- Konu Sahibi cikolatakizzz
İyi de bunlar görev icabı Güneydoğudalar ne onlar ne de aileleri Güneydoğulu değil. Kız da o il de değil yani o il ile alakaları yok. Memurluk için gitmişler. Ne alakası var. Kaldı ki bunun bölgesi yok iyi o zaman Güneydoğulular ya kesin ensest vardır bunlar hep öyle zaten böyle bir genelleme olabillir mi karalama olabilir mi oranın insanlarına karşı ki dediğim gibi ailelerde o evlendiği kişide Güneydoğulu değil görev için oradalar kız başka il de yaşıyor. Karakolda tanıdıklarınız varmış size bilgi mi veriyorlar en çok Güneydoğu'da ensest var diye dosyaları önünüze mi döküyorlar.
bu konuyla ilgili yıllar süren araştırmalar var istatistikler var. ben sizin gibi körü körüne konuşmuyorum. konu sahibinin eşi de kesin böyle bir ilişki yaşıyor demedim ve bütün güneydoğuda yaşayanları kapsıyor söylediğim de demedim kaldı ki bende güneydoğu kökenli biriyle evliyim.ben sadece konu sahibinin belki haklı olabileceğini ona karşı daha yapıcı yorumlar yapılması gerektiğini savunuyorum. tabiki bu çok ağır bir suçlama eğer aslı yoksa.söylediklerimi çarpıtmayın.