Eşim yemin etti

Genel durumu bilmiyorum ama şu durumda hiç hoş olmamış.evet sen sofra kurmussun o da kalkıp bir su getirebilir.ama birşeyi yaptırabilmek de bir sanat.sen bu şekilde eşine hiçbirşey yaptiramazsin.esin istediğinde onun getirmesini istiyorsan aşkım yeni oturdum hadi suyu da senin elinden içelim bu çok hoşuma gider tarzında konussaydin belki şansın olurdu ama bu ters davranışlarla zor.boyle iş yapmayı hiç sevmeyen eşler var ama yap yap diye bunu kavgaya dönüştüren kadınlar da hiç başarılı olamıyor iş çığrından cikiyor

Emrederek değilde kibarca söyleseydi eşide bu kadar terslemezdi bence.

Eşiniz hep böyle mi ya böyle hayat geçer mi
Sorun su getirmede değil bence emrederek istemiş bubyanlış
Sen ona su götürebilirsin bişey yok bunda ama istediinde o da sana getirecek tabi
Kılıbıklıkla ne alakası varmış yuh artık yuh

Eger yazdigin gibi harfleri yutarak konusuyorsan ona sinir olmustur.

Kibar olmayı,esine tatlı dille yaklaşmayı,biraz da erkekler ogrense nasıl olur acaba ?
Buradaki kadınların çoğu "sen yanlış yapmışsın, ,sen nasıl yaptıracağını bilmiyorsun ,sen de getiriverseydin nolcak " tarzı fikir veriyorsa sittin sene bu erkekler değişmez.
Cunku onlar birer şehzade,onlar ne derse (emretse dahi) eşleri yapmak zorunda ,çünkü onlarin bir şeyler yapması, eşlerinin onları ne kadar pohpohladigina,ne kadar özveri gostereceklerine bagli.

Bende sinir oluyorum boyle durumlara.. su çay kahve yemek... birini de kendim alayim demezler...

Back
X