• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esim yegenine ilgi duyuyor olabilir mi..

Milletle dalga geçiyor ama sinir bozucu bir durum :19: bu konuda hamileyim demiş verdiği cevaplarda onda sonraki konusunda çocuk düşünüyoruz eşim çocuk olursa sen ikinci planda kalırsın demiş bir kıyafet giymiş nasıl olmuş demiş ne karnı şiş ne başka bir şey pes:20: Amin canım :16:

hyr eline ne geçiyor ki bide bunca sayfa yorum yapılmışi bikaç üyeliği bile varmış yuhh yani :53:

hyr eline ne geçiyor ki bide bunca sayfa yorum yapılmışi bikaç üyeliği bile varmış yuhh yani :53:

Evet benimde aklıma gelen o oldu konu açıyor sallamasyon :1: senin benim gibi insanlarda inanıp yorum yapıyor sayfalarca :19: ne bir kaç üyelik mi :53: yok artık :53:

Son düzenleme:
kızlar çikolatakızın bir kaç üyeliği varmış,hepsini topladı kazen.lavenessa da çilolatakız:34:

Topladı derken ne olmuş oldu yani giremiyor mu artık o birden fazla hesaplarına :1: ay bişey diyeceğim neden birden fazla üyelik almış ki amacı ne :1::1::17:

Yani burda eşinizin yeğeninin üslubu çok çirkin amcasına yazdığı mesajda.amcacım diye başlayan bir mesaj çok daha üsturuplu olurdu.ve sizi de daha az rahatsız ederdi.ama sanki sevgiliye der gibi yazılan mesaj dikkati üzerine çekmiş.siz haklısınız sonuna kadar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biliyorum basligi okuyunca yok artik daha neler diyeceksiniz ama olaylari aynen anlaticam ne tepki vereceginizi merak ediyorum. ...
Ikimizde calisiyoruz . Guneydogudayiz. Lojmanim fare bocek vs. Ne ararsan var. Bir yildir dugun borclarini odemeye calisiyoruz. Cogu zaman ise sefer tasiyla yemek götürüyorum ki paramiz disari gitmesin. Ustume basima vs hic bisey almiyorum. Borcumuz cok diye.
Dun evdeyken esimin telefonuna abisinin kizindan msj geldi. Hani para gondericem diyordun ama hala ses seda yok diye. Bende neden para gondericem diyosun bizim girtlaga kadar borcumuz var. msji gormesem gonderecektin dimi dedim yok ben ona öylesine soyledim dedi. Neyse dedim . Ayni gun öğlene dogru biz sacma sapab konulardan dolayi tartistik. Bende olmuyo bu is ayrilalim demeye getirdim. O da git ac davayi imza atarim dedi. Ben avukata dilekce vermek icin evden ciktim. Bazi prosedurler geregi veremedim ama konustuk avukatla. Sabaha kadar beni bi kere olsun aramadi. Sabah nobetten cikti geldi. Konustuk ve baristik. Bes dk sonra bi msj sesi geldi telefonuna. Bakti tuvalete gitti. Ben o tuvaletteyken baktin msji hemen silmis. Ama arama dokumunde yegeninden msj geldigi gozukuyor. Sadece numara olarak kaydetmis. Isim yok. Gecmise baktim telefonundan meger ben avukata giderken ben evden cikar cikmaz onu aramis. O da buna daha sonra msj atmis. Ayrıca whatshap ta onunla yapyigi tum konusmalari da silmis.
Yine birbirimize girdik. Neden sildin diyorum aramizda huzursuzluk olmasin diye diyor. Nasil inanicam ki tum msjlar ve whatshap iletileri silinmis . Madem bisey yok neden sildi. Ha bide ona muhakkak para gondericem diyor. Ramazanda nafakama karisamazsin ben o parayi ina vericem ogrenci o diyor. O kadar ac fakir insan varken neden o diyorum .kaldi ki esim bu kizi daha once bir yil dersaneye gondermis. Yani dersana taksitlerini odemis. Kizin anasi babasi sag durumlari iyi. offf en son aranda onunla ne var dedim. Sinir krizi gecirdi. Kapinin camini indirdi. Birakicam seni birakmazsam namussuzum dedi.
Paramiz yokken kiza para vericem diyen kendisi. Tum msjlari silen kendisi. Yinr suclu ben. Siz olsaniz ??????

Sizin kıskançlıktan başınız dönmüş.. Daha neler artık.. Adamın yaptığında bir şey yok.. Bu kadar ağır laftan sonra sizle barışırsa şükredin.

Bu kadın yalancı :19:mayıs ayında açmış bu konuyu konu içinde verdiği cevaplarda hamileyim demiş cevap olarak insanlara ondan sonraki konularında da hamile olmadığı belli açtığı konularda çocuk düşünüyoruz vs vs diye bir konusuda kıyafet ile ilgili kıyafet giymiş ne karnı şiş ne başka bir şey işi gücü yok :19:

Arkadaşlar bu hanım çocuğunu düşürmüş, bir konusunda yazmıştı. Yani bi ara hamile kaldığı doğrudur muhtemelen.
Ama yine de konu sahibinin bazı konularına, diğer konulara yaptığı yorumlara denk geldim ve üslubunu, olaylara yaklaşım tarzını hiç beğenmedim.
Açıkçası artık buraya konu açsa da ilgilenmem

Bence siz cok fesatsiniz....abisinin kizina para yollamasi,normal.sizin maddiyatiniz yokken zordayken yollamasi dogru olmayabilir.fakat bu abisinin kizina ilgi duydugu anlamina mi gelir.dersaneye yollamis die bole bir kaniya anca fesat insanlar varir.cok terbiyesizce bir durumdasiniz.
Bencede bosan.yarin bu gun ablasina da para yollarsa siz bunuda dusunursunuz....para yolladi die kizmaniz normal,ama bu yakistirma terbiyesizlik....

Back
X