• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esim yegenine ilgi duyuyor olabilir mi..

ya konu sahibi senin yüzünden kaç kişi birbirine girdi şikayet ediyor birbirini kul hakkına girdiler sen hala oturup izliyorsun ve işine gelene cevap veriyorsun kocan değil kaç kişiyi birbirine katıp hak yiyosun nasıl bir konudur bu yahu sabah 9 dan beri çözülmedi

Son düzenleme:
Bir de insanlara olamaz gibi geliyor. Herkes demiş ye “o onun amcası nasıl düşünürsün böyle bir şey”sanki bire bir yaşayan onlar. Tamam olmaması lazım bunda hem fikiriz, bu konuda da böyle çarpık bir ilişkinin olduğunu SANMIYORUM ancak olabilirdi de. Bu da ahlaki yaptırımları geçersiz kılmaz ki yasalar bile çaresiz kalıyor. çevrede ne örnekler var.. insanın kanı donuyor.

aynı fikirdeyim. konu sahibine hak veriyorum. kocası yapmaması gereken ne varsa yapmış karısının şüphelenmesi için neredeyse...

Tabiki allah korusun da işte akraba evliliği yaparken bu ihtimali de gözönünde bulunduracak insanlar..
Evet herkesin fikrinin farklı olmasından doğal birşey yok çeşit çeşit insanız ancak arkadaş kendisiyle aynı fikirde olmayanlara saldırdı..birde konuyu dine getirmek yasak olduğu halde getirdi banlanır büyük ihtimal..

Benim kuzenim hakkında öyle birşeyi düşünmeye bile midem bulanır ama herkesin aile yapısı,yetiştiriliş tarzı işte..

Sana ve yukarida konusanlara cevap.. valla hic bilincaltinda yatan bi sey yok bence siz sorunlusunuz. Ben burda benim gibi evlilik yapanlari ENSESTLE iliskilendirmissiniz diye kiziyor hakli olarak cevap veriyorum siz kalkmissiniz yok bilincalti yok toplum kiniyor oha be siz uzayda yasiyorsunuz galiba. Valla hic öyle derdim olmadi cok sukur ezik biri değilim ki bilincaltima atayim, yok toplum disliyormus hahahhaha hic gulecegim yoktu kizlar, bi de terbiyesizligin uzerine terbiyesizlik katip yok cocugundan zaten cikar görür diyorsunuz. Pardon da siz insan misiniz? Benim evlat hasretiyle yandigim halde kalkmis böyle bir laf ediyorsunuz 6 aydir evliyim ve 6 aydır da korunmadan cocuk istiyorum bi de siz evladim özürlü olur diye gelmis alcakca konusuyorsunuz. Yaziklar olsun ki sizi boyle yetistiren topluma. Kuzenim kardesimdir diyip mideni bulandiran sahis bu cumleleri kurarken miden hic bulanmadi mi? Sana aciyorum.. benim bilincaltimda bi sey yok ki kimsede anormal karşılamadı cevremden, ben ENSESTe taktim. Kalkip da dogmamis yavruma laf atmayin. Gerci sizin gibi midesi her seye bulanan insanlarin midesi bu laflari etmeye bulanmaz. Ben edepli biriyim, hep edepli büyüdüm, 24 yaşında olmama rağmen hep yaptığım doğru kabul edildi, geniş bir cevrem var. Bu bilincalti olayi olacak en son kisi benim. Ben insanlara göre yasamam. Yok kabul edilmeyen evlilik yapmış da ondan cemkiriyormusum. Pardon da ne zina evliligi yaptım, ne evli bir erkegi bosattirip evlendim, ne zorla kimsenin koynuna girdim, ne caldim ne cirptim. Bizim toplumumuzda yani dünya üzerindeki değer yargilari ve kinanan seyler bunlardir...Tabi sizin gibiler uzayda yasiyor sanirim. Ya da deger yargilarimiz degisti de ben bilemedim.. velhasili esimle mutluyum insallah AlAllahtan dilegim saglikli akilli ve topluma ornek olacak bir evlat bana nasip eder de ilerde coook iyi yerlere geldiginde sizin 'deger yargilarimiz' diye bahsettiginiz tabulari yikar ve gozlerinizle gorursunuz... bir gün evladimla ilgili dediklerine pişman olacaksin. Çünkü sana hakkimi helal etmiyorum.. sen İNSAN olamazsin....

Akraba evliliğini onaylamıyorum ama ensest deil, bilip bilmeden konuşmayı ne çok seversiniz, öyle bi hal almışki kuzen evliliği ayıplanır zinanın adı ise aşk olur. Akraba evliliği yapanlar da bence bunlarla hiç muhatap olmasın bu nasıl hadsizlik

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

konu sahibi eşinin telefonundaki numaranın yeğenine
ait olduğuna eminmisin?
başka birisini sana yeğenim diye yutturuyor olmasın sakın.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar bu çikolatakızza inanmayın hep sahte konu açıyor.arkadaşım o bi kere nafaka değil sadaka.sadaka verebilir bir şey yok bunda.sen normal değilsin bu kesin.geçen ben bir konu açtım.eşim benden habersiz her ay 1,5-2 milyar ailesine yolluyor ailesinin evine 3 maaş girdiği halde ve ben bebeğimin bezini bile zor aiıyorum diye yazdım.çikolatakızzın söylediği siz LEŞ KARGASISINIZ BETER OLUN FALAN...bu kızın akli melekelerinden şüphem var konumu okursanız öğrenirsiniz

Cunku oyle seyler duyuyorum, goruyorum ki artik hicbiseye sasirmamaya basladim.. Ama senin konunda dusundugun gibi bise oldugunu sanmiyorum, sen para verdiginde huzursuzluk cikardigin icin araniz acilmasin diye sana soylememis mesajlasmalarini falan silmis muhtemelen. Benim esim de oyle ablasinin buyuk kizina asiri duskun durumum olsa su kolejde okuturdum, su arabadan alirdim der. Bana bise alsa eger yegeninin tarziysa ona da alir bayramlarda harcligini unutmaz ( bu arada esim issiz calismiyo su an sadece dn calisiyorum onun da baska bi yerden gelen azicik bi geliri ve tonlarca borcumuz var) gibi kiskanir herseyine karisir.. Ben de bozuluyorum bu kadar durumumuz kotuyken elindeki harcamasina ama kiz elinde buyumus kendi kizi ibi gordugunden yapiyo ve yukarida Allah var gorumcemin ve esinin benim uzerimde cok haklari vardir o yuzden agzimi acip tek kelime etmem.. Senin boylesi bi olayi bosanma raddesine getirmen cok olmus hele hele aranizda bise mi var diye sorman... Esinin sinirlenmesi cok normal..

arkadaşlar bu çikolatakızza inanmayın hep sahte konu açıyor.arkadaşım o bi kere nafaka değil sadaka.sadaka verebilir bir şey yok bunda.sen normal değilsin bu kesin.geçen ben bir konu açtım.eşim benden habersiz her ay 1,5-2 milyar ailesine yolluyor ailesinin evine 3 maaş girdiği halde ve ben bebeğimin bezini bile zor aiıyorum diye yazdım.çikolatakızzın söylediği siz LEŞ KARGASISINIZ BETER OLUN FALAN...bu kızın akli melekelerinden şüphem var konumu okursanız öğrenirsiniz

Aaaa cidden mii ben yorumlari okumadan konuya gore cevap yazdim, vah vahhh yazik o zaman yaa.. :(

vay be bu kadınlar kulubündede ne insanlar var ya

Biliyorum basligi okuyunca yok artik daha neler diyeceksiniz ama olaylari aynen anlaticam ne tepki vereceginizi merak ediyorum. ...
Ikimizde calisiyoruz . Guneydogudayiz. Lojmanim fare bocek vs. Ne ararsan var. Bir yildir dugun borclarini odemeye calisiyoruz. Cogu zaman ise sefer tasiyla yemek götürüyorum ki paramiz disari gitmesin. Ustume basima vs hic bisey almiyorum. Borcumuz cok diye.
Dun evdeyken esimin telefonuna abisinin kizindan msj geldi. Hani para gondericem diyordun ama hala ses seda yok diye. Bende neden para gondericem diyosun bizim girtlaga kadar borcumuz var. msji gormesem gonderecektin dimi dedim yok ben ona öylesine soyledim dedi. Neyse dedim . Ayni gun öğlene dogru biz sacma sapab konulardan dolayi tartistik. Bende olmuyo bu is ayrilalim demeye getirdim. O da git ac davayi imza atarim dedi. Ben avukata dilekce vermek icin evden ciktim. Bazi prosedurler geregi veremedim ama konustuk avukatla. Sabaha kadar beni bi kere olsun aramadi. Sabah nobetten cikti geldi. Konustuk ve baristik. Bes dk sonra bi msj sesi geldi telefonuna. Bakti tuvalete gitti. Ben o tuvaletteyken baktin msji hemen silmis. Ama arama dokumunde yegeninden msj geldigi gozukuyor. Sadece numara olarak kaydetmis. Isim yok. Gecmise baktim telefonundan meger ben avukata giderken ben evden cikar cikmaz onu aramis. O da buna daha sonra msj atmis. Ayrıca whatshap ta onunla yapyigi tum konusmalari da silmis.
Yine birbirimize girdik. Neden sildin diyorum aramizda huzursuzluk olmasin diye diyor. Nasil inanicam ki tum msjlar ve whatshap iletileri silinmis . Madem bisey yok neden sildi. Ha bide ona muhakkak para gondericem diyor. Ramazanda nafakama karisamazsin ben o parayi ina vericem ogrenci o diyor. O kadar ac fakir insan varken neden o diyorum .kaldi ki esim bu kizi daha once bir yil dersaneye gondermis. Yani dersana taksitlerini odemis. Kizin anasi babasi sag durumlari iyi. offf en son aranda onunla ne var dedim. Sinir krizi gecirdi. Kapinin camini indirdi. Birakicam seni birakmazsam namussuzum dedi.
Paramiz yokken kiza para vericem diyen kendisi. Tum msjlari silen kendisi. Yinr suclu ben. Siz olsaniz ??????

bir amcanın yeğenine ilgi duyması bilmiyorum aklıma bile getirmek istemiyorum..:/ ama şu da var ki devir çok değişti her şey olabiliyor babana bile güvenmiceksin derler ya olabilir yani kafam çok karıştı ya:S

Ya suphelenmemi neden bu kadar anormal gordu anlamiyorum
Msjlr arama kayitlari siliniyo
Ben şüphelenince adi tü kaka oluyorum

Bu dünyada herşey olur hiç şaşırmam neler duyuyoruz ve duymadığımız neler var kimbilir.. Sadece ortada net bi kanıt yokken direk böyle şüphelenmeyin.. Bence eşinizle aranızı düzeltinn ve sakin sakin delil toplayın.. Eger gercekten böyle bişey varsa da bu insanlar elini kolunu sallaya sallaya sokakta dolaşamasınlar ortaya cıksın rezil olsunlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

vay be bu kadınlar kulubündede ne insanlar var ya

Bu kadın yalancı :19:mayıs ayında açmış bu konuyu konu içinde verdiği cevaplarda hamileyim demiş cevap olarak insanlara ondan sonraki konularında da hamile olmadığı belli açtığı konularda çocuk düşünüyoruz vs vs diye bir konusuda kıyafet ile ilgili kıyafet giymiş ne karnı şiş ne başka bir şey işi gücü yok :19:

Bu kadın yalancı :19:mayıs ayında açmış bu konuyu konu içinde verdiği cevaplarda hamileyim demiş cevap olarak insanlara ondan sonraki konularında da hamile olmadığı belli açtığı konularda çocuk düşünüyoruz vs vs diye bir konusuda kıyafet ile ilgili kıyafet giymiş ne karnı şiş ne başka bir şey işi gücü yok :19:

psiklojik sorunları var sanırım arkadaşın Allah akıl fikir versin

psiklojik sorunları var sanırım arkadaşın Allah akıl fikir versin

Milletle dalga geçiyor ama sinir bozucu bir durum :19: bu konuda hamileyim demiş verdiği cevaplarda onda sonraki konusunda çocuk düşünüyoruz eşim çocuk olursa sen ikinci planda kalırsın demiş bir kıyafet giymiş nasıl olmuş demiş ne karnı şiş ne başka bir şey pes:20: Amin canım :16:

kızlar çikolatakızın bir kaç üyeliği varmış,hepsini topladı kazen.lavenessa da çilolatakız:34:

Hanımefendi kotu dusunmek isteyen ben degilim zaten ama dusundurtuyorlar. Onlarin ailesi hep akraba evliliği
Yani bu biraz normalize ediliyor diyebilirim. Abisi teyze kiziyla evli.bunu da gulerek anlatiyorlar. Yadsinamaz bi gercek.

Akraba evliliği de olsa, yeğene nikah düşmez. Hamilelik hormonları insanı çok kötü etkileyebiliyor bazen. Bebeğinizi düşünüyorsanız, lütfen biraz sakin olmaya çalışın, bu dönemde zor olsa da.

Back
X