• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esim yegenine ilgi duyuyor olabilir mi..

Senin zihniyetin uslubundan belli bir kere. Ama ben her zihniyete cevap verebilirim. Sana da vereyim: evet ayni yatagi baslasmak, cinsellik bunlar cok ama cok onemlidir. Karin veya kocan sana herkesten yakin olmustur artik. Bunu bilerek yasayacaksin. Sen yasama benim derdim degil. Bu soylediklerim anne, baba, kardes, dayi, amca, yegen atilacak sadece koca sahiplenilecek anlamina da gelmiyor. Biraz cumlede veya paragrafta anlam calisirsan anlayabilecegini dusunuyorum.

senden daha bilgili olduğumu okuduğum kitap ve bölümden açıklayabilirim uslub seni hiç ilgilendirmez konu sahibi gibi bi uslubum olacağına hiç olmasın eş önemli ama eşi al akrabalığı at olmaz sen resmen bunu dedin şimdi bambaşka konuşuyosunuz sizin gibi düşünenler bunu eşlerinin kafasına kendi sokuyorya kavga etmicem sizinle ama ettsemde hiç cevap veremeyeceğiniz cümleler kurarım üzülürsünüz gerek yok banlanmaya yazmayın cevap.Uslubla beyin düşünce farklı şeyler uslubumla karakter analizimi yapamazsınızda

Arkadasim kiz kac yasinda esin kac yasinda msjlarindaki samimiyetin boyutu nedir?belki bi geyik vardi amcaaa nerde paraaa demistir esinizde tepkiniz yuzunde inat edip yollarim tabiii demistir!!!!!

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

evli bir adama sürekli öyle whatsapdan yok bilmem nerden mesaj atılmaz ister yeğen ol ister başka bir şey eğer para isticeksen düzgün bir şekilde bir kez telefon aç para istiyorum dayı de kapat ne bu gizli gizli görüşmeler devlet meselesimi görüşüyorsunuz siz whatsapda neden kayıtları kocası siliyor var bundan bir şey herkes bıraksın polyanacılık oynamayıda gözünü açsın burda ne konular okuduk dayı ile yeğen ilişkisi böyle olmaz kardeşim olmaz

Beren sen git bi tedavi ol istersen. Bu ne paranoyaklık.:6:

Siz bu kafayla kocalarınızı, annesinden babasından halasından teyzesinde kıskanırsınız. Manyakmısınız nesiniz yav

Son düzenleme:
Kusura bakmada amcasindan para istemesi nasil namussuzluk oluyorki? Baba yarisi degilmi? Amcasindan istemeyecekte elin adamindanmi isteyecek?
Allah sizin gibi suizan eden insanlardan uzak tutsun colugumuzu cocugumuzu, dusunce yapisina bak. Para istemeyi bile namussuzluk olarak gorecek kadar basit. Istedigi kiside ozamcasi"

yeğenin para isterken kullandığı üslup? sürekli mesajlaşılması, mesajların konusahibinden gizlenmesi, para istemek değil mesele. yeğenin ihtiyacı yokken ama konusahibinin ihtiyacı varken istemesi?
eşinin de bebeğinin rızkını vermesi?
ayrıca yeğenin yaptığını çok terbiyesizce buluyorum. namussuzca buluyorum diyemem ama etik dışıdır. ana baba terbiyesi almamıştır. bunlar benim normlarım. ben böyle bişey yapsaydım babam nasıl kızardı. çöp dahi isteyemem ben şu an kimseden. elim tutuyo ayağım tutuyo gider çalışırım. hani paraymış. çok çirkin. çok terbiyesizce. yüzsüzlük.

Son düzenleme:
namusuna laf gelmesini istemeyen bir yeğen davranışı sergilese size hak verirdim. o kız dediğiniz bir yetişkin. istemediği sonuçları doğurmamak için hangi yollarda yürümesini bilebilecek seçebilecek yaşta. ne yapacağını belirleyemeyecek küçük bir kız çocuğu değil. tekrar söylüyorum yeğen bir yetişkin.
ne diyorsunuz siz ya. yetişkin diye amcasıyla samimi olamayacakmı. amca bu. sokaktaki adam değil,eniştede değil. baba yarısı.
yaşlarımız büyüdü diye amcalarımızla samimiyetimi keseceğiz.
[/QUOTE]

Bazen anlaması zor insanları, bir dayım var, yaşım 38 oldu neredeyse hala pandam diye sever beni ya, evine gittiğimizde kucağında yatırır, her seferinde baştan anlatır yengemle yeğenlerime bebekliğimi, bizimle ilgili bitmeyen keyifli anıları vardır =)) Cıvıl cıvıl bir adamdır, sarılır, sever keza ablam benden 7 yaş büyük onu da öyle sever. Ne yani şimdi biz yengemiz var ya da yaşımız büyüdü diye dayımıza uzak dur mu demeliyiz.

ha birde olayı tacizle bir tutmayın. bu farklı. burada resmen amca yeğen arasındaki her 2 tarafında isteyerek kabul ettiği bir ilişkiden bahsediliyor.

Kusura bakmada amcasindan para istemesi nasil namussuzluk oluyorki? Baba yarisi degilmi? Amcasindan istemeyecekte elin adamindanmi isteyecek?
Allah sizin gibi suizan eden insanlardan uzak tutsun colugumuzu cocugumuzu, dusunce yapisina bak. Para istemeyi bile namussuzluk olarak gorecek kadar basit. Istedigi kiside ozamcasi"

yeğenin para isterken kullandığı üslup? sürekli mesajlaşılması, mesajların konusahibinden gizlenmesi, para istemek değil mesele. yeğenin ihtiyacı yokken ama konusahibinin ihtiyacı varken istemesi?
eşinin de bebeğinin rızkını vermesi?
ayrıca yeğenin yaptığını çok terbiyesizce buluyorum. namussuzca buluyorum diyemem ama etik dışıdır. ana baba terbiyesi almamıştır. bunlar benim normlarım. ben böyle bişey yapsaydım babam nasıl kızardı. çöp dahi isteyemem ben şu an kimseden. elim tutuyo ayağım tutuyo gider çalışırım. hani paraymış. çok çirkin. çok terbiyesizce. yüzsüzlük.

amcasından yeğeni kıskanmakta etik oluyor herhalde:))

Bu kadar kesin konuşmayın olmaz diye ben öz amcamın tacizine uğradım oluyomuş yani

biz zaten öyle bir şey söylese anlıycaz da arkadaş demiyoki yeğeni beni aradı eşim taciz etmiş falan demedi..deseydi eminim inanmazdı:ssz:

Bu tur olaylar var diye her amcaya/dayiya/babaya/abiye potansiyel tacizci gozuyle bakilmaz. Bunu dusunmek icin ortada saglam kanitlar olmasi gerekir. Hem ensest iliskiler genelde tek taraflidir ve guclu olanin zorlamasiyla olur.

Yav yeminle erkeklerinde işi hakkaten zor ha.

Adam yeğeniyle konuşuyor diye hemen ilişki yaşıyor oldu. Pes:51:

Galiba sabah 9 dan beri aynı şeyi diyoruz. Amca-yeğen arasına sapık bir ilişki aramak akıllara zarar. Ve sabahtan beri yine soruyoruz daha net bir şeyler olması lazım bunun adının konması için.. aynı yerde dönüp duruyoruz.

amcasından yeğeni kıskanmakta etik oluyor herhalde:))

bi durumu değerlendirirken her boyutta düşünmek gerek, her ihtimali düşünmek gerek, düşük ihtimalleri bile hesaba katmak gerek. olasılıklar dahilinde aralarında ilişki bulunması ihtimali de var. hanımlar bu olasılık cidden var. niye yadsıyalım? göz göre göre niye inkar edelim. ben koymadım bu olasılığı oraya. bana niye kızıyorsunuz? ben olması ihtimalini gözardı etmeyenlerdenim. ayrıca yakınen gözlenmesi gerektiğini düşünmekteyim çünkü şartlar onu gösteriyor.

ayrıca herkes kendi ilişkilerinin ne kadar güzel olduğunu yazmış evvallah allah muhabbetinizi arttırsın ama burdaki anormallikler sizde yok arkadaşlar. siz amcanızla sürekli mesajlaşıyor musunuz eşinden/eşinizden gizli?

canlarım konu sahibinin umrunda bile değil biz kendi aramızda neyin kavgasını yapıyoruz belkide çoktan barışı :D biz birbirimizi yiyoruzzzz boşverinn allahaşkına

elenaa son kez soruyorum bu karara varmak için daha başka neler gördün.. eğer yoksa git kocandan özür dile. umarım seni affeder.

canlarım konu sahibinin umrunda bile değil biz kendi aramızda neyin kavgasını yapıyoruz belkide çoktan barışı :D biz birbirimizi yiyoruzzzz boşverinn allahaşkına

Konu sahibinin ustune cok gidildi. Onun hatali oldugu yon kanit olmadan suclama yapmasi ama yerden yere vurdular kadini cevap vermese hakli :/

Yav yeminle erkeklerinde işi hakkaten zor ha.

Adam yeğeniyle konuşuyor diye hemen ilişki yaşıyor oldu. Pes:51:

Ben sabahtan beri konunun içindeyim. Okuduğum kadarıyla bu ilişkiyi tescilleyen çıkmadı.
Zaten aklı yerinde olan insan da amca –yeğen ilişkisi var demez, bu yakıştırmayı kimse yapamaz.
Ancak olmayacak diye kati bir kaide de yok bence. Yani kesin yoktur da diyemeyiz. Bunu burada yazıştığımız kadar bilgilerle bilemeyiz. Dünya’da neler oluyor…
Ama bir takım dengesizlikler bence var..
1.) Kadın boşanma davası açmaya gidiyor adam 1 kere bile aramazken bu arada yeğen aranıyor mesajlaşılıyor.
2.) Doğum gününde “senden önce özge hatırladı” demesi..yani aklına başka isim mi gelmiyor?
Buna benzer bir iki örnek daha var..
Bunlar kesinlikle ters bir ilişki var demek değil ama dengeler az şaşmış demek.

Back
X