- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi cikolatakizzz
mesajlardan başka bir şey var mıymış? konu yol alabilidi mi bari?![]()
hayır yokmuş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mesajlardan başka bir şey var mıymış? konu yol alabilidi mi bari?![]()
o yeğende buna sebep verecek davranışlarda bulunmasaydı o zaman bi çeki düzen verseydi. cırt pırt amcayla ne konuşucaksın ki? sürekli mesajlaşmalar içinde olursan noluyor derler insana? hani paraa diye laçka laçka konuşursan derler tabi. bi de kazık kadar kız. kendine yakıştırılacak etiketlerin farkında olup kaçınması gereken etiketlerden uzaklaşabilir. çocuk değil ki o.
Bende kizi aramayi dusunuyorum
Olayi fazl buyutmeden
Paraya ihtiyacin varmis sanırım bizimde durumumuz sıkışık biliyosun hamileyim fln diye..
Hem böylece belki kizda muslugun kapandigini anlar..
Benim zoruma giden de ona verdigi degeri onemi bana vermemesi iate..
Diyelim ki esimden yna bisey yok
Belki kizdan yana var .
Gizli bi hayranlik yada ne bileyim o msjda yazdigi gibi amcaaaaaaaaaaa hani paraaaaa diyecek samimiyeti bana tuhaf geliyor.
Hadi diyelim ki ben gunah aldim peki o halde soruyorum
Onun kalbi kirilmasin diye msjlari kayitlarini siliyor
Onun iatedigi olacak diye gerekirse ramazanda fitremi ona veririm diyor
Bu kadar takintisi nedir bu kiza karsi
Anasi var babasi var
Esimi taniyorum zaten asil olay şu onun o kizi birinci planda tutmus olmasi napar eder onun gönlünü ederim . Cogu zaman seni kirdigimda senin icin gostermedigim cabayi onun icin gosteririm. Sen avukata giderken benim aklima sadece onu aramak geliyor. Sende bu evde bostan korkulugusun şeklinde bi tavra bürünmesi canimi sikti benim bende onun canını yakmak istedim aslinda tum olay bu.
Neden o bu kadar degerli
Veya
Ben neden bu kadar degersizim
Nedeneonun gordugu ilgiyi sevgiyi ben göremiyorum
Kusura bakmayin ama senden once onlar vardi yazan olmus sen kimsin kiye getirmisler
Ben de onun nikahlı karisiyim
Karnimda onun cocugunu tasiyorum
Onun hayatinda okadar da onemsoz bi pozisyonda oldugumu sanmıyorum
Sadece hak ettigim degeri göremiyorum
Benim tum ofkem tum kizginligim buna.
Konu ben olunca hicbir caba yok
Ama o kiz olunca daglar aşılıyor
Gerekirse ramazanda fitreyi ona veriyor
Ne yazistiklarini benden saklayip benim ona olan GUVENIMI SARSACAK KADAR ONU BENIM ONUMDE TUTUYOR ANLATABILIYOR MUYUM
ayrıca ayrilirsak tek zararli cikacakolan ben degilim . Ona bugune kadar en ufak bi yanlisim olmadi neyaptiysa ne ettiyse elimi onunla birlikte taşın altina koyan bendim .
Kimse ona arka cikmadiginda ona destek olan yaninda olan yine bendim.
Bu sebepten bitecekse bitsin
Güçlü bir kadinim kendi ayaklarimin uzerinde dururum ailem hep arkamda.bana hep destek.
Bilemiyorum iste canim
Ne konusuldu je yazisildi
Yeğen tartışılacak bir şey midir, bir tanede bende var o özel yeğenlerden =)) 22 yaşında can istesin veririm, ilk göz ağrımız
Bana ihtiyacı yok, anası da var, babası da var lakin nazlanır bazen=)) teyzemmmmm dediği zaman akan sular durur
Ne kocam karışabilir ne de bir başkası, elimden gelen neyse yaparım, yeğen candır ya bunlar nasıl tuhaf düşünceler, evlattan farkı yok ki onların, amcalık, teyzelik öyle yakın bir mesafeki düşüncesi bile korkunç
amcasıyla samimi diye bir kızın ve amcanın namusuna laf edenler o etiketi yapıştıranlar utansın önce.o yeğende buna sebep verecek davranışlarda bulunmasaydı o zaman bi çeki düzen verseydi. cırt pırt amcayla ne konuşucaksın ki? sürekli mesajlaşmalar içinde olursan noluyor derler insana? hani paraa diye laçka laçka konuşursan derler tabi. bi de kazık kadar kız. kendine yakıştırılacak etiketlerin farkında olup kaçınması gereken etiketlerden uzaklaşabilir. çocuk değil ki o.
Anlaşıldı siz anlamiyorsunuz ben pes ettim kardesim dikkat edersen ben yapar kedin demedim ama yapmaz da diyemeyiz mide meseledi senin miden almaz baskasinin midedi alir kedin konusmayalim hayatta olmaz demeyelim bu kadar rahat olmayalim kimseye guvenmeyelim körü körüne habeelerde hic iyi seyler görmüyoruz tedbirimizi alalim takdir Allahtan neyse ben kapattim konuyu konu sahibinin hakkinda hayirlisi ne ise o olsun suphe ile bi evlilik gecmez zaten birsey olmasa bile bu evliligin temelleri sarsildi gibi biz ne dersek diyelim o kendi bildigine inanacaktabiki yaşatmasın kimseyede şahid olduğunuz şeyden bizene aynı kişimi yooo bağları varmı yooo ee bu adamı neden o adammış gibi görüp yapabilir diyosunuz bilmeden dinlemeden burda tek taraflı dinliyorsunuz
gerçekten çok haklısınız sabahtan beri herkestençok ilgi gösterdim durumuma bakın anlamadı anlamıcak anlayamassınız![]()
Biliyorum basligi okuyunca yok artik daha neler diyeceksiniz ama olaylari aynen anlaticam ne tepki vereceginizi merak ediyorum. ...
Ikimizde calisiyoruz . Guneydogudayiz. Lojmanim fare bocek vs. Ne ararsan var. Bir yildir dugun borclarini odemeye calisiyoruz. Cogu zaman ise sefer tasiyla yemek götürüyorum ki paramiz disari gitmesin. Ustume basima vs hic bisey almiyorum. Borcumuz cok diye.
Dun evdeyken esimin telefonuna abisinin kizindan msj geldi. Hani para gondericem diyordun ama hala ses seda yok diye. Bende neden para gondericem diyosun bizim girtlaga kadar borcumuz var. msji gormesem gonderecektin dimi dedim yok ben ona öylesine soyledim dedi. Neyse dedim . Ayni gun öğlene dogru biz sacma sapab konulardan dolayi tartistik. Bende olmuyo bu is ayrilalim demeye getirdim. O da git ac davayi imza atarim dedi. Ben avukata dilekce vermek icin evden ciktim. Bazi prosedurler geregi veremedim ama konustuk avukatla. Sabaha kadar beni bi kere olsun aramadi. Sabah nobetten cikti geldi. Konustuk ve baristik. Bes dk sonra bi msj sesi geldi telefonuna. Bakti tuvalete gitti. Ben o tuvaletteyken baktin msji hemen silmis. Ama arama dokumunde yegeninden msj geldigi gozukuyor. Sadece numara olarak kaydetmis. Isim yok. Gecmise baktim telefonundan meger ben avukata giderken ben evden cikar cikmaz onu aramis. O da buna daha sonra msj atmis. Ayrıca whatshap ta onunla yapyigi tum konusmalari da silmis.
Yine birbirimize girdik. Neden sildin diyorum aramizda huzursuzluk olmasin diye diyor. Nasil inanicam ki tum msjlar ve whatshap iletileri silinmis . Madem bisey yok neden sildi. Ha bide ona muhakkak para gondericem diyor. Ramazanda nafakama karisamazsin ben o parayi ina vericem ogrenci o diyor. O kadar ac fakir insan varken neden o diyorum .kaldi ki esim bu kizi daha once bir yil dersaneye gondermis. Yani dersana taksitlerini odemis. Kizin anasi babasi sag durumlari iyi. offf en son aranda onunla ne var dedim. Sinir krizi gecirdi. Kapinin camini indirdi. Birakicam seni birakmazsam namussuzum dedi.
Paramiz yokken kiza para vericem diyen kendisi. Tum msjlari silen kendisi. Yinr suclu ben. Siz olsaniz ??????
Kadin ciddiye alip yorumlara bakmayi tenezzul bile etmiyor,
benimde boyle hastalik hastasi bir yengem var.
Amcamla resim cekindigim zaman sakin yengene gosterme,
bosuna kiskanclik yapmasin der
Valla ben bebege acidim ya, dusunsene sen dogmadan annen baban bu sebepten ayriliyolar ve sen hayata 1-0 arkadan basliyorsun.
Ben olsam oyle bir anayi affetmezdim..
Ya teyzen böyle birşey söylediyse doğruluk payı vardır,elbette,tacizi gören kendisi..
Ama burda dışardan bakılınca Taciz olayı yok.,Kimse ''ben tacize uğruyorum ''dememiş..Amca yeğen ilşkisinde normal olan hareketler bunlar...Ha maddi açıdan doğru değilse bile sapıkça da değil.Bu anlatılan bir iki durum ensest ilşkiyi gösterir diyemeyiz...Biz onu diyoruz..
Ensest ağır bir vaka,ondan şüphelenmek için bunlar kanıt olamaz.
Başka birşeyler varsa söylesin dedik söylenmedi herhalde.
Konu sahibi:Sizin yeğeniniz var mı?Sormuştum.cvp gelmedi sanırım.Varsa da sıcak bir ilişkinizin olmadığı anlaşılıyor.sanırım mesele sadece kıskançlık.Yeğene olan sevgiyi kıskanma.Ama bu kanıya nasıl vardınız,aklım almadı.
Eşinizin kızkardeşi varmı ,?diye sormuştum,sanrıım o dacvplanmadı..
Anlaşıldı siz anlamiyorsunuz ben pes ettim kardesim dikkat edersen ben yapar kedin demedim ama yapmaz da diyemeyiz mide meseledi senin miden almaz baskasinin midedi alir kedin konusmayalim hayatta olmaz demeyelim bu kadar rahat olmayalim kimseye guvenmeyelim körü körüne habeelerde hic iyi seyler görmüyoruz tedbirimizi alalim takdir Allahtan neyse ben kapattim konuyu konu sahibinin hakkinda hayirlisi ne ise o olsun suphe ile bi evlilik gecmez zaten birsey olmasa bile bu evliligin temelleri sarsildi gibi biz ne dersek diyelim o kendi bildigine inanacak
Iyi gunler herkese