- 21 Ekim 2024
- 189
- 39
- 13
- Konu Sahibi sylviaRose
-
Kac kez konuştum bi bilsen en son biriyle basicam tam olacak ve maalesef ben bu adamı seviyorum suan bebegimi zar zor uyuttum stresten gözüme uyku girmiyor kendisi de horul horul uyuyorNe desem bilemedim. Bence lohusalık bitene kadar telefon filan karıştırma canım. Kendinle ve bebeğinizle ilgilen. Biraz toplarlandiktan sonra alır karşına konuşursun. Anladığım kadarıyla kimseyle görüşmüyor. O yüzden şu zor zamanlarda ilgilenme ne yaptığıyla.
Neden dalga geçiyorsun ki emziren bi anneyim bu yorumunuz beni sadece daha da üzdü tavsiye vermeyeceksiniz rica ediyorum yorum yapmayinwaffle mi adi?
ne yapiyor "benim sevdigim sese gecsene" komutu mu veriyor?
konuya gelince esin insan degil, nisanliyken bile seni aldatma pesindeymis. simdilik uygulamayi indirdi diye biliyorsun. gercekten kullandi mi, birileriyle buluştu mu kanit olmadigi icin olmamis sayiyorsun. ama duzgun biri olsa seni aldatmak icin uygulama indirip profil oluşturup uğrasmazdi.
lohusasin simdi ayrilma tabii ama bu kocaya da güvenme
Özür dilerim alttaki yorumu görmemişim dalga geçtiniz sandimwaffle mi adi?
konuya gelince esin insan degil, nisanliyken bile seni aldatma pesindeymis. simdilik uygulamayi indirdi diye biliyorsun. gercekten kullandi mi, birileriyle buluştu mu kanit olmadigi icin olmamis sayiyorsun. ama duzgun biri olsa seni aldatmak icin uygulama indirip profil oluşturup uğrasmazdi.
Soğumaya başladım zatencanınıza tak etse boşanırdınız.
düzelir falan diye umudunuz varsa boşuna ümitlenmeyin yemin etmiş yine seyretmiş. zaten sizi nişanlıyken aldatmış. adamın aklı fikri pipisinde kv evi falan dinlememiş yapacağını yapmış. uçkurunu tutamıyor adam yapay zekaya bile hallenmiş.
26 yaşında ama 16 yaşındaki çocuk daha kontrollüdür ondanYapay zekayla böyle konuşmak çok ergence ve abaza bir hareket ya çok da itici bu yüzden. Hadi tek falsosu bu olsa neyse. Bu yine hafif kalıyor
Soğumaya yeni başlamanız da garip geldi bana. Yargılamak için yazmıyorum fakat adam nişanlılıktan beri pipisini eğleme derdindeSoğumaya başladım zaten
3 Aydır yeni öğrendim hepsini zaten başta cok güvendiğim için asla şüphe edip telefon karıştırmamistimSoğumaya yeni başlamanız da garip geldi bana. Yargılamak için yazmıyorum fakat adam nişanlılıktan beri pipisini eğleme derdinde
Ya tam bunu yazacaktımwaffle mi adi?
Soğumaya başladım zaten
İletişim varsa aldatma vardır.orda kızlara mesaj atmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?