• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esim yegenine ilgi duyuyor olabilir mi..

Bir de herkes kendinden örnek vermiş. Niye empati kuruyorsunuz anlamıyorum, valla ben karısının kafasına ütüyle vurup kadın can çekişirken yarım saat onu izleyen adamı da anlamıyorum. Ensest de bu kadar iğrenç ve kendimizi yerine koyamayacağımız bir şeydir. Yeterli kanıt yok evet ama düşündürecek şeyler var belli ki. Haliyle konu sahibine yüklenmeyin bu kadar.

yahu sanki yegen dayisina ciplak foto gonderdi de biz buyutulecek birsey yok amca yegen onlar dedik. ortada para mevzusundan baska birsey yok sirf boyle seyler oluyor diye adam da yapmistir mi diyelim. boyle bir mantik yok ya!

arkadaşlar farkındalık yaratmaya çalışıyorlar,çift taraflı aşk mı yaşıyorlar olacak şey değil,hamilelik döneminde kadınlar hassaslaşır,ona anlayışla yaklaşıcak bir kocası varsa no problem ..ama çoğu erkek bu konularda odun oluyor maalesef..konu sahibi arkadaşta sinirli şu an..

Anlıyorum, hamilelik dönemini bilemem elbette, belki fazla duygusal olunuyordur ama ben de tüm teyze ve amcalarıyla kendi ailesinden daha da yakın olan biri olarak yazıyorum bunu. Sonuçta bu kolay düşülecek bir şüphe değil. Neden herkes kendi ailesinden örnek veriyor anlamıyorum. Adam suçludur demiyorum ama kesin suçsuzdur diyip kadına "siz hastasınız" diyenler neye dayanarak söylüyor bunu? Etrafımızda normal olmayan o kadar şey varken (çocuk tecavüzleri, kadına dayak, çocuk gelinler, ensest ve daha sayamadığım birçoğu) nasıl direk kadını suçlayabiliyoruz burada? Bu insanlar etrafımızda, çok da yakınımızda. Kendi ailemizde yaşamadık diye "Ay o amca ayol baba yarısı, sen hastasın böyle düşündüğün için" diye karşı tarafı suçlayamayız. Şurada kadın yazsa "kocamdan gizli delikanlı yeğenimle olan whatsapp görüşmelerimi sildim, eşim numarayı sorduğunda da herhalde bankadır tanımıyorum numarayı dedim" diye, buradaki kadınların birçoğu kadına yüklenirdi neden böyle bi şey yaptın diye.

pardonda siz ne saçmalıyorsunuz amcası o onun böyle fedakarlıklar yapması normal yahu siz yokken o vardı kusura bakmayın bu ekilde aranıza giremezsiniz bu nasıl bi suçlamadır böyle kendinize gelin ilgi duyduğunu nereden çıkardınız zor durumdaysa ailesindende isteyemeyecekse para istiyor ne var bunda ? sizinde kızacaksınız diye duymanızı istemiyor belkide einizde huyunuzu bildiği için sinirlenmeyin teppki vermeyin diye siliyodur adam çok haklı kendinize gelin özürdileyin:50:

valla canım sen tlf varsa kızın anasını babasını kızı ara ben rahatsız oluyorum de para gönderemeyiz de sonrada eşini ara herşeyi anlat bu meseleyi kapat büyük bir ihtimalle parayı saçma sapan birşey için yeğenine gönderecek eşin sen kızarsın diye siliyor hatta kayınvaliden kayınpederin akıllı insanlarsa onlara anlat meseleyi çözsünler benimde dayım ve teyzelerim bana para gönderirdi ben öğrenciyken asla para istemedim onlar öğrenciyken de annemler onlara göndermiş ama onlar bekardı teyzem ve dayım işte böyle canım hayırlısı olsun

Ya bende bunu anlamadim
Neden saklaniyor benden

Kesinlikle. ..

Bana bunu dusundurten onun celiskiki hareketleri..

Bu hareketler senin baskıcı kişiliğinden olabilir. Dır dır denen bir tabir var ya erkeklerin nezdinde; bundan olabilir. Bak yazıyorsun yazacağını şuna neden açıklama getirmiyorsun. Başka bir şey var mı seni böyle düşünmeye iten?
Eşinin kendi çocuğu sayılacak birine bu şekilde hissetmesi gerçekten sapık olması lazım. Eşini tanımıyor musun sen?

yahu sanki yegen dayisina ciplak foto gonderdi de biz buyutulecek birsey yok amca yegen onlar dedik. ortada para mevzusundan baska birsey yok sirf boyle seyler oluyor diye adam da yapmistir mi diyelim. boyle bir mantik yok ya!

Yazdığım şeyi iyi çarpıtmışsınız, aslında yazdığımdan bunu çıkaran birine hiç cevap vermemeyi tercih ederdim de dayanamadım. Ben de bir yeğenim, herhalde ortada bir şey yokken bi kızın suçlanması bana dokunur en çok. Ortada takılmadığım tek şey para mevzusu ayrıca, belli ki ne benim yorumlarımı ne de konu sahibinin kızla ilgili bahsettiği ve asıl önemsediği birçok sıkıntıyı okumamışsınız. Ama şimdi laf anlatamayacağım, konu sahibi açıklasın size durumu. Asıl sizinki gibi bir mantık yok ayrıca, kadın kocasından şüpheleniyor, siz tanımadığınız adamın avukatlığını yapıyorsunuz. Yaşanıyor böyle şeyler hanımefendi, bu olayda belki yaşanmadı bilemem ama genel olarak yaşanıyor. Nasıl körü körüne savunuyorsunuz çözemedim doğrusu. Ayrıca kız ne göndermiş ne konuşmuşlar bilmiyor karısı bunu, demişsiniz ya hani "sanki resim mi gönderdi" diye. Valla bilemiyoruz onu, çünkü bilinmeyen bir sebeple konuşmalar silinmiş:51:

Anlıyorum, hamilelik dönemini bilemem elbette, belki fazla duygusal olunuyordur ama ben de tüm teyze ve amcalarıyla kendi ailesinden daha da yakın olan biri olarak yazıyorum bunu. Sonuçta bu kolay düşülecek bir şüphe değil. Neden herkes kendi ailesinden örnek veriyor anlamıyorum. Adam suçludur demiyorum ama kesin suçsuzdur diyip kadına "siz hastasınız" diyenler neye dayanarak söylüyor bunu? Etrafımızda normal olmayan o kadar şey varken (çocuk tecavüzleri, kadına dayak, çocuk gelinler, ensest ve daha sayamadığım birçoğu) nasıl direk kadını suçlayabiliyoruz burada? Bu insanlar etrafımızda, çok da yakınımızda. Kendi ailemizde yaşamadık diye "Ay o amca ayol baba yarısı, sen hastasın böyle düşündüğün için" diye karşı tarafı suçlayamayız. Şurada kadın yazsa "kocamdan gizli delikanlı yeğenimle olan whatsapp görüşmelerimi sildim, eşim numarayı sorduğunda da herhalde bankadır tanımıyorum numarayı dedim" diye, buradaki kadınların birçoğu kadına yüklenirdi neden böyle bi şey yaptın diye.

kocası yeğenine para gönderiyorsun telinde görüşmelerini yakaladım yazsaydı,belki arkadaşta tüm iletişimleri silip gizlice görüşmek gibi salakça bir şey yapabilirdi..şu an konu sahibi arkaşa da eşide maddi sıkıntıla hamilelik vs gibi şeylerden sağlıklı düşünemiyorlar bence..nice ilişkiler böyle yıpranmıyormu..

valla kötü düşünmiyim diyorum ama olmuyo heleki işimden dolayı karşılaştığım vakalarıda gördükten sonra zaman çok kötü herşey olabilir...eşinin hareketleri şüphe uyandırıcı.. kız küçük bi kız değil neden babasından değil amcasından sürekli para istiyor ve eşin neden bu kadar vericem de vericem diye diretiyor (yanlış anlaşılmasın mevzu tek para olsa tamam diyeceğim ama bence değil) bu mesajların silinmesi numaranın kime ait olduğunu bilmiyorum denmesi hiç hayra alamet durmuyo umarım bi sonuç alırsın kısa zamanda ..
belirsizlik çok zor

arkadaşım yeni evliyken insan hassas oluyor önce ben diyorsun beni daha çok sevmeli ama yeğen farklı ...evlendim eşim abisin oğluna ayrı bi düşkün ilk yeğen aileye gelmiş ilk bebek benim kocam üniversitedeyken ilk burs parasıyla yeğenine mont almış ben evlendiğimde 11 yaşlarındaydı ne zaman görüşsek bunlar amca yeğen şakalaşır tepişir sohbet ederler ben varmıyım yokmuyum fark edilmezdi hatta benimde arada laf sokmuşluğum vardır yeğenini gördün beni unuttun bende burdayım felan diye ama hiç kötü düşünmedim harçlık verse ki çok borcumuz var bizimde kızmam amca o olucak o kadar. şimdi aralarındaki bağa kızmıyorum hatta bozulsun istemem ama bizim yeğen üniv başlayınca ortamı değiştiği için çok görüşemiyolar ....Sonra kardeşim kızıma çok düşkün kızımda teyzesine ...onların dünyası ayrı ben kardeşimden dönerken benim kızım teyzesiyle dinlediği şarkıları dinlemez çünki ağlar yolda yürüsek benim kızım asla benimle yürümez hep teyzesinin elini tutar ....Kardeşimde ilk evlendiğinde eşi kızıma olan düşkünlüğüne bozuluyodu ama şimdi oda alıştı hatta kendide kızımın bir dediğini iki etmemeye çalışır....şimdi amca teyze bunların sevgisine nasıl farklı gözle bakılır böyle düşünmek çok yanlış mesajları silmesinin nedeni senin verdiğin tepkilerden dolayı olabilir ilk tepkinde avukatla görüşmeye gitmişsin oda korkusundan olaylar yine kötüye gitmesin diye bence...

kocası yeğenine para gönderiyorsun telinde görüşmelerini yakaladım yazsaydı,belki arkadaşta tüm iletişimleri silip gizlice görüşmek gibi salakça bir şey yapabilirdi..şu an konu sahibi arkaşa da eşide maddi sıkıntıla hamilelik vs gibi şeylerden sağlıklı düşünemiyorlar bence..nice ilişkiler böyle yıpranmıyormu..

Eğer durum buysa evet öyle haklısınız. Ama bir de olayın diğer tarafı var yani. Körü körüne savunulan adam sapık da olabilir. Hangi kadın bi sapığı savunmak ister. Bir iki sene önce bi konuya denk gelmiştim burada, zamanından emin olamadım. 17 yaşında bir kız babasından rahatsız oluyordu, bakışlarından ve kendine dokunmasından falan. İnsan bir şey yokken babasından rahatsız olur mu? Oradaki yorumlara da şok olmuştum. Kıza hakaretler, allah senin gibi evlattan korusun demeler, baban o senin hiç utanmadın mı demeler.... Zaten o adamlar da ondan bu kadar rahat yaşıyorlar sapıklıklarını. Eğer bir kadın bunları düşünüyorsa elbet vardır sebep bence. Amcam ölmeden önce en yakın arkadaşım gibiydi. Bir defa bile karısını rahatsız etmedim, her defasında amcamı aradıysam yengemle de konuştum, beni kızları gibi gördüler. Biraz dikkat etmek lazım, ben konu sahibinin eşi sapıktır demiyorum, ama değildir de diyemem

Ne yegen sevgisiymis bu milletteki
Kendi baslarina gelse naparlarsi acab

Size neden hamileyim diye yalan soyleyeyim ki ister inanın ister inanmayin no problem.
Esim ben bu durumdayken boyle devam ederse kim kimi evde tutmayacak gorecegiz.....
Şımarık bi yegen icon karisini ikinci plana koyacak adami istemiyorum zten hanımefendi merak etmeyin..
Ayrica bugun ayrilsam kendi ayaklarim uzerinde durabilecek bi insanim. Allah a cok sukur korkum cekincem yok.
Deger gormedigim bir evliligi yürütmek bana daha zor geliyor ayrılmaktan. ..
Ayrıca isten cikinca onun yuzune gulecegimi nerden cikardiniz
Ben eve gidip gitmemeyi dusunuyorum halbuki.
Belki o cooooook kiymetli yegeniyle konusuyodur rahatsız etmeyeyim...

güçlü kadınlara bayılıyorum. konu sahibi bence çok haklı. normal şartlarda bile herhangi bir dişi varlığı karısından değerli tutmak sinir bozucu bi de hamileyken böyle olması berbat birşey. eşinizi çok haksız buluyorum. erkeklerin haltlar karıştırıp karıştırıp sonra eşlerine sen hastasın demelerine on kat daha fazla sinir oluyorum. valla tartışmada ilk bağıran kişi haksızdır diye bi olay var. örtbas etmeye çalılıyo gibi.
ayrıca 20 yaşında eşşek kadar kız ya. bu ne yüzsüzlük. ben yemin ederim babamdan para istemedim öğrenciyken. parasız kalınca çalıştım. açık öğretim falan da değil devam zorunluluğu olan birinci öğretim okurken çalıştım. değil amcamdan, babamdan abimden para isterken yüzüm kızarır. babam bu yüzden bana çok kızardı. 20 yaşında ya çocuk değil ki.. terbiyesizlik yüzsüzlük ayyy çok sinir bozucu. kolumu keser yerim yine kasaptan bi parça istemem.

konu sahibi maddi gücünde varmış. eşin ya adam olsun, ya da hamile hamile seni üzmeye hakkı yok, bebeği üzmeye hakkı yok. mutusuz hamileliklerden en çok o masumlar etkileniyor çünkü. konuyu okurken kalbim çok kırıldı. sizi çok iyi annlayabiliyorum. eşinize çok iş düşüyor. seçimini yapsın. teşbihte hata olmaz, ya bu deveyi güdecek ya bu diyardan gidecek.
:20:

Eğer durum buysa evet öyle haklısınız. Ama bir de olayın diğer tarafı var yani. Körü körüne savunulan adam sapık da olabilir. Hangi kadın bi sapığı savunmak ister. Bir iki sene önce bi konuya denk gelmiştim burada, zamanından emin olamadım. 17 yaşında bir kız babasından rahatsız oluyordu, bakışlarından ve kendine dokunmasından falan. İnsan bir şey yokken babasından rahatsız olur mu? Oradaki yorumlara da şok olmuştum. Kıza hakaretler, allah senin gibi evlattan korusun demeler, baban o senin hiç utanmadın mı demeler.... Zaten o adamlar da ondan bu kadar rahat yaşıyorlar sapıklıklarını. Eğer bir kadın bunları düşünüyorsa elbet vardır sebep bence. Amcam ölmeden önce en yakın arkadaşım gibiydi. Bir defa bile karısını rahatsız etmedim, her defasında amcamı aradıysam yengemle de konuştum, beni kızları gibi gördüler. Biraz dikkat etmek lazım, ben konu sahibinin eşi sapıktır demiyorum, ama değildir de diyemem

adam sapık olsa kız onunla görüşmeye korkardı..bu ithamda bulunmak için kanıt gerekiyor maalesef kanıt....

Cowgirl biz ensest ilişki yaşayanlar,sapıklar,katiller yok demiyoruz ki.
Konu sahibinin anlattığı olay basit bir olay ve aklına bu sapıklığın gelmesine şaşırıyoruz.
Arkadaşlar ısrarla sormuşlar,seni bu düşünceye iten olayın öncesi var mı diye ama cevap yok.

Parkon ben de olmamasını dilerim fakat ben de sizin gibi empati kurayım diyorum yine elimde kalıyor açıkçası. Diyelim ki amcamdan para istedim (utana sıkıla yapmışlığım vardır) o da unuttu falan, "hani nerede para" diye mesaj atmak başlı başına rahatsız edici. Sonrasında asıl tuhaf olan eşinin karısını yeğeniyle kıyaslaması. "Sen unuttun ama X hatırladı" cümlesi hangi kadını rahatsız etmez? "X bile hatırladı ama sen unuttun çok üzdün beni" falan dese anlarım da... Görüşmeleri silmesini de geçtim ben, ama eşi o numarayı ilk sorduğunda numarayı tanımıyor gibi yapması da tuhaf değil mi? Normal durumda insan yeğenim demekten neden çekinir?

valla kötü düşünmiyim diyorum ama olmuyo heleki işimden dolayı karşılaştığım vakalarıda gördükten sonra zaman çok kötü herşey olabilir...eşinin hareketleri şüphe uyandırıcı.. kız küçük bi kız değil neden babasından değil amcasından sürekli para istiyor ve eşin neden bu kadar vericem de vericem diye diretiyor (yanlış anlaşılmasın mevzu tek para olsa tamam diyeceğim ama bence değil) bu mesajların silinmesi numaranın kime ait olduğunu bilmiyorum denmesi hiç hayra alamet durmuyo umarım bi sonuç alırsın kısa zamanda ..
belirsizlik çok zor
Canım bence bu şekilde düşünüp arkadaşı etkileme amca yiğen ilişkisi olamaz mı objektif bakın kk da olan olayları gördükçe hepimiz herşeyden şüphe eder olduk ama senin amcan veya dayın yardım isteyeceğin kimse yokmu kız büyük olsa ne olacak amcası yahuu neden direk adamı sapık yapıyorsunuz bence yengesi olarak onunda anlayışlı olması lazımdıki eşi hiçbirşeyi saklamasın böyle tabi saklar patlayacak bomba gibi bekler araştırırsa nevar allah aşkına paranız olmayabilir ama azda olsa gönderse ne olacak öğrenciye yardım etmekte sevap yani belki kaybetti parasını isteyemiyor ailesinden yada bişey geldi başına anlayışlı olsanız (konu sahibinden bahsediyorum) size anlatırdı elbet:19:

Son düzenleme:
Ya bende bunu anlamadim
Neden saklaniyor benden

Kesinlikle. ..

Bana bunu dusundurten onun celiskiki hareketleri..

Neden saklanıyor olabilir,
zor durumdasınız maddi açıdan
ve buna rağmen eşiniz yeğenine para
gönderiyor diye sizin karşı çıkacağınızı bildiği için
gizleniyor olabilir o mesajları...
Nitekimde para göndermesine karşısınız zaten..
Ben sadece siz avukata gittiğiniz zaman, aynı saat
dilimlerinde eşinizin yeğeniyle telefon görüşmesine anlam veremedim..
Aslında siz neden o kızla irtibat kurmuyorsunuz?
Yani ne bilim durumumuz çok sıkışık, amcanda seni kıramıyor para gönderiyor ama
biraz daha anlayışlı olmanı bekliyorum senden falan deseniz olmaz mı?
Birde görsel anlamda eşiniz ve yeğeni yan yanayken dikkatinizi çeken bir durum oldu mu?
Bunun cewabını alamadık.. Olsuysa ne gibi bişi dikkatinizi çekti?

adam sapık olsa kız onunla görüşmeye korkardı..bu ithamda bulunmak için kanıt gerekiyor maalesef kanıt....

Ensest illa ki zorla yaşanan bir şey değil, iki taraf gönüllü de olabiliyor. Ki neden o kadar ılımlı yazdığım halde hala böyle bir şey olmadığından emin tavrınızı sürdürüyorsunuz anlamak çok güç, tanımadığınız etmediğiniz adam ve kız hakkında nasıl da eminsiniz. Ben sadece tuhaf geldiğini söyleyip garipsiyorum ama suçlu veya suçsuz diyemem diyorum. Ayrıca evet, tecavüze uğrayan kadınlar da kanıt yetersizliğinden hakkını arayamıyor, doğru diyorsunuz kanıt gerek kadının hakkını savunması için. Yazık:ssz:

ya arkadaşlar benmi yanlış okudum sizmi yanlış şeyler düşünüyorsunuz ya yeğeninden bahsediyoruz lütfen ne demek adam sapık olabilir kadın hamile hassas ya hiç mi akrabalık ilişkileriniz yok sizin neden bu kadar abartıyosunuz bi para yüzünden gizledi diye adamı sapık yaptınız ya

Son düzenleme:
Canım bence bu şekilde düşünüp arkadaşı etkileme amca yiğen ilişkisi olamaz mı objektif bakın kk da olan olayları gördükçe hepimiz herşeyden şüphe eder olduk ama senin amcan veya dayın yardım isteyeceğin kimse yokmu kız büyük olsa ne olacak amcası yahuu neden direk adamı sapık yapıyorsunuz bence yengesi olarak onunda anlayışlı olması lazımdıki eşi hiçbirşeyi saklamasın böyle tabi saklar patlayacak bomba gibi bekler araştırırsa nevar allah aşkına paranız olmayabilir ama azda olsa gönderse ne olacak öğrenciye yardım etmekte sevap yani belki kaybetti parasını isteyemiyor ailesinden yada bişey geldi başına anlayışlı olsanız (konu sahibinden bahsediyorum) size anlatırdı elbet:19:

canım tabiki herkes amcasından para da ister mesaj da atar.. ben illa aldatma var demiyorum ..ama rahatsız edici bi durum var ortada.. bu kadıncağız hamile haliyle herşeyden fedakarlık yaparken eşinin illa para göndercem diye diretmesi doğrumu sence..burda ezilen olmuyormu. ben kimseyi etkilemek istemem kimsenin vebalini almak da istemem.. ama bu yiğen de ozaman biraz dikkat edecek amcasından herşeyi istemeyecek parasını dikkatli harcayacak hadi diyelim çok zor durumdaydı istedi ona da tamam..
ama eş neden bunu saklıyor mesajları siliyor.. eşlerin birbirinden gizlisi saklısı olurmu

Gerçekten BU FORUMDAKİ İNSANLARA BAKIYORUM DA ATEŞE KÖRÜKLE GİTMEK BU OLSA GEREK.Yahu konu sahibinin ciddi anlamda psikolojik sorunları var.TUTARSIZ,AGRESİF,HER YORUMA KENDİ HAKLILIĞINI KANITLAMA ÇABASI.

Bu dünyada nesest ilişki tabiki var.Ama bu demke değil ki,bir insan yeğenine yardım etti,para gönderdi,yeğenini seviyor diye aralarında birşey olduğu kanısına varmak.Ya insan bunu zihninde canlandıramaz ya.Allah'tan korkar,kendinden utanır.
Konu sahibi,akraba evliliğiyle ensest ilişki arasındaki farkı daha bilmiyor.NE DEDİDĞİNİN KOCASINI NE İLE İTHAM ETTİĞİNİN FARKINDA DEĞİL.Akraba evliliğine karşı olsakta,dinen de,hukuken de, toplum olarakta kabul edilir tarafı var.Teyze kızı,amca oğlu,dayı çocuğu evlenebilir.Olmasa daha iyi ama evlenebilir.Fakat YE-ĞEN.ABİNİN ABLANIN KARDEŞİNİN ÇOCUĞU.NE HUKUKEN,NE DİNEN NE TOPLUMSAL OLARAK KABUL EDİLİR TARAFI YOK.CİNSİ SAPIKLIĞA GİRER.FAKAT KONU SAHİBİ BUNLARDA ZATEN AKRABA EVLİLİĞİ VAR GİBİ SAÇMA SAPAN BİR ÖRNEKLE KIYASLAMIŞ.VE BUNUN AİLE TARAFINDAN KABUL EDİLEBİLECEĞİNE İNANMIŞ.Bunu aile duysa yer yerinden oynar.bu hukuken suçtur.Hapis cezası var.Kendine gel konu sahibi,sen kocanı ne ile itham ediyorsun.Burda bazıları evet sen haklısın yazıyor ama kimse demiyor o evde ne duruyorsun yaşama sapıla git boşan.

Herşeyi geçtim.Yeğenine ilgi duyan erkek CİNSİ SAPIKTIR.BİR KADIN KOCASININ YEĞENİNE İLGİ DUYDUĞNDAN EMİN.yAHU EMİN OLMASIN ŞÜPHE DUYSUN İSTERSE NASIL HALA AYNI EVDE YAŞAYABİLİYOR,NASIL HALA MAHKEMEYE VERMEMİŞ.VE HALA BİR YORUMUNDA KOCAMI SEVİYORUM DİYOR.

Karnında bebeğin var.O bebeğine senin öz kardeşinin ilgi duyacağını aşık olacağını kafanda bile kurabiliyor musun.Senin evladının eşi bir gün aynı suçlamayla gelse dünyayı yıkarsın.Sen herşeye paranoyak yaklaşırsan,herşeye tepki verirsen,herşeye kötü bir zihniyetle bakarsan kocan sendne çok şeyi saklar,çok mesajı siler.Ya önünde en kesin deliller dahi olsa benim aklıma hayatta böyle birşey gelmez.En son ihtimal bir kadını yeğeni diye kaydetti derim.Bu nasıl bir ahlak yapısı.İnsan başını aynı yastığa koyduğu evladını karnında taşıdığı kocasına sırf yeğenine düşkün diye,sırf ona para gönderiyor diye nasıl böyle bir iğrenç ithamda bulunur.Ve hala nasıl o evde kalır bu dığruysa o zaman.ALLAH KALPLERİMİZ KARARTMASIN.

Ben de ne zaman birisi cikip da teshis koyacak diye bekliyordum :1: pek seviyoruz psikologluk yapmayi toplumca. Neyse akraba evliligi ensestin mesrulastirilmis halidir.

Back
X