• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esim yegenine ilgi duyuyor olabilir mi..

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
Biliyorum basligi okuyunca yok artik daha neler diyeceksiniz ama olaylari aynen anlaticam ne tepki vereceginizi merak ediyorum. ...
Ikimizde calisiyoruz . Guneydogudayiz. Lojmanim fare bocek vs. Ne ararsan var. Bir yildir dugun borclarini odemeye calisiyoruz. Cogu zaman ise sefer tasiyla yemek götürüyorum ki paramiz disari gitmesin. Ustume basima vs hic bisey almiyorum. Borcumuz cok diye.
Dun evdeyken esimin telefonuna abisinin kizindan msj geldi. Hani para gondericem diyordun ama hala ses seda yok diye. Bende neden para gondericem diyosun bizim girtlaga kadar borcumuz var. msji gormesem gonderecektin dimi dedim yok ben ona öylesine soyledim dedi. Neyse dedim . Ayni gun öğlene dogru biz sacma sapab konulardan dolayi tartistik. Bende olmuyo bu is ayrilalim demeye getirdim. O da git ac davayi imza atarim dedi. Ben avukata dilekce vermek icin evden ciktim. Bazi prosedurler geregi veremedim ama konustuk avukatla. Sabaha kadar beni bi kere olsun aramadi. Sabah nobetten cikti geldi. Konustuk ve baristik. Bes dk sonra bi msj sesi geldi telefonuna. Bakti tuvalete gitti. Ben o tuvaletteyken baktin msji hemen silmis. Ama arama dokumunde yegeninden msj geldigi gozukuyor. Sadece numara olarak kaydetmis. Isim yok. Gecmise baktim telefonundan meger ben avukata giderken ben evden cikar cikmaz onu aramis. O da buna daha sonra msj atmis. Ayrıca whatshap ta onunla yapyigi tum konusmalari da silmis.
Yine birbirimize girdik. Neden sildin diyorum aramizda huzursuzluk olmasin diye diyor. Nasil inanicam ki tum msjlar ve whatshap iletileri silinmis . Madem bisey yok neden sildi. Ha bide ona muhakkak para gondericem diyor. Ramazanda nafakama karisamazsin ben o parayi ina vericem ogrenci o diyor. O kadar ac fakir insan varken neden o diyorum .kaldi ki esim bu kizi daha once bir yil dersaneye gondermis. Yani dersana taksitlerini odemis. Kizin anasi babasi sag durumlari iyi. offf en son aranda onunla ne var dedim. Sinir krizi gecirdi. Kapinin camini indirdi. Birakicam seni birakmazsam namussuzum dedi.
Paramiz yokken kiza para vericem diyen kendisi. Tum msjlari silen kendisi. Yinr suclu ben. Siz olsaniz ??????

Son düzenleyen: Moderatör:
yegene ilgi duyulur mu? para gondermek istiyor diye ilgi mi duyuyor diyorsunuz? bu yuzfrn mi bosanalim dedi iz yani????

para gondermesini istememenizi anlayabilirim ama esinizin sapik oldugunu dusunuyorsaniz bence bosanmaniz esiniz icin en hayirlisi olur..

Burda o kadar şey okuduk ama bu kadrıda olamaz.
hem yigeni okuyomuş para göndermek istemiş... ne varki bunda.. ha borcunuz cokken göndermeye calışması istemesi üzücü evet.ama boşanma derecesine getiricek bi konu degil. adam sizi yigeniyle aldatmaz. dışarda onca hatun varken:ssz:

Biliyorum basligi okuyunca yok artik daha neler diyeceksiniz ama olaylari aynen anlaticam ne tepki vereceginizi merak ediyorum. ...
Ikimizde calisiyoruz . Guneydogudayiz. Lojmanim fare bocek vs. Ne ararsan var. Bir yildir dugun borclarini odemeye calisiyoruz. Cogu zaman ise sefer tasiyla yemek götürüyorum ki paramiz disari gitmesin. Ustume basima vs hic bisey almiyorum. Borcumuz cok diye.
Dun evdeyken esimin telefonuna abisinin kizindan msj geldi. Hani para gondericem diyordun ama hala ses seda yok diye. Bende neden para gondericem diyosun bizim girtlaga kadar borcumuz var. msji gormesem gonderecektin dimi dedim yok ben ona öylesine soyledim dedi. Neyse dedim . Ayni gun öğlene dogru biz sacma sapab konulardan dolayi tartistik. Bende olmuyo bu is ayrilalim demeye getirdim. O da git ac davayi imza atarim dedi. Ben avukata dilekce vermek icin evden ciktim. Bazi prosedurler geregi veremedim ama konustuk avukatla. Sabaha kadar beni bi kere olsun aramadi. Sabah nobetten cikti geldi. Konustuk ve baristik. Bes dk sonra bi msj sesi geldi telefonuna. Bakti tuvalete gitti. Ben o tuvaletteyken baktin msji hemen silmis. Ama arama dokumunde yegeninden msj geldigi gozukuyor. Sadece numara olarak kaydetmis. Isim yok. Gecmise baktim telefonundan meger ben avukata giderken ben evden cikar cikmaz onu aramis. O da buna daha sonra msj atmis. Ayrıca whatshap ta onunla yapyigi tum konusmalari da silmis.
Yine birbirimize girdik. Neden sildin diyorum aramizda huzursuzluk olmasin diye diyor. Nasil inanicam ki tum msjlar ve whatshap iletileri silinmis . Madem bisey yok neden sildi. Ha bide ona muhakkak para gondericem diyor. Ramazanda nafakama karisamazsin ben o parayi ina vericem ogrenci o diyor. O kadar ac fakir insan varken neden o diyorum .offf en son aranda onunla ne var dedim. Sinir krizi gecirdi. Kapinin camini indirdi. Birakicam seni birakmazsam namussuzum dedi.
Paramiz yokken kiza para vericem diyen kendisi. Tum msjlari silen kendisi. Yinr suclu ben. Siz olsaniz ??????
Sırf para göndereceğini saklamak icin size yalan söylemiş kabul, bu sürekli hale gelmemeli kabul ama ilgi duymak bunun neresinde? Insan Abi'sinin kızına öz ve öz yeğenine ilgi duyar mı? Nasıl bir mantık kurdunuz pes dogrusu!

yegene ilgi duyulur mu? para gondermek istiyor diye ilgi mi duyuyor diyorsunuz? bu yuzfrn mi bosanalim dedi iz yani????

para gondermesini istememenizi anlayabilirim ama esinizin sapik oldugunu dusunuyorsaniz bence bosanmaniz esiniz icin en hayirlisi olur..

Para gondermesini istemiyorum evet cunku hamileyim ve bebegimiz icin ayirmasini istiyorum. Ama o israrla o kiza inatla para gondermek istiyor. Gerekirse ramazanda nafakami ona veririm ama ona para gonderirim diyorm kizin ailesinin durumu iyi. Madem icinde bisey yok o halde neden tum mesajlar siliniyor . Kardesce madem neden onu aradiginin kayitlarini siliyor.
Bilincaltinda gizliden gizliye ilgi duyuyor evet bunu dusunuyorum
Ama ben gecr gunduz demeden calisirken o inatla o kiza gerekirse ramazan nafakami veririm ama para gonderirim diyorsa bosanmamiz ikimiz icinde hayirli olur.

Canım öyle şeyler duyuyoruz ki artık kime neye nasıl inanacağımızı şaşırdık. Yeğen kaç yaşında? Evet iletileri silmesi kötü ama net elle tutulur, gözle görülür birşeyler bulmadan ortalığı karistirma. Varsa böyle birşey (ki çok çirkin) en azından mahkemeye sunacak delilin olsun. Allah yardımcın olsun.

Ben bu konudan sunu cikardim.para meselesi ve sizin gormenizi istemesigi icin silmistir mesJlari..Hic yigene karsi bir his olurmu yahu! Lutfen bukadar kotu dusunmeyin.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Sırf para göndereceğini saklamak icin size yalan söylemiş kabul, bu sürekli hale gelmemeli kabul ama ilgi duymak bunun neresinde? Insan Abi'sinin kızına öz ve öz yeğenine ilgi duyar mı? Nasıl bir mantık kurdunuz pes dogrusu!

Ilgiyi acik acik duyuyor demiyorum zaten ben. Bilincaltinda duydugunu dusunuyorum.
Madem kardesce konusuyolar mesajlasiyolar neden HERSEYI SILIYOR!!!!!!!!!! BEN AGLAYA AGLAYA AVUKATA GIDERKEN NEDEN BEN EVDRN CIKAR CIKMAZ ONU ARIYOR

Ben bu konudan sunu cikardim.para meselesi ve sizin gormenizi istemesigi icin silmistir mesJlari..Hic yigene karsi bir his olurmu yahu! Lutfen bukadar kotu dusunmeyin.

Hanımefendi kotu dusunmek isteyen ben degilim zaten ama dusundurtuyorlar. Onlarin ailesi hep akraba evliliği
Yani bu biraz normalize ediliyor diyebilirim. Abisi teyze kiziyla evli.bunu da gulerek anlatiyorlar. Yadsinamaz bi gercek.
Canım öyle şeyler duyuyoruz ki artık kime neye nasıl inanacağımızı şaşırdık. Yeğen kaç yaşında? Evet iletileri silmesi kötü ama net elle tutulur, gözle görülür birşeyler bulmadan ortalığı karistirma. Varsa böyle birşey (ki çok çirkin) en azından mahkemeye sunacak delilin olsun. Allah yardımcın olsun.

Delirecegim ya.
Adam msjlasiyor konusuyor arama kaydini siliyor.ben suphelenince de cami kapiyi indiriyor.

Burda o kadar şey okuduk ama bu kadrıda olamaz.
hem yigeni okuyomuş para göndermek istemiş... ne varki bunda.. ha borcunuz cokken göndermeye calışması istemesi üzücü evet.ama boşanma derecesine getiricek bi konu degil. adam sizi yigeniyle aldatmaz. dışarda onca hatun varken:ssz:

Ne demrk ne var ya. Sefer tasiyla is yerime yemek goturuyorum ben. Bana gelince durumumuz yok diyor. Ona gelince ogrenci diyor. Var mi otesi

Tesaduf de olabilir evet dusundugunuz sey de olabilir, ensest cok sIk karsilasilan bir sey. Ama daha cok kanit lazim. Ben de suphelendim ama pat yapistiramadim

Madem bukadar supheleniyorsunuz esinizin boyle birsey yapabilecegini dusunuyorsunuz daha yogun bir takibe alin..umarim siz yanilirsiniz.benim midem bulandi'yakistiramadim dogrusu.😳

Ya suphelenmemi neden bu kadar anormal gordu anlamiyorum
Msjlr arama kayitlari siliniyo
Ben şüphelenince adi tü kaka oluyorum

Haksiz degilsiniz ikidir ayni tip konular aciliyor ve bu toplumda cok yaygin ensest iliski. Cok cirkin bisey ve insanlarin cogu bunu kabul etmek istemez. Hatta ayni ev icinde babanin kizina istismar ettigini gormezden gelen bir anne modeli vardir cogu zaman. Dusunsenize annesi gormek inanmak istemiyor baska insanlar nasil inansin bu duruma? Bir de dedigin gibi akraba evliligi adi altinda normallestirilmis ensest var. Ben istismara ugramis cocuklarla calistigim icin hic sasirmadim 5 yasindaki kizina istismar edeni gordukten sonra her seye ihtimal veriyor insan. Bence niyetiniz bosanmak degilse daha cok kanit arayin bi yerde ortaya cikacaktir ne oldugu. Tamamen farkli bi durum da cikabilir belki. Ona nasil davraniyor ki yan yanayken esiniz?

Valla olabilir mi olabilir..

Neler okuduk gördük...

Kk'da baldızıyla düşüp kalkan adamın icraatlerine tanık olmadı mı gözlerimiz ?

Ben yine de tedbiri elden bırakma derim sana..

Ayrıca size saygısı yok

hem konu sahibesi haklı bir adam whatsappdan habire yegeniyle para meselesini mi konusuyor ?

Neden silinir ki ?

Ben haklı olabilecegini düşünüyorum senin...Takibe al..Bu tip şeylerin gerçek oldugunu hepimiz biliyoruz hanımlar yapmayın..Kadın şüphesini dile getiriyor..

Bencede yok ama sizin nasiil dikkatinizi cekti

Saygısı olan adam oturur güzellikle anlatır durumu izah ederdi canım..

Sen de en azından bir seferligine söz verdi diye bu durumu sineye çekebilirdin..

Ama eşin saygısız bir biçimde ayranı yok içmeye faytonla gider s.... misali ille de yegenine şirin görünmek maksadıyla karısının gözündeki itibarını zedelemekten çekinmiyor..

Böyle adam saygılı bir adam degildir bana göre..

hadı dıyelım sade ce para yollayacak pekı o zman bu kız neden sureklı mesaj atıyo ve nedn
watsap mıdır nedır onda gorussmeler sılınıyoo bısey olmayan ınsan yazışsa bıle sen tepkı verdıgı zaman al o zamn al yyazısmalara bak bıse varmı demesı lazım ben kıllandım bu işten

Back
X