Hepsini okumadım fakat bazilari da yok bu ülkede kuzen kuzene evleniyorlar aaaaaaaaa bunu yaptiriyor bu ulke hala cahil insanlar var diyenlere sadece cevap yazacagim..
Ben hicbir ulkenin kuralina göre yasamam, ben dinime göre yaşarım. Sizler musluman degilsiniz belki de bilmiyorum ama ben muslumanim ve Kur'ana göre hareket ederim. Cocuk emzirme suresine kadar yazan bir kitaba niye uymayayayim? Allah, anne, baba, abi, abla, amca, teyze, hala, dayi, nene ve dede ve ayrica süt kardes ile olan evlilikleri yasaklamis. Bizim Peygamberimiz kizini kuzenine vermiş, aaaaa hasa Peygamberimiz tövbe estagfurullah ensest mi yaşattı? Böyle diyenler Fatima annemize iftira atiyorlar ve çok büyük günaha giriyorlar. Ben kuzenimle evliyim ve iyiki de o oldu diyorum, cok mutluyum Allahima sukurler olsun.. namusumla evlendim, namusumla anladiniz mi? Bana helal olanla evlendim ben, bakiniz evlendim diyorum, ha evlenmeden altina yatsaydim evet gunahkar, rezil ve iffetsiz olur haram olan seyi islemis olurdum. Ama bana helal olanla helal yolla evlendim cok sukur.. Ayrica Allahin helal kildigini haram kilanlar yarin AHIRETTE NE HESAP VERECEKSINIZ ACABA? Bence eger muslumansaniz, farkli bir dinden degilseniz tövbe edin çünkü Allahin helal kildigini haram kılmak en büyük gunahlardandir... Selametleeeeee.....
NOT: Bu ülkede hâlâ kuzen kardestir evlenilmez diyen CAHILLER var ya şok oluyorum dogrusu.. Egitim duzeyimiz de artti ama bilemedim ki niye oluyor bu....