiş bence. takmayın kafanıza. uzatırsanız eşiniz sizin yanınızda olmadan önce düşünmek zorunda kalır. kayıtsız şartsız sizi desteklemesi için hatalı olduğunuzda da kabul etmenizi tavsiye ederim. size güvenebilmesi lazım eşinizin.

eşinizin ailesi en sonunda eşinizin ailesidir. kızı ile gelini arasında tercih yapmak zorunda kalan kayınvalidenin seçeceği tarafı yadırgamayın. önemli olan eşinizin sizin yanınızda olmasını sağlamanız.

Canım keşke sen o lafı etmeseymişsin.. Yada ozur diledikten sonra olay bu kadar buyumeseymiş.. Yazık olmus,uzulme duzelir inşallah en yakın zamanda..

ben görümcemle o kadar yakın ve samimi olmamıza rağmen bende öyle bir laf kullanmam banada kullansalar bozulurum. ama şu var tabi yok ben oynamıyorum falan tripler bilmem neler o kadarda abartılmaması lazımdı. haa burda abartan sadece ablan değil ama sende hemen ağlayarak abartmışsın aslında yani olayların bu kadar büyümesinde seninde hatan var . oyunda söylediğim lafa alınmış yanlış anlamış beni özür diledim deyip konuyu kapatsaydın keşke ben öyle biri değilim vs vs diyerek kendi kendini doldurarak ağlatmışsın. ki hiç bir erkek karşısında ağlayan karısını görünce dayanamaz ve kim ağlattıysa üzerine yürür (tabi istisna odunlar vardır) dolayısıyla aile için daha büyük bir karışıklığa huzursuzluğa sebep olmuş olursun ki olmuş. bundan sonrası için zamana unutulacaktır çok takıp düşünme

Arkadaşım bu kadar kendini suçlu ilan etmenin anlamı yok.
Sen ne söylediğinden ve niyetinden emin değil misin, eminsin.
O kadar şaka hava da uçuşuyordu demişsiniz, olabilir gayet doğal bir cümle kurmuşsunuz siz.
Görümcenizin de hoşuna gitmemiş olabilir, bu da gayet normal.
Ama siz insan gibi gidip özür dilemiş ve yanlış anlaşılma olduğunu söylemişsiniz.
Demek ki siz fazla önemsiyor ve yakın görüyorsunuz bu insanları, onlar sizi görmüyor.
Görümcenizin yanlış anlaması tabi ki suç değil ama özürden anlamıyorsa da, kendi sorunu.
Bunu da herkes yapmaz.
Sizin verdiğiniz ve anlattığınız değeri hakettiklerini düşünmüyorum bu insanların.
Sizin bir suçunuz varsa, eşinizin ailesini bu kadar samimi görüp, iyi niyetlerine bu kadar inanıp,
bu şakayı yapabilmiş olmanız, demek ki öyle değilmiş.

arkadaşım bu kadar kendini suçlu ilan etmenin anlamı yok.
Sen ne söylediğinden ve niyetinden emin değil misin, eminsin.
O kadar şaka hava da uçuşuyordu demişsiniz, olabilir gayet doğal bir cümle kurmuşsunuz siz.
Görümcenizin de hoşuna gitmemiş olabilir, bu da gayet normal.
Ama siz insan gibi gidip özür dilemiş ve yanlış anlaşılma olduğunu söylemişsiniz.
Demek ki siz fazla önemsiyor ve yakın görüyorsunuz bu insanları, onlar sizi görmüyor.
Görümcenizin yanlış anlaması tabi ki suç değil ama özürden anlamıyorsa da, kendi sorunu.
Bunu da herkes yapmaz.
Sizin verdiğiniz ve anlattığınız değeri hakettiklerini düşünmüyorum bu insanların.
Sizin bir suçunuz varsa, eşinizin ailesini bu kadar samimi görüp, iyi niyetlerine bu kadar inanıp,
bu şakayı yapabilmiş olmanız, demek ki öyle değilmiş.

evet tam olarak bu işte.ben samimi olduğumuzu düşünmüştüm ki bu tür şakalar kendiside cok yapar.ben böyle bi tepkiyle karşılaşınca dondum kaldım zaten.demekki benm onları yakın görüdüğüm kadar onlar beni görmüyor....

İşte samimi gördüğünüz kişileri tanıma fırsatı size.
onun için her zaman söylüyorum,samimi ama mesafeli olunması gerek diye..
aile içinde olan birşeyi yan komşuya bile anlatmaları ne kadar çirkin bir davranış..
siz suçlusunuz,onlar haklı diyen kimse yok,
bundan sonra daha dikkatli olursunuz ama sakın
eşinizle huzursuz olmayın.bu konu bir şekilde halolur.
ama tekrar söylüyorum bu tarz kelimeler kullanmak,samimiyetin ifadesi değildir...

sizin yerinizde hissettim kendimi ya.benimde kalbimden geçen dilimdedir ama arkadaşların dediği gibi erkek tarafı ile kim olursa olsun fazla sıkı fıkı olursan bi yerden birşey patlak veriyor.çünkü ara sıra görüşülen birileri değiller hepsi ömürlük insanlar bi ömür kendimizi kasarak nasıl götürücez bu işleri bilmiyorum.biraz rahat en ufak şeyi ağzımızdan kaçırdığımızda böyle yanlış anlaşılıyor inanılmaz arada kalıyor eşler gelinler görümceler v.s ben fazla görüşmediğim için çok şükür böyle şeyler olmuyor biraz içlerine girdiğimde on lafımdan bir tanesi yanlış anlaşılıyor.benimde yanlış anladıklarım cabası.ne olur üzme kendini sen bi anlık gaf yapmışşın sende insansın.sende pot kırabilirsin rahat ol biraz.demesen iyi olurdu belki ama sende taş değilsin sakın üzülme canım.görümcen bir kelime yüzünden bütün ortalığı duman ediyorsa seninde şamına göre şerbet vermen gerek diye düşünüyorum.

bende görümcelerimle samimiyimdir ama aramızda asla bu tarz şakalar olmaz olamaz
ben kaldıramam onlara yapmam onlarda bana yapmaz:19:
birinci hatan bu ne kadar samimi olsanda bu şekilde konuşma onların sana konuşmasına da izin veme:20:
diğer hata da eşinde eğer eşin ablasının üzerine yürümeseydi bu olay büyümezdi ama eşin hangi akla hizmet böyle birşey yapmış anlamadım
neyse sonuçta olan olmuş bundan sonrası için daha mesafeli ol derim
bu olayıda üsteleme artık

bence de sorun samimiyetinizden kaynaklaniyor.
benim gorumcelerim de bana aynen boyle davranir ve ben hic hosnut degilim.
surekli igneliyorum nasil konusuyorsunuz oyle falan diye ama anlayan yok kafalarina girmiyor maalesef.
sinir tanimiyorlar hic...
bence siz de araya mesafe koysaniz iyi olur. yani herkes nerede duracagini bilsin.
tamamen siz hatalisiniz demiyorum yani eger surekli size soylenen bir lafsa bu, sizin de onlara soylemeniz cok normal.
kotu soz kucuge soylenince normal de buyuge soylenince niye anormal oluyor?
eger size soyleniyorsa iyi yapmissiniz soylemissiniz, onlar da sizle boyle konusmasin o zaman.
keske siz en basindan sinirinizi cizseydiniz o zaman ne onlar size bu tur kelimeler kullanirdi ne de siz onlara be cumleyi darf ederdiniz.

Soylenecek bir laf degil ....
Bi de siz olayi buyutup aglamaya baslamissiniz asil siz samimi gelmediniz bana ...
Benim abim esi icin uzerime yuruse ne ben ne de annem bir daha konusmaz ....
Ben de her ne sebepten olursa olsun benim yuzumden esi ablasinin uzerine yurutmem.....

oyunun keyfi ile dalgınlıkla öylesine çıkıvermiş bir laf olabilir.
ama henüz 5aylık evlisin.

bakışlar senin üzerinde. öncesinde tanışıyor olabilirsin. ama artık gelinsin.

ayrıca kendi ablanızda olsa üzülür kızabilir.

onlar unuttu,ve yüzünüze gülüyor ise kıymetini bilin. sizde ister unutmayın ister unutun ama eşinizi de arada bırakmayın. dilinize de hakim olun.
ne kadar iyi anlaşırsanız anlaşın dilinize elinize hakim olun. karşınızda ki eşinizin ailesi olduğunu unutmayın. bir yanlış tüm doğruları götürür.

soylenecek bir laf degil ....
Bi de siz olayi buyutup aglamaya baslamissiniz asil siz samimi gelmediniz bana ...
Benim abim esi icin uzerime yuruse ne ben ne de annem bir daha konusmaz ....
Ben de her ne sebepten olursa olsun benim yuzumden esi ablasinin uzerine yurutmem.....

bu şekilde konuşmanız çok garibime gitti açıkcası.benim hayatta en korktuğum şey insanların ben yanlış anlamasıdır.cok üzüldüğüm için ağladım ben.yani samimiyetsizliğe nasıl vurdunuz bunu anlamadım...:20:

sen onun sana yaptigi sakalara guvenerek soylemissin ama gorumcen buyuk oldugunu ve kendini saydirmak istiyor canim, ayni benim gorumcem gibi seni anlayabiliyom huy iste
herkez arkadasa yuklenmis ama gorumcesi de hic dikkat etmiyormus dediklerine, o da ona guvenerek agzindan cikmis bi laf, bundan sonra sende kendine saka yaptirma kafana da takma unutulur gider zamanla

Son düzenleme:
Back
X