• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esim yegenine ilgi duyuyor olabilir mi..

halayeğeni için ben kimseye böyle yaıyormuyum oda yapmayacak diyorsunuz önce şunu bi kavrayın oo baba yarısı abisinin kızı o kimse değil sıradan bi insan dış kapının dış mandalı değil neden dışlamayaçalışıyorsunuz benim bu şekilde yengem olsa bende ondan hiç bir yardım istemez ve anlatmazdım ufacık bi olayı çok büyütmüşsünüz siz karısıysanız oda yeğeni anlatabiliyormuyum AKRABA

Malesef bu zamanda akraba kavrami pek kalnadi benim sahid olduğum bunun gibi bi konu oldu amcasi kiz yegenine sarkintilik etti ama ickiliydi tabi bunu hafifletmez bu yaptigi esinin boyle bi durumu var mi uokmu biz bilemeyiz kendisi birseyler yasamis guvenini kaybetmis ki boyle düşünüyor
Ha esi normalde nasil cevredindeki kisilere yaklasimi tutumu nasıl ona bakmak lazim olmaz olmaz demenek lazim hayatta herdey olur olmaz dediklerimiz bile...

ve siz her ne kadar çirkin bir şüphe içine düşmüş olsanız bile, eşiniz cidden çok masum olsa bile, yine haksız değilsiniz. bu düşünce size bi sabah uyandığınızda hooop diye gelmedi sonuçta, sizi böylesine şüphelerin içinde bıraktığı için yine eşiniz suçlu, yine eşiniz suçlu.

konu sahibine sabır diliyorum. güç diliyorum. kolay gelsin. :26:

haklıyken kaksız duruma düşmek böyle olur ancak yerden göğe haklı ama yeğeninle ilişkinmi var demesi yada ilişki olduğunu düşünmesi hata..

adam yeğenine maddi yardım yapıyor diye ilgi duyuyor mu oldu? çok iğrenç bir yorum. midem kaldırmadı. eşinizin abisi ve ailesi duysa bu yorumlarınızı? bir de demişsiniz her yeri döktü yaktı diye. benim hakkımda birisi böyle düşünse ben de ayağa kaldırırım ortalığı! bu tür düşünceler geçiyorsa aklınızdan o evlilikten hayır gelmez artık. diğer ilişkileriniz için de endişeleniyorum. çok üzüldüm adınıza. :19:

Yuhhh..hamilelikten bence hassas dysunuyirsun..sacmalama.para gondermesine bisey diyemem aranizda olan bisey..ama aranizda bisey var cik yanlis bi syclama..bu ne yaaa...bence halsiz oldugun konu bu..guzellilel deseydin hayatim ustume bisey alamiyirum.ince neden beni dusunmuyorsun yazik sana diye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen katılıyorum konu sahibi arkadaş olayı çok abarttığı için o aramalı,adam arayı ne diyecek gel hatun yeğenimle ilşkim yok sen yanlış anladınmı,kızgınlıklardan ötürü bu kadar iğrençleştirilmemeli hiç bir evlilik..

bencede herkes beni çok kaba bulmuş olabilir ama bence iki tarafta haklı değil arkadaşımızda hamile olduğundan çok hassasdüşünüyor haklı olarakama yanlış birinin yanlış olduğunu anlatması lazım ama olumsuz yorumlarıda kayle almıyor

arkadaşım senin için iki yol var eğer koca sapıksa ve buna canı gönülden inanıyorsan yada öyle hissediyorsan hemen boşan

ama ben kıskançlık yapıyorum ilk kavgada hemen boşanmak için avukata gittim eşimde üstüme gelmemek için beni aramadı ve eve gelince gönlümü aldı iş tekrar avukata kadar gitmeye gelmesin huzurumuz kaçmasın diye mesajları siliyor diye düşünüyorsan ne kızın ne kocanın günahını al (ki bana amcaaa nerdee paraaa demesi amcasını çok seven bir yeğenin şımarması gibi geldi)

ben yazana kadar ortalığı yıkıp döktüğünü yazılmış elinde bir delil olmadan yeğenine ilgi duyduğunu söyleyen bir eşe çoğu erkeğin sakin kalabileceğini sanmıyorum...

daha öncede yazmıştım okumuşsundur mutlaka eşim yeğenine kızkardeşim kızıma okadar düşkünki bana çok normal geliyor ... nasıl kötü düşünebilirim gözünün önünde büyüyen kanından bir parça evlat gibi

Son düzenleme:
bencede herkes beni çok kaba bulmuş olabilir ama bence iki tarafta haklı değil arkadaşımızda hamile olduğundan çok hassasdüşünüyor haklı olarakama yanlış birinin yanlış olduğunu anlatması lazım ama olumsuz yorumlarıda kayle almıyor

evet odaklanmış gibi...buradan evlenicek tüm arkadaşlara önerim,evlendiğiniz zaman hemen eşinizden sizi ön planda tutmasını beklemeyin,tecrube ile sabittir:31:bunlar zaman alır özelliklede erkekler için..

çoğu evet ya yapmıştır beklenir gibisinden yazıp kadıncağızın moralini dahada çok bozup etkiliyor ama bence biz böyle düşünmesini engellemeliyiz nasıll yani ortada böyle bişey yoksa gidip adamada kızada patlayıp kendini rezil edecek belkide bizim yüzümüzden biz onu bu düşüncesinden vazgeçirmeliyiz he umarım böyle bişey yoktur sanmıyorumda biraz normal çercevelerde düşünelim ama yok illa çerçeve dışına çıkacaksakta böyle bişey ortaya çıkarsa düşünelim bunu ozman teselli edelim şuan bizim yapmamız gereken ne boşanması böyle bişey için yuvanızı yıkmayın gidineşinizle düzgünce sakince oturupkırmadan birbirinizi sorun anlatın demek ben hamileyim bana neden ilgi göstermiyorsun demek ama düzgünce suççlamadan

Ortada bir şey varsa zaten kandırmak doğru olmaz. Herkes fikrini söylüyor. Doğru ya da yanlış bir tek yaşayanlar bilir. O yüzden konu sahibi de dolduruşa gelir ya da gelmez, çok etkilenecekse konu açmayacak o zaman. Ama kimseyi de kandırmak için düşünmediğim şeyleri söylemem…

ilgi konusunu bilemem ama ben işe sefertasıyla gidicem para harcamamak için, böcekli evlerde oturucam, anası babası varken bnm eşim yeğene para ,yollayacak benim karnımdaki çocuğun nafakasını ona verecek , yine karnımdaki çocuğu düşünmeden boşanalım diyecek bu yüzden eşini silip atacak da bilemiyorum bu ne YEĞEn sevgisi derim heralde...Aile bile silinip atılıyor hemen sadece bu açıdan bile bir eş için çok sinir bozucu, biz de zorluklarla okuduk kimseden de asla para istemedim, hele ki hamile eşi olan bi akrabamdan, yiyemem o parayı zaten bebeğin hakkı var derim boğazıma takılır....Allah kolaylık versin konu sahibi...

arkadaşım senin için iki yol var eğer koca sapıksa ve buna canı gönülden inanıyorsan yada öyle hissediyorsan hemen boşan

ama ben kıskançlık yapıyorum ilk kavgada hemen boşanmak için avukata gittim eşimde üstüme gelmemek için beni aramadı ve eve gelince gönlümü aldı iş tekrar avukata kadar gitmeye gelmesin huzurumuz kaçmasın diye mesajları siliyor diye düşünüyorsan ne kızın ne kocanın günahını al (ki bana amcaaa nerdee paraaa demesi amcasını çok seven bir yeğenin şımarması gibi geldi)

aynen sizin gibi düşünüyorum neden bu amca sevgisi ilgiye aşka iğrençbi ilişkiyedönüştürülüyor haklıken haksız konumda şuan resmen evli diye amcasını sevip samimi olamayacak mı yahu ONDAN BİRŞEYLER istemesidemi suç hemen ilgi duyuyor oluyor

Konu sahibi senin bi duvun var esini biz degil sen taniyorsun keske pat diye bu dusundugunu yuzune soylemeseydin eger suphelendigin seyler olduysa esini uzaktan takibe alsaydin kanit buldugunda soyleseydin simdi adam masumsa bu senin düşüncelerinden ibaretse sonrasi daha kötü bir kere aranizdaki saygi sevgi ve guven sarsilacak boyle bir durum olmasada araniza sogukluk girecek fevri davranislardan uzak durun ve esinizi arayın sinirlendim canim yandi canini yakmak için soyledim tabi yegenin o senin aranda nw olabilir ki de ve Özür dile öfkeyle kalkan zararla oturur evlilik basit birsey degil oyle biranda yikilsin Rabbim yardimciniz olsun akli dengeli kararlar vermen dilegiyle

Ortada bir şey varsa zaten kandırmak doğru olmaz. Herkes fikrini söylüyor. Doğru ya da yanlış bir tek yaşayanlar bilir. O yüzden konu sahibi de dolduruşa gelir ya da gelmez, çok etkilenecekse konu açmayacak o zaman. Ama kimseyi de kandırmak için düşünmediğim şeyleri söylemem…

yaşayanda birşey bilmediği için bize soruyor zatenbizdediğer foımdaki konuları okuyup neden çata çat aaa evet olabilirde aslında diye düşünüyoruz:1:

haklıyken kaksız duruma düşmek böyle olur ancak yerden göğe haklı ama yeğeninle ilişkinmi var demesi yada ilişki olduğunu düşünmesi hata..

evet keşke dillendirmeseydi bu düşünceleri hemen. erkeklerin inkar huyu yüzünden inkar edemeyecekleri bi delil elimizde olana kadar sinsice takipte kalmamız lazım. o da kolay değil işte :/

kavga esnasında sinirle söylediniz belki ama düşmanınıza söylenecek laf değil bu.

adam maddi sıkıntı içinde eyvallah, yeğenine para göndermemeli durumu da iyiyse ama senin abinin kızıyla aranda ne var demek... Aman yarabbi...

yersiz bir kıskançlık olmuş sizinki :ssz:
herkes eşini sevdiğini kıskanır fakat yeğenindende kıskanmaz :20:
akraba evliliği normal görülüyo diyosun abisi teyzesinin kızıyla evlenmiş diyosun bunlar normal fakat amca yeğenine ilgi duyuyor demen anormal kusura bakma :47:

evet odaklanmış gibi...buradan evlenicek tüm arkadaşlara önerim,evlendiğiniz zaman hemen eşinizden sizi ön planda tutmasını beklemeyin,tecrube ile sabittir:31:bunlar zaman alır özelliklede erkekler için..

kesinlikle ilk sıralara çıkmak için basamaklara tek tek tırmanmak gerekiyor :))

zaten birde çocuk oluca ilk sıraya o oturuyor gerçi bu kıskanılmıyor :) ben 10 yıllık evliyim eşimle ...birde senesine doğum yapınca haliyle ilk sırayı hiç göremedim ...eşime sayardım senin sevgi sıralamanda kızın annen yeğenlerin ailen fenerbahçe arkadaşların en son bendiye .... çok şükür 10 sene sonra 2 le 3 arasında gidip geliyorum bazen:))))))))))))))

evet keşke dillendirmeseydi bu düşünceleri hemen. erkeklerin inkar huyu yüzünden inkar edemeyecekleri bi delil elimizde olana kadar sinsice takipte kalmamız lazım. o da kolay değil işte :/

kıskandığı için öyle düşündüğünü anlayamıyormusunuz hala:31:

Bence sorun yegen sevgisi degil yakistirilan kotu sifat ya dinimizde bile diyorki amcanin dayisin babanin kendi zuuriyetine nefsi kalkmaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kesinlikle ilk sıralara çıkmak için basamaklara tek tek tırmanmak gerekiyor :))

zaten birde çocuk oluca ilk sıraya o oturuyor gerçi bu kıskanılmıyor :) ben 10 yıllık evliyim eşimle ...birde senesine doğum yapınca haliyle ilk sırayı hiç göremedim ...eşime sayardım senin sevgi sıralamanda kızın annen yeğenlerin ailen fenerbahçe arkadaşların en son bendiye .... çok şükür 10 sene sonra 2 le 3 arasında gidip geliyorum bazen:))))))))))))))

aynen şimdi bizim oğlan ilk sırayı aldı,ikinci rahmetli annesi ile babasıdır,bende kıskanırdım,sevgi gösterileri falan yapılmasını ama düşünmedim o şekilde..birde konu sahibi arkadaşın eşi bence çok mesafe koyamayan biri yeğeninede koyamamış eşinede,bir şey söylerken insan tepkiden çekinebilmeli...

Back
X