Gerçekten BU FORUMDAKİ İNSANLARA BAKIYORUM DA ATEŞE KÖRÜKLE GİTMEK BU OLSA GEREK.Yahu konu sahibinin ciddi anlamda psikolojik sorunları var.TUTARSIZ,AGRESİF,HER YORUMA KENDİ HAKLILIĞINI KANITLAMA ÇABASI.
Bu dünyada nesest ilişki tabiki var.Ama bu demke değil ki,bir insan yeğenine yardım etti,para gönderdi,yeğenini seviyor diye aralarında birşey olduğu kanısına varmak.Ya insan bunu zihninde canlandıramaz ya.Allah'tan korkar,kendinden utanır.
Konu sahibi,akraba evliliğiyle ensest ilişki arasındaki farkı daha bilmiyor.NE DEDİDĞİNİN KOCASINI NE İLE İTHAM ETTİĞİNİN FARKINDA DEĞİL.Akraba evliliğine karşı olsakta,dinen de,hukuken de, toplum olarakta kabul edilir tarafı var.Teyze kızı,amca oğlu,dayı çocuğu evlenebilir.Olmasa daha iyi ama evlenebilir.Fakat YE-ĞEN.ABİNİN ABLANIN KARDEŞİNİN ÇOCUĞU.NE HUKUKEN,NE DİNEN NE TOPLUMSAL OLARAK KABUL EDİLİR TARAFI YOK.CİNSİ SAPIKLIĞA GİRER.FAKAT KONU SAHİBİ BUNLARDA ZATEN AKRABA EVLİLİĞİ VAR GİBİ SAÇMA SAPAN BİR ÖRNEKLE KIYASLAMIŞ.VE BUNUN AİLE TARAFINDAN KABUL EDİLEBİLECEĞİNE İNANMIŞ.Bunu aile duysa yer yerinden oynar.bu hukuken suçtur.Hapis cezası var.Kendine gel konu sahibi,sen kocanı ne ile itham ediyorsun.Burda bazıları evet sen haklısın yazıyor ama kimse demiyor o evde ne duruyorsun yaşama sapıla git boşan.
Herşeyi geçtim.Yeğenine ilgi duyan erkek CİNSİ SAPIKTIR.BİR KADIN KOCASININ YEĞENİNE İLGİ DUYDUĞNDAN EMİN.yAHU EMİN OLMASIN ŞÜPHE DUYSUN İSTERSE NASIL HALA AYNI EVDE YAŞAYABİLİYOR,NASIL HALA MAHKEMEYE VERMEMİŞ.VE HALA BİR YORUMUNDA KOCAMI SEVİYORUM DİYOR.
Karnında bebeğin var.O bebeğine senin öz kardeşinin ilgi duyacağını aşık olacağını kafanda bile kurabiliyor musun.Senin evladının eşi bir gün aynı suçlamayla gelse dünyayı yıkarsın.Sen herşeye paranoyak yaklaşırsan,herşeye tepki verirsen,herşeye kötü bir zihniyetle bakarsan kocan sendne çok şeyi saklar,çok mesajı siler.Ya önünde en kesin deliller dahi olsa benim aklıma hayatta böyle birşey gelmez.En son ihtimal bir kadını yeğeni diye kaydetti derim.Bu nasıl bir ahlak yapısı.İnsan başını aynı yastığa koyduğu evladını karnında taşıdığı kocasına sırf yeğenine düşkün diye,sırf ona para gönderiyor diye nasıl böyle bir iğrenç ithamda bulunur.Ve hala nasıl o evde kalır bu dığruysa o zaman.ALLAH KALPLERİMİZ KARARTMASIN.