• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esim yegenine ilgi duyuyor olabilir mi..

tamamen hüsnü kuruntun canım. Yigen bu ya.Dünyanın en güzel en tatlı mahlukatları.. halayım bende ve yigenımle aramda sadece 8 yaş var. ben 29 o 21 yaşında..Halammmmm der dünyam değişir..Sacmalıyorsunuz sadece para gondermesi gereken bir durum bir söz olmuştur sizinle arası bozulmasın diye söylemiyordur.

Yan yanalarken nasillar yegeniyla nasillar konu sahibi? Sordum ama gormediniz sanirim :)

Boşanmayı çok kolaya indirgemişsiniz.
Eşinizin mesajları silmesi evet şüphe uyandırıcı ama ona ilgi duyduğu anlamına da gelmez bence.

Soruyorum size neden mesajları sürekli silinir her konuşmada para meselesini mi konusuyor bunlar ?

Şüpheye meyil vermişler açıkçası..

Madem bukadar supheleniyorsunuz esinizin boyle birsey yapabilecegini dusunuyorsunuz daha yogun bir takibe alin..umarim siz yanilirsiniz.benim midem bulandi'yakistiramadim dogrusu.😳

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Benimde midem kaldiracak degil
Ama neden o kiza karsi bu kadar takintili
Neden illa ki ona para vermek istiyo
Olmadi nafakami veririm diyor
Yani illa bi yolunu bulacak para göndermek icin
Haksiz degilsiniz ikidir ayni tip konular aciliyor ve bu toplumda cok yaygin ensest iliski. Cok cirkin bisey ve insanlarin cogu bunu kabul etmek istemez. Hatta ayni ev icinde babanin kizina istismar ettigini gormezden gelen bir anne modeli vardir cogu zaman. Dusunsenize annesi gormek inanmak istemiyor baska insanlar nasil inansin bu duruma? Bir de dedigin gibi akraba evliligi adi altinda normallestirilmis ensest var. Ben istismara ugramis cocuklarla calistigim icin hic sasirmadim 5 yasindaki kizina istismar edeni gordukten sonra her seye ihtimal veriyor insan. Bence niyetiniz bosanmak degilse daha cok kanit arayin bi yerde ortaya cikacaktir ne oldugu. Tamamen farkli bi durum da cikabilir belki. Ona nasil davraniyor ki yan yanayken esiniz?
Yan yanayken yegenim de yegenim diyor cok onem veriyor.
Niyetim bosanmak degil onu seviyorum ama ben kelle koltukta güneydoğunun bi ilinde işe sefer tasiyla yemek gotururken esimindr bu kiza bi kadar sefkat merhamet adi artik her neyse gostermesine tahammülüm yok.
Ayrica benim en cok takildigim nokta şu neden arama kayitlarini msj lari siliyor. Demekki benim görünce huzursuzluk duyacagim bir konu var.
Ve ben bunu bilmiyorum. Sakliyor benden. Ikisi arasında her ne konustuysa yazistiysa benden gizlenmesi dogru mu ben onun karısıyım. ......
O kiz yuzunden bizim bu hale gelmemiZ Dogru mu

Benimde midem kaldiracak degil
Ama neden o kiza karsi bu kadar takintili
Neden illa ki ona para vermek istiyo
Olmadi nafakami veririm diyor
Yani illa bi yolunu bulacak para göndermek icin

Yan yanayken yegenim de yegenim diyor cok onem veriyor.
Niyetim bosanmak degil onu seviyorum ama ben kelle koltukta güneydoğunun bi ilinde işe sefer tasiyla yemek gotururken esimindr bu kiza bi kadar sefkat merhamet adi artik her neyse gostermesine tahammülüm yok.
Ayrica benim en cok takildigim nokta şu neden arama kayitlarini msj lari siliyor. Demekki benim görünce huzursuzluk duyacagim bir konu var.
Ve ben bunu bilmiyorum. Sakliyor benden. Ikisi arasında her ne konustuysa yazistiysa benden gizlenmesi dogru mu ben onun karısıyım. ......
O kiz yuzunden bizim bu hale gelmemiZ Dogru mu

bana da şüphe uyandırıcı hareketler var gibi geldi :26: ailesinin okutmaya durumu hiç olmasa anlarım da nafakasındna kesipte para göndermek kadar mühim olan nedir ne gerek var :44: neden mesajlar siliniyor :44: insan amcasıyla ne mesajlaşır ki sürekli :44:

umarım bu olayın altından pis bişeyler çıkmaz :25:

suan herkes konduramıyo olabilir ama olur arkadaşlar durumlarıda iyyimiş yegenın napıcak parayı acaba kullanıyo kocanızı besbesli kocanızda ilgi duyu yo ki parayı yolluyo herseyi geçtim benım çolugum cocugumu rızkını niye yegen yiyicekmiş boşanma sebebi dir bu aralarında hiçbişe olmasa bile para falan yollayamaz ya insanlar aklını peynır ekmekle yemiş valla sanane yiğennden acaba bır durumm var tehtıt mi edıyo kız para yolla diye babası duysa ayrıca ne der... takipte olun buluşyorlarmı illa açık vercektir konuşmlarıda yakalamının bır yolu vardır mutlaka.... umarım bız kötüye yormusuzdur öyle birsey yoktur iğrenç birsey çünkü.... yegenlede konuşmayı deneyın bakalım o dıycek arayın sorun neymış derdi kocanızla napıcakmış parayı illa açık verır oda..

Son düzenleme:
Polisin biri yegenine asik olmuştu. Evlenmelerine izin verilmeyince intihar etmisti adam. Kizin adi da Esra'ydi. Vayy yillar önce okumustum gazetede.
Akraba evliligiyle ensesti birbirine karistirmayin bu arada. Teyze kiziyla evlenmekle, yegenine ilgi duymak ayni sey degil.
Ayrica bence esiniz para mevzusuna kizacaginiz icin silmistir. Ya da yegeniyle dertlesiyodur falan. Sizin hakkinizda olumsuz seyler yazdiysa gormenizi istemez. O sebeple silmistir.

hem konu sahibesi haklı bir adam whatsappdan habire yegeniyle para meselesini mi konusuyor ?

Neden silinir ki ?

Ben haklı olabilecegini düşünüyorum senin...Takibe al..Bu tip şeylerin gerçek oldugunu hepimiz biliyoruz hanımlar yapmayın..Kadın şüphesini dile getiriyor..
Bende bunu soyluyorum iste neden siliniyor madem cok kardeşçe ben fesat dusunuyorum madem ortada bisey yok neden bu saklamalar silmeler gizlemeler
.
Saygısı olan adam oturur güzellikle anlatır durumu izah ederdi canım..

Sen de en azından bir seferligine söz verdi diye bu durumu sineye çekebilirdin..

Ama eşin saygısız bir biçimde ayranı yok içmeye faytonla gider s.... misali ille de yegenine şirin görünmek maksadıyla karısının gözündeki itibarını zedelemekten çekinmiyor..

Böyle adam saygılı bir adam degildir bana göre..
Aynen oyle ya duygularimin cok guzel disa vurumu bu.. Esim yegenine sirin gozukmek icin benim gozumdeki itibarini zedelemekten cekinmiyor..
Para gonderemeyecegim dedim diye aciklama yapmaya calisti aslında ama ben aranizda ne@ Var deyince delirdi .
Cami kapiyi indirdi. Ben baska ne dusunebilirim anlamadim gerçekten. Ailesinde akraba evliligi mevcut ve bu durum abes karsilanmiyor hatta tanidik iyidir deniyor
Ama biz bastan konusup anlasmistik kimseye para gondermek yok demistik. Esim simdi ramazan nafakami verecegim diye tutturdu.
Ayrica kiz 18den kucukse esiniz hapse de girebilir sayet boyle bi durum varsa
Kiz 20 yasinda.
hadı dıyelım sade ce para yollayacak pekı o zman bu kız neden sureklı mesaj atıyo ve nedn
watsap mıdır nedır onda gorussmeler sılınıyoo bısey olmayan ınsan yazışsa bıle sen tepkı verdıgı zaman al o zamn al yyazısmalara bak bıse varmı demesı lazım ben kıllandım bu işten

Iste bende bunu soyluyorum.
madem bisey yok bi pislik yok
Neden sildi arama kaydini mesajlari.
Ve neden ben evden cikar cikmaz.
Yazdigi seyleri gorsem suphe etmezdim zaten

bir para meselesi nasıl ilişkiye gelmiş anlamadım.hadi farklı bir davranış,farklı bir söz olsa belki diyeceğim:31:
benim oğlum teyzesine tapar,çok çok sever.hatta kardeşim kaç senelik evli olmasına rağmen eniştesini kabullenemedi bu şimdi farklı hisler beslediğini mi gösterir:34:

ayrıca ben küçükken benim amcam bana çok düşkünmüş.işten gelir yemek yemez benle ilgilenirmiş.ne zaman evlenmiş yengem uzaklaştırmış benden.bana olan ilgisini kıskanmış ve hala aramızda uçurum var amcamla.arada aklıma gelir çok üzülürüm:50:

kız ve kızın ailesi duysa böyle bi yakıştırmayı en iyisinden sizi parçalarlar :52:
sırf para gönderecek diye dayı/amca-yeğene nasıl böyle bi yakıştırma yaptın

aralarında bir şey olduğunu sanmıyorum. paraya ihtiyacı var sanırım yiğeninin.para göndermek istiyor eşiniz siz kızarsınız diye de sizden gizlemiştir konuşmaları

Yuhh artık diyorummm yaaa...
Yeğenlerimi düşünüyorum onlarda kocaman adamlar şimdi ...ama benim gözümde çocuğum gibidirler yaa nasıl böyle bir şey düşünürsünüz...
Bende üniverisite okuyanlara para gönderirim. Ailesinin durumu iyimi kötümü bakmam..İyiden kasdınız ne acaba yani para istediine göre demekki var bir sıkıntısı.
Muhtemelen Dayısı yani eşiniz..Valla eşim bana böyle bir şey ima etse bile anlını karışlarım nasıl böyle bir şey düşünürsün diye..
Ayrıca güneydoğuda yaşamanın dışında kelle koltukda çalışan ve sıkıntı çekende eşiniz. Yani sefertası ile yemek taşıdım diyip durmuşsunuz ..özverimi oldu bu şimdi. Bide sabah konuşup 5 dk da haledilcek bir olayda koşa koşa avukata gidip boşancam demek nedir allahaşkına..
Ben biraz sizi hatalı buluyorum doğrusu...Eşinize karşı agresifsiniz muhtemelen ve oda birçok şeyi saklamak zorunda kalıyor demekki. Belki siz boşancam dedikten sonra dertleşti yeğeniyle sizin hakkınızda konuştu belkide

Biz mi fesatız millet mi optimist...Şaşırdım kaldım birşey diyemiyorum..

17 aylık bebelerin tecavüze uğradığı..Ensestin oldugu ama yıllarca gizlendigi..6 yasındaki bebelerin diri diri yakılarak can verdigi şu caaaaanım ülkemde buda kadarıda olamaz yuuhhh artık demeyi ne çok isterdim :)

Oluyor..Ama keşke bunu ona hemen dillendirmeseydin...İçinde tutsaydın ve herhangi bir ispatında yüzlerine çarpsaydın..

Şimdi bu konuda sana haksızsın diyemem çünkü eşinin seni anlamadığı aşikâr o evde bostan korkuluğu degilsin..İlgi görmek kıymet görmek en az yegeni kadar beni de el üstünde tutsun diyorsun haklısında..

................msj tekrarı

Son düzenleme:
ben ortada bu raddeye gelecek bişey göremedim doğrusu. yani bence eşiniz sizden çekindiği için öyle davranmış olabilir. kavga edip hemen avukata gitmişsiniz. belli ki amca/dayı-yeğen olarak iki sıkı arkadaş olabilirler ki eşiniz de ettiğiniz kavgayı ona anlatıp dertleşmek istemiş olabilir. belki orda bikaç hoşunuza gitmeyen söz vardır o yüzden silmiştir. tam emin olmadan fevri davranmayın bence. takibe alın gerekirse kızın anne babası ile konuşun. yoksa mazallah iftira derler siz haksız duruma düşersiniz...

Yegenin hani para gondericektin diye mesaj atmasi normal degil. Mesajlarin silinmesi normal degil. Mesele sadece para gonderme olsa bile kavga cikaririm. Anneye babaya para gondermeye tamam. Ama yegene istemem bu sekilde. Eminim kiza ailesi yetecek kadar para veriyodur kredi falan da aliyodur. Daha olmuyosa girsin ise calissin. Ben muhendislik okudum 5 yil boyunca calistim hep. Babamin durumu cok iyidir o bmwyle gezerken ben calistim.

Hadi kiz cok fakir olsun hic parasi yok calisamiyo falan oyle yuzsuz bir mesaj atilir mi dayiya yollamadiysa beklersin yollamasini. Arada tuhaf bi samimiyet var.

Sizler dayiniza o gozle bakmiyor olabilirsiniz ama insanlar o kadar masum degil. Her seyden suphe duyar olduk. Boyle suphelere mahal vermemek icin de konu sahibinin esi caba gostermeli.

Ay saçmalıyorsunuz.Yeğen demek kardeş demek,kardeşle nasıl evlenilmezse yeğenşle de evlenilmez.Abisinin kızı.
Dersaneye gönderrmiş,olabilir.Öncedenmiş,neden lafını ediyorsunuz.
Para verecem demiş,siz borçluyken buna kızmanız hadi neyse.Ama çok sık boğaz etmeyin.yeğenler para ister çok şaşırmayın ,güzel dille söyleyin.
İş boşanmaya kadar gider.Sonra boşanınca başınızı taşlara vurursunuz.Ben nasıl yuvamı yıktım diye.Sonra o kadarını bile bulamazsınız.
mesajları silmesi ''siz kıskanıyorsunuz''diyedir.

Açıkçası yaptıklarınız hiç hoş değil.Hele yeğeni kıskanmak evlerden ırak,psikolojik vaka.Eşiniz sabırlı bile davranmış.

İnanın sizin için söylüyorum,aklınızı başınıza alın,boşanınca''ben ne yaptım?''demeyin diye..

Siz de çalışıyormuşsunuz ama, eşiniz subay falansa stresli bir yerde stresli bir iş yapıyordur,bukadar yormayın.

Son düzenleme:
Yan yanalarken nasillar yegeniyla nasillar konu sahibi? Sordum ama gormediniz sanirim :)
Gordum canim yan yanayken de samimiler

Soruyorum size neden mesajları sürekli silinir her konuşmada para meselesini mi konusuyor bunlar ?

Şüpheye meyil vermişler açıkçası..
Aynen ya

bana da şüphe uyandırıcı hareketler var gibi geldi :26: ailesinin okutmaya durumu hiç olmasa anlarım da nafakasındna kesipte para göndermek kadar mühim olan nedir ne gerek var :44: neden mesajlar siliniyor :44: insan amcasıyla ne mesajlaşır ki sürekli :44:

umarım bu olayın altından pis bişeyler çıkmaz :25:
Umarım cikmaz ama ben iskillendim bude neden suphelendim biliyomusun
Esim once numarayi tanimamazliktan geldi
Sordum ahmet mehmet yok isyerinden biri diye zirvaladi
Sonra sildigi msjin ayrintisini gordum bu kim dedim
Ben fazla msj tutmayi sevmiyorum bankadan fln dir herhalde dedi
Neden sakliyo biz kari kocayiz
Kari koca arasında gizli sakli olurmu
suan herkes konduramıyo olabilir ama olur arkadaşlar durumlarıda iyyimiş yegenın napıcak parayı acaba kullanıyo kocanızı besbesli kocanızda ilgi duyu yo ki parayı yolluyo herseyi geçtim benım çolugum cocugumu rızkını niye yegen yiyicekmiş boşanma sebebi dir bu aralarında hiçbişe olmasa bile para falan yollayamaz ya insanlar aklını peynır ekmekle yemiş valla sanane yiğennden acaba bır durumm var tehtıt mi edıyo kız para yolla diye babası duysa ayrıca ne der... takipte olun buluşyorlarmı illa açık vercektir konuşmlarıda yakalamının bır yolu vardır mutlaka.... umarım bız kötüye yormusuzdur öyle birsey yoktur iğrenç birsey çünkü.... yegenlede konuşmayı deneyın bakalım o dıycek arayın sorun neymış derdi kocanızla napıcakmış parayı illa açık verır oda..
Ya benim anlam veremedigim de o iste canim illa ki bu kiza para gonderecegim diyor gerekirse ramazanda nafakami veririm sen ona karisamazsin diyor barissak bile takip edecegim

Polisin biri yegenine asik olmuştu. Evlenmelerine izin verilmeyince intihar etmisti adam. Kizin adi da Esra'ydi. Vayy yillar önce okumustum gazetede.
Akraba evliligiyle ensesti birbirine karistirmayin bu arada. Teyze kiziyla evlenmekle, yegenine ilgi duymak ayni sey degil.
Ayrica bence esiniz para mevzusuna kizacaginiz icin silmistir. Ya da yegeniyle dertlesiyodur falan. Sizin hakkinizda olumsuz seyler yazdiysa gormenizi istemez. O sebeple silmistir.

Yirmi yasindaki yegeniyle benden gizli ne konuşabiliyor anlamadim

Back
X