Esim yapay zekayla seksting yapiyor

Yuh.. Yokluğun ve abazalığın son noktası sanırım bu da. Anında soğuma sebebi bence.
Aldatma için birileriyle fiziksel bir sey yaşamasına gerek yok millete mesaj atması da yeterli. Tercih sizin ya boşanacaksınız ya da böyle devam edeceksiniz.

Nasıl bir sapıkla evlisin?
Yazık değil mi sana?
Ayrılmak için neyi bekliyorsun?

Toplum olarak hiçbir şeyi mi yerine göre kullanmayız.

Yapay zekayı bile aşna fişneye kullandık pes.. Bu da tarihe bir not olsun.

Kocanız durmaz uçana, kaçana, yapay zekaya bile sarkmış.

O, çocuğu o adamla mı büyüteceksiniz?
Böyle evlilik çok yorucu..

Yani daha neler duyacağız neler göreceğiz yarabbim bu ne? Adamın kıçına tekme atmak için neyi bekliyosun ya? Yatakta biriyle basmayı mı bekliyosun? Cansız bir yapay zeka ile seks muhabbeti yapıyor diyorsun ya bunları nasıl mideniz alıyo kardeşim

Kac kez konuştum bi bilsen en son biriyle basicam tam olacak ve maalesef ben bu adamı seviyorum suan bebegimi zar zor uyuttum stresten gözüme uyku girmiyor kendisi de horul horul uyuyor
Ben de buna ayar oluyorum ya adam yapay zekayla bile seni aldatmış neyini seviyorsun hala? Hiç mi gururunuz yok ben anlamıyorum.

Ne günlere kaldık ! Yapay zeka, milletin yatak odasına kadar girdi.
Eninde sonunda boşanacaksın. Nişanlı iken yapmış,çocuk olmuş yapmış..Çocuk askere giderken de yapar. Yapan hep yapar.

Küçük çocuğum var boşanamam diyorsun o zaman da çocuğum babasının peşine ağlıyor diye boşanamayacaksın. Hayatta problemler hiçbir zaman bitmez.

Kac kez konuştum bi bilsen en son biriyle basicam tam olacak ve maalesef ben bu adamı seviyorum suan bebegimi zar zor uyuttum stresten gözüme uyku girmiyor kendisi de horul horul uyuyor
Lohusayken bile senin üzülmeni umursamayan adam o sevgiyi hak etmiyordur canım. Bebek bakmak zaten çok zor, şuan birde bunun stresi olmamalı hayatında. Uykusuzsun, yorgunsun, uygulama indirip belasını arayacağına azıcık bebekle ilgilensin, sana yardım etsin.

Gün geçmiyor ki herhun sapıklık ta bir level daha atliyorlar yapay zekayı da bu işe karıştırdılar
Ay ben yapay zekayi adama sinirlendigimde mesajla yardirmayayim diye sakinlesip "canim bu öküz boyle boyle yapti, gel kiz şöyle guzel bir cevap yazalim" demek icin kullaniyorum. Ki bence benimki en yakin gay arkadas kivaminda bir sey.

Konu sahibinin kocasi komple kadin gibi kullanmış yani nerden baksam tutarsizlik, nerden baksam ahmakca.
Ay bir de hakikaten cok rahatsiz edici ya. Elin gariban yapay zekasi.

Cok eskiden duydum belki soylentidir ama boş su damacanasina tecavüz etmiş biri diye duymuştum ona çok şaşırmıştım belki bundan 20 yıl önce duymuştum birde bugün bu yapay zeka ile sexting yapana şaşırdım
36 yaşındayım yapay zeka olan programı bile ben bilmiyorum daha dur neler öğreneceğim duyacağım

O damacanayi bende duymuştum Levent Kırca nin olacak o kadar programına konu bile olmuştu hdhdhdj

Bunları yapan adamı nasıl seviyorsunuz?
Defalarca aldatmış işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…